Canım üzme kendini öfkesi geçince konuşur.. Eşin öfkesini kontrol edemiyor sanırım.. Eşin bağırırken susmaya çalış,biraz sık dişini..Sonra sakinleşince sen de bağırmadan lafını söylersin,derdini anlatırsın...Sakinleşip konuşmak lazım yoksa bağır çağır nereye kadar..
Benim eşim bağırdığında sinir oluyorum..Bağırınca haklı olmuyorsun,konu kapanmıyor diyorum susuyorum..Sonra sıra bana geliyor
Canım üzme kendini öfkesi geçince konuşur.. Eşin öfkesini kontrol edemiyor sanırım.. Eşin bağırırken susmaya çalış,biraz sık dişini..Sonra sakinleşince sen de bağırmadan lafını söylersin,derdini anlatırsın...Sakinleşip konuşmak lazım yoksa bağır çağır nereye kadar..
Benim eşim bağırdığında sinir oluyorum..Bağırınca haklı olmuyorsun,konu kapanmıyor diyorum susuyorum..Sonra sıra bana geliyor
yaz aten sonra pişman oluyor geri dönüyor ayrıysak arıyor sonra şakayla sırnaşarak barışıyoruz ben de üstüne gitmiyorum o yaklaşınca barışıyorum ama bu kaç kere tekrarladı hep alttan alan benmi olucam yapıyo yapıyo sonra canı isteyince barışıo e bakıyo ben de uzatmıyorum oo zaman herşey yoluna girio ama bu sefer alttan almak istemiyorum çünkü ben barşınca bidaha aynısını yapacak nası olsa istediği zaman ben barışıyprum die düşünüodur sonra kendime kızıyorum gurur yapıyorum . daha 3 aylık evliyiz. evlilikte tecrübesi olanlar akıl vern lütfen sizlerde evliliğniniz ilk aylarında tartışırmıydınız normalmi
ilk aylarda tartışmnız çok normal ama daha şimdiden yatak ayırmak boğaz sıkmak olmaz
ikinizde alttan alın biraz orta yolu bulun şimdiden bu kadar yüzgöz olmayın bence
Alışma sürecinde olur böyle şeyler..Ama şimdiden sakince oturup konuşmalısınız..Böyle olmaz. İyi bir gününüzde al karşına "kavga yok,tartışmak yok,ben endişelerimi anlatmak istiyorum,sakince beni dinle anlamaya çalış" de başlao da dinlemeyi öğrensin canım..
Seni seviyordur eminim her evde tartışma olur..
çok duygusallaşıyorum tartıştığımz zamanlarda kadınlar genelde kapris yapar naz yapar surat yapar ama ben duygusallaşıyorum çok tahammül edemiyorum küs yerimde duramıyorum kendi kendimi yiyorum o rahat rahat tv izleyebiliyor böyle olunca da umursamıo demekki sevmio die düşünüorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?