Eşim beni zorla işe soktu sağlık raporundan nasıl kalabilirