• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim beni sevse byle yapmazdı:(

uhdem

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2011
19
0
286
Ankara
tartıştığımız zamanlarda ben hep konuşup halletmeye çalışıyorum ama o beni hiç dinlemiyor ya sokak ortasında bırakıp gidiyor ya da evdeyse dışarı çıkıyor bağırıyor bugün boğazımı bile sıktı ben de tartoşınca sinirleniyorum ama kıyamıyorum o niye böyle yapıyor neyi tartışırsak tartışalım ben unutmak istiyorum aynı yatağa girip beraber uyumak istiyorum ama o dün gece salonda yattı konuşmuyor beni sevse böyle yapmazdı dimi

Canım üzme kendini öfkesi geçince konuşur.. Eşin öfkesini kontrol edemiyor sanırım.. Eşin bağırırken susmaya çalış,biraz sık dişini..Sonra sakinleşince sen de bağırmadan lafını söylersin,derdini anlatırsın...Sakinleşip konuşmak lazım yoksa bağır çağır nereye kadar..

Benim eşim bağırdığında sinir oluyorum..Bağırınca haklı olmuyorsun,konu kapanmıyor diyorum susuyorum..Sonra sıra bana geliyor :27: :47:

Canım üzme kendini öfkesi geçince konuşur.. Eşin öfkesini kontrol edemiyor sanırım.. Eşin bağırırken susmaya çalış,biraz sık dişini..Sonra sakinleşince sen de bağırmadan lafını söylersin,derdini anlatırsın...Sakinleşip konuşmak lazım yoksa bağır çağır nereye kadar..

Benim eşim bağırdığında sinir oluyorum..Bağırınca haklı olmuyorsun,konu kapanmıyor diyorum susuyorum..Sonra sıra bana geliyor :27: :47:

sinirle öyle yapmıştır canım ya geçer üzülme

yaz aten sonra pişman oluyor geri dönüyor ayrıysak arıyor sonra şakayla sırnaşarak barışıyoruz ben de üstüne gitmiyorum o yaklaşınca barışıyorum ama bu kaç kere tekrarladı hep alttan alan benmi olucam yapıyo yapıyo sonra canı isteyince barışıo e bakıyo ben de uzatmıyorum oo zaman herşey yoluna girio ama bu sefer alttan almak istemiyorum çünkü ben barşınca bidaha aynısını yapacak nası olsa istediği zaman ben barışıyprum die düşünüodur sonra kendime kızıyorum gurur yapıyorum . daha 3 aylık evliyiz. evlilikte tecrübesi olanlar akıl vern lütfen sizlerde evliliğniniz ilk aylarında tartışırmıydınız normalmi

yaz aten sonra pişman oluyor geri dönüyor ayrıysak arıyor sonra şakayla sırnaşarak barışıyoruz ben de üstüne gitmiyorum o yaklaşınca barışıyorum ama bu kaç kere tekrarladı hep alttan alan benmi olucam yapıyo yapıyo sonra canı isteyince barışıo e bakıyo ben de uzatmıyorum oo zaman herşey yoluna girio ama bu sefer alttan almak istemiyorum çünkü ben barşınca bidaha aynısını yapacak nası olsa istediği zaman ben barışıyprum die düşünüodur sonra kendime kızıyorum gurur yapıyorum . daha 3 aylık evliyiz. evlilikte tecrübesi olanlar akıl vern lütfen sizlerde evliliğniniz ilk aylarında tartışırmıydınız normalmi

ilk aylarda tartışmnız çok normal ama daha şimdiden yatak ayırmak boğaz sıkmak olmaz:20:
ikinizde alttan alın biraz orta yolu bulun şimdiden bu kadar yüzgöz olmayın bence:45:

Alışma sürecinde olur böyle şeyler..Ama şimdiden sakince oturup konuşmalısınız..Böyle olmaz. İyi bir gününüzde al karşına "kavga yok,tartışmak yok,ben endişelerimi anlatmak istiyorum,sakince beni dinle anlamaya çalış" de başla :27: o da dinlemeyi öğrensin canım..

