- 3 Nisan 2013
- 595
- 444
- 103
- 43
- Konu Sahibi Akanseneler
Bugün cumartesi ve benim eşim bize hiç değer vermeyen insanlarin işini yapmaya gitti.eşim inşaatcı onlarda eve yeni taşiniyorlar , yardima gitti sabahtan.
Bizde tamir yaparken birkere bile tel.etmediler sormadilar gelmediler.
Eltim olacak araya baştan mesafe tuttu oysaki biz hiçbir seyine karışmaz müdahale etmedik.
Beni sevmez saymaz ,ha saygisizlikta bulunmaz .evine sadece bir oğlunun doğumgününde ve iki üçkez senede gittik.davet ettim mahaneler uydurur.
Eltim kendi evine girerken her haftasonu eşim gitti.
Tam beş ay her haftasonu.
Eşim ufak kaza gecirdi onlar bir geçmiş olsun bile demediler.başka günler hiç sormazlar aramazlar .sırf yapilaçak işleri olduğu zaman arallar.
Seytan tüyyümü var ne...
Eşime söyledim sana böyle yapanlarin arkasindan bir cağirmasina gitme diye..
Ben kendimi böyle değersiz hissediyorum.benim düşünduklerimede deger vermesi gerekmezmi.
Sallak sallak yapilan arkasina git hizmetcilik yap.
...................
Bizde tamir yaparken birkere bile tel.etmediler sormadilar gelmediler.
Eltim olacak araya baştan mesafe tuttu oysaki biz hiçbir seyine karışmaz müdahale etmedik.
Beni sevmez saymaz ,ha saygisizlikta bulunmaz .evine sadece bir oğlunun doğumgününde ve iki üçkez senede gittik.davet ettim mahaneler uydurur.
Eltim kendi evine girerken her haftasonu eşim gitti.
Tam beş ay her haftasonu.
Eşim ufak kaza gecirdi onlar bir geçmiş olsun bile demediler.başka günler hiç sormazlar aramazlar .sırf yapilaçak işleri olduğu zaman arallar.
Seytan tüyyümü var ne...
Eşime söyledim sana böyle yapanlarin arkasindan bir cağirmasina gitme diye..
Ben kendimi böyle değersiz hissediyorum.benim düşünduklerimede deger vermesi gerekmezmi.
Sallak sallak yapilan arkasina git hizmetcilik yap.
...................