Eşim beni sinirlendiriyor

esokya

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2024
12
-3
1
Bugün sabah 2 yaşındakı çocugmu banyoya soktu saçlarını sıfıra vurdu yaklaşık 1 buçuk saat uğraştı çocugum mosmor oldu ağlamaktan kapıyı kitledi ben çok sinirlendim kapıyı açtım içer girdiğimde korkudan titreyen çocugum vardı normalde kuofre giderdık ama benim oğlum duramadığı için kuofr kesemıyodu ama çocugmu öyle görünce çok üzüldüm ve hamileyim ama eşimi gözümden çıkardım bırakıp gitmek istiyorum

Bugün sabah 2 yaşındakı çocugmu banyoya soktu saçlarını sıfıra vurdu yaklaşık 1 buçuk saat uğraştı çocugum mosmor oldu ağlamaktan kapıyı kitledi ben çok sinirlendim kapıyı açtım içer girdiğimde korkudan titreyen çocugum vardı normalde kuofre giderdık ama benim oğlum duramadığı için kuofr kesemıyodu ama çocugmu öyle görünce çok üzüldüm ve hamileyim ama eşimi gözümden çıkardım bırakıp gitmek istiyorum
E çok memnunsun demekki gayet isteyerek uğraşarak 2. Yi yapmışsın. Çocukları doğurup doğurup harap ediyosunuz böyle

Yaa kuzuma ben kıyamam balıma ya

Ne oldu ağlaya ağlaya saçı kesilince başı göğe erdi mi eşinizin uyurken makasla kısaltılırdı çok mu zormuş bu

Siz de böyle bir adamdan ikinci çocuğu da
Travmalarla birlikte büyüsün diye mi yaptınız.. Asla bu anı unutmayacak o bebek

Eşiniz kadar siz de hatalısınız. Yazık günah ya sıcağın aslında ağlaya ağlaya saç mı kesilir? Şu bayram günü yaptınız reva mı ne günahı var el kadar sabilerin. Karnınızdaki de üzüntüden korkmuştur

Boşanma konusunda ciddi düşünün ya da çocuklarınızı koruyun böyle olmaz

Bundan sonra saçına da dokundurmaz banyodan da korkar yıkanmak da istemez gece altına da kaçırır uykudan sıçrar da içine de kapanır agresif de olur siz çocuktan ne istiyorsunuz yani 2 yaşında beklentiniz ne tam olarak

eşimi gözümden çıkardım bırakıp gitmek istiyorum

e, bir zahmet gözden çıkarın yani. 2 yaşındaki bebeğe acımayan adamı hala koca/baba diye yanınızda tutarsanız sizin anneliğinizden de şüphe duymak gerekir zaten. o saçlar kesilmeseydi ne olacaktı ki, kıyamet mi kopacaktı yani.
zaten o yaşlarda çocuklar saç kestirmek istemiyorlar. korkuyorlar, sakince bekleyemiyorlar vs.
sırf bu nedenle saçı uzun gezen çocuklar var, tepeden toplanıveriyor. bence çok da şirin oluyor, hoş olmasa bile dünyanın sonu değil sonuçta.
doğal yani, asıl doğal olmayan 2 yaşındaki bir çocuğu saçını keseceğim 1,5 saat boyunca acımadan morarana kadar ağlatmak. nasıl acımasız bir kalbi varmış, bildiğin işkence yapmış çocuğa ya. yani büyük ihtimalle çocukta fobi oluşmasına neden olmuştur bu durum.

Son düzenleme:
Korunmama rağmen

spiralım varken hamile kaldım ben devlet kürtaj yapmıyo bunu bılıyomuydunuz ? Bilip bilmeden yorum yapmayın
Nasilsa spiral var diye esinizin korunmamasi da tam anlamiyla "korunmak" degil biliyor muydunuz?
Spiral taktirmak oraya cimento atmak duvar örmek degil
Kayabiliyor spiral, yuzde yuz degil korumasi

Korunmama rağmen

spiralım varken hamile kaldım ben devlet kürtaj yapmıyo bunu bılıyomuydunuz ? Bilip bilmeden yorum yapmayın

Bunu yazmayan, psikopatla evli olup cart cart çocuk doğuran kadin yoktur galiba.

Neden böyle adamlarla evlenip, korumadan cinsellik yaşadığınizi açık açık yazamıyorsunuz? Neden hep leş gibi evliliklerde korunma yöntemleri işe yaramiyor?

