Eşim beni sinirlendiriyor

Ayy yazık yavruma ya. İki yaşında çocuğun da saçı uzun oluversin çok mu gerekli. Madem korkuyor bu şekilde mi saçının kesilmesi gerekirdi? Emek verip evgi göstererek denemek yerine çocuguna eziyet eden bir psikopat kocanız.

Umarım eşinizin çocuğunuza bu yaptığının fiziksel şiddet olduğunun farkındasınızdır. Bir buçuk saat boyunca orada çocuk morarana kadar ağlıyorken siz ne yaptınız gerçekten? Bahaneniz kapıyı kilitlemesi m ya da uzaktan sinir oldunuz yeter diye mi vicdanınızı rahatlatıyorsunuz?

Bu adam otoriter değil baskıcı. Kararlı değil hırsından gözü dönmüş ve şiddete başvurmaktan çekinmeyen bir adam.

Adamın suçu olduğu kadar sizin de suçunuz var.

Üyelik iptali geldi tabi. Sasirdik mi? Hayir. Allah akilsiz ebeveyni olan cocuklari korusun. Esim cocugu 1.5 saat öyle hirpalayacak da ortalik toz duman olmuyor. Iyimis.

O kapiyi kirip, o kapi kolunu monte ederdim totosuna.
Eşim bazen oğluma ekşi içecek (nar suyu
taze limon suyu vs) verdiği için gözümle dövüyorum adami.

O kapiyi kirip, o kapi kolunu monte ederdim totosuna.
Eşim bazen oğluma ekşi içecek (nar suyu
taze limon suyu vs) verdiği için gözümle dövüyorum adami.

Daha olan cocugu koruyamiyor, ikinciyi yapmis üstüne. Anlamiyorum.. ama sonra toplumda niye normal insan yok diye de sorguluyoruz. Benim.oglum da kücük ken korkuyordu, cünkü kuaför büyük tiras makine ile korkuttu. Esim mama koltuguna oturttu ve cocuk sarkilari acti. Caktirmadan makasla ve kücük bir tiras makine ile kesti. Sabır isi böyle seyler. Cogu cocuk makinelerden korkuyor. Sanki koyunda sifira vuruyor bir de

Daha olan cocugu koruyamiyor, ikinciyi yapmis üstüne. Anlamiyorum.. ama sonra toplumda niye normal insan yok diye de sorguluyoruz. Benim.oglum da kücük ken korkuyordu, cünkü kuaför büyük tiras makine ile korkuttu. Esim mama koltuguna oturttu ve cocuk sarkilari acti. Caktirmadan makasla ve kücük bir tiras makine ile kesti. Sabır isi böyle seyler. Cogu cocuk makinelerden korkuyor. Sanki koyunda sifira vuruyor bir de

Ben artık sorgulamıyorum. Gerçekten. Milletin fütursuzca çocuk doğurup doğurup ortalığa atması yıllar içinde beni bezdirdi.

Benimde kesinlikle anne olarak yanlışlarım vardır. Ama çocuğu morartana kadar ağlatıp saçını kazimak nasil bir pisliktir. Resmen ben burda travma oldum. Minicik 2 yaşinda daha.

Böyle varlıklar anne diye ortaklıkta geziyor işte.

Eşlerden biri diğerini bir kere gözden çıkardıktan sonra o evlilikten artık hayır gelmiyor. Kendi ailemden biliyorum
Ben bu yoruma katılıyorum konu sahibi .Bu nedenle bence sadece bu olay değil derdiniz.Bu bardağı tasirma noktasında olduğunuzu gösteriyor.Birikim var bu olaylada sizde sabır taşmış taşacak

Bugün sabah 2 yaşındakı çocugmu banyoya soktu saçlarını sıfıra vurdu yaklaşık 1 buçuk saat uğraştı çocugum mosmor oldu ağlamaktan kapıyı kitledi ben çok sinirlendim kapıyı açtım içer girdiğimde korkudan titreyen çocugum vardı normalde kuofre giderdık ama benim oğlum duramadığı için kuofr kesemıyodu ama çocugmu öyle görünce çok üzüldüm ve hamileyim ama eşimi gözümden çıkardım bırakıp gitmek istiyorum

Merhaba, yaşadıklarınız gerçekten çok üzücü ve zor. Hem hamilelik gibi hassas bir dönemden geçerken hem de küçük çocuğunuzla ilgilenmek büyük bir özveri gerektirir. Şu an hissettiğiniz öfke ve üzüntü tamamen anlaşılır ve geçerlidir.
Öncelikle, çocuğunuzu korumak için gösterdiğiniz cesaret ve duyarlılık gerçekten takdire şayan. Onun yanında olduğunuzu bilmek ve onun için en iyisini istemek, harika bir anneliğin göstergesi. Bu olay sizi derinden etkiledi, çünkü siz çocuğunuzun güvenliği ve mutluluğu için her şeyi yapmaya hazır bir annesiniz.
Eşinizin bu şekilde davranması kesinlikle kabul edilemez ve sizin hissettiğiniz öfke ve hayal kırıklığı çok doğal. Bu zor durumda bile güçlü durmanız, çocuğunuzu korumanız ve onun yanında olmanız çok değerli.
Şunu bilmenizi isterim ki, siz inanılmaz bir güç ve sevgi kaynağısınız. Hem şu anki hamileliğinizle hem de küçük çocuğunuzla ilgilenirken gösterdiğiniz sabır ve özveri inanılmaz. Siz, her türlü övgüyü ve takdiri hak ediyorsunuz. Bu dönemde kendinize karşı nazik olun ve sevginizi hissettirin.

2 yasındaki bir çocuk maalesef ki baba müsfettesi tarafından psikolojik bir şiddete maruz kalıyor ve adına anne denen bir şahıs ne yapacağını burda millete soruyor yada anlatarak vicdanını rahatlatmaya çalışıyor.. Yazık gerçekten..Onu o anda kapının önüne koyarım.. Hemde saçlarını kazıyıp.. Nasıl oluyormuş Bi anlasın..

Back
X