Seni seviyordur eminim her evde tartışma olur.. :34:

ilk aylarda tartışmnız çok normal ama daha şimdiden yatak ayırmak boğaz sıkmak olmaz:20:
ikinizde alttan alın biraz orta yolu bulun şimdiden bu kadar yüzgöz olmayın bence:45:

dün gece ben odada uyuyakalmışım o salondan yatağına gelmemiş gece farkettim ama gurur yapıp gel de demedim napıyım

Alışma sürecinde olur böyle şeyler..Ama şimdiden sakince oturup konuşmalısınız..Böyle olmaz. İyi bir gününüzde al karşına "kavga yok,tartışmak yok,ben endişelerimi anlatmak istiyorum,sakince beni dinle anlamaya çalış" de başla :27: o da dinlemeyi öğrensin canım..

Seni seviyordur eminim her evde tartışma olur.. :34:

çok duygusallaşıyorum tartıştığımz zamanlarda kadınlar genelde kapris yapar naz yapar surat yapar ama ben duygusallaşıyorum çok tahammül edemiyorum küs yerimde duramıyorum kendi kendimi yiyorum o rahat rahat tv izleyebiliyor böyle olunca da umursamıo demekki sevmio die düşünüorum

çok duygusallaşıyorum tartıştığımz zamanlarda kadınlar genelde kapris yapar naz yapar surat yapar ama ben duygusallaşıyorum çok tahammül edemiyorum küs yerimde duramıyorum kendi kendimi yiyorum o rahat rahat tv izleyebiliyor böyle olunca da umursamıo demekki sevmio die düşünüorum

Canım seninkine çok benzer durumları uzun bir süre ben de yaşadım ve sana tavsiyem , sakın tartışma, ve ona olması gereken şeyin ne olduğunu bıkmadan ve bıktırmadan anlat. Bazen sen ne söylersen ve ne kadar doğru söylersen söyle , bir başkasından bunu duyması daha çabuk anlamasını sağlıyor. Ve küs de kalmayın zaten yazık :34:

Merhaba bende aynı konuda dertliyim 2 yıllık evliyiz 1 oğlum var eşim çok sinirli çoğu zamanda umursamıyor beni varsa yoksa telefonu işten gelir yemeğini yer koltuğa uzanır telefonunu alır varlığıyla yokluğu belirsiz.Sık tartışmalarımız oluyor, her konuda haksız olan ben oluyorum zaten tartıştığımız zamanda üstüme yürüyor bağırıp küfür ediyor haklı çıkarıyor kendini yoruldum artık bu durumdan o küsüyor konuşmuyor ben küs kalamıyorum hemen yanına gidip barışıyorum ne yapacağımı bilmiyorum sizce nasıl davranmalıyım.

Eşinize tartışma bağırma hakaret etme fırsatını vermeyin kızlar ıpin ucunu bi kaptirirsaniz bi daha toplayamazsiniz... Erkekler bizlerden çok farklı dusunceye sahipler.. Benim eşimde öyle işten gelir yemeğini yer eline telefonu alır ya da kumandayı alır ben hiç bişey olmamış gibi işimi yaparım masayı toplarım çayı koyarım çay içeriz bakarım hala elinde telefon ya da tv izler benimle ilgilenmez bende hiç umursamam alırım elime kitap ya da başka uğraşacak bişey ya da baska odaya giderim en fazla 20 dakka sonra yanıma gelir benimle ilgilenir.. Kızlar eşiniz sizi görmüyorsa sizde onu gormeyin zamanla yanınıza gelecek ilgilenecek.. Ben bir yıllık evliyim eşimle büyük ölçüde tartismalarimiz hiç olmadı ben buna fırsat vermedim.. arada ufak tefek atismalar oldu bunlarda olması gerektiği gibi oldu..

Back
X