Biz Armut bi siz akıllı

Korunmama rağmen

Kürtaj yapmıyor mu?? Sizin yasal hakkınız yaptırabilirdiniz ne ilgisi var. Sprali de düzenli kontrol ettirmeniz gerekiyor insanları yanıltmayın

Bunu yazmayan, psikopatla evli olup cart cart çocuk doğuran kadin yoktur galiba.

Neden böyle adamlarla evlenip, korumadan cinsellik yaşadığınizi açık açık yazamıyorsunuz? Neden hep leş gibi evliliklerde korunma yöntemleri işe yaramiyor?

Biz Armut bi siz akıllı
Ay böyle konularda üstüme alınıyorum 😂 bazen korunsan da ne yapıp etsen de o hamilelik oluyor😅 bana inandırıcı gelmeyen kısmı ise aldırmamak. İstenmeyen gebelik olduysa aldırma şansın var sonuçta.

Ay böyle konularda üstüme alınıyorum 😂 bazen korunsan da ne yapıp etsen de o hamilelik oluyor😅 bana inandırıcı gelmeyen kısmı ise aldırmamak. İstenmeyen gebelik olduysa aldırma şansın var sonuçta.

Tabiki olabilir.
100% korunma sağlanamaz.
Benim aklımı karıştıran nasil bu 0,01% vakalarin hepsi KKde buluşup, hepsi leş evliliklerde olabiliyorlar? :)
Hepsinin vicdani çok geniş. Asla kiyamiyorlar aldirmaya ama evdeki çocuğun banyado babasi tarafından psikolojik şiddet görmesini nedense kaldiriyorlar.

Nasil bir doğurma hevesidir bu. Sirf hamile olup, doğurmak için yapilan bebekler bunlar.
Psikolojik bir rahatsızlık.
Birşey dersende hemen anneliğime laf söyleyemezsin oluyor. Hoşşşt diyorum böylelerine. Fırsatım olsa hepsinin elinden çeker alırım çocukları

Eşin onay verirse aldırabılıyosn hastaneye bizzat kendim gittim Antalya şehir hastansine Kepez devlet hastanesine gittim devlet hastanesi kürtaj yapmıyo ve eş onayı olması gerekıyo dendi yaşayan bilir yaşamayan ise sadece yanlış yorumlar spiralım varken hamile kaldım sürekli düzenli kontorllere gittim ben burda derdim var diyerek konu açıyorum ama nedense birçok anne veya kadınlar beni kötüleyip daha çok üstüme gelıyolar peki kim kimin ne yaşadığını bilebilirki?? Lütfen yorum yaparken dikkat edin sizin kolayca yazabıldıgnız cevaplar benim zaten yaptığım veya çözüm diyerek uyguladığım şeyler

Tabiki olabilir.
100% korunma sağlanamaz.
Benim aklımı karıştıran nasil bu 0,01% vakalarin hepsi KKde buluşup, hepsi leş evliliklerde olabiliyorlar? :)
Hepsinin vicdani çok geniş. Asla kiyamiyorlar aldirmaya ama evdeki çocuğun banyado babasi tarafından psikolojik şiddet görmesini nedense kaldiriyorlar.

Nasil bir doğurma hevesidir bu. Sirf hamile olup, doğurmak için yapilan bebekler bunlar.
Psikolojik bir rahatsızlık.
Birşey dersende hemen anneliğime laf söyleyemezsin oluyor. Hoşşşt diyorum böylelerine. Fırsatım olsa hepsinin elinden çeker alırım çocukları
Sen önce bir nasıl konuşulması gerektiğini öğren kimin elinden kimin çocugunu alıyosun sen ilk defa yaşadıgım bir durumdu ve gelip buraya danıştım derdimi anlattım sürekli yaşanılan bişey asla değildi yorumunda bir adabı saygısı olur kendini bilmeyen bir insan

Sen önce bir nasıl konuşulması gerektiğini öğren kimin elinden kimin çocugunu alıyosun sen ilk defa yaşadıgım bir durumdu ve gelip buraya danıştım derdimi anlattım sürekli yaşanılan bişey asla değildi yorumunda bir adabı saygısı olur kendini bilmeyen bir insan

Tabi tabi. Hep ilk defa olur zaten. Mükemmel baba kalkip, çocuğu banyoya kitleyip, ağlata ağlata, çocuk morarana kasar kafasini kazır.
Bunu ve benzerini ilk defa yaşamişsindir.
Kendini kandırmayi bırak. Doğurduğuna sahip çık. Çıkamiyorsan doğurma!

Back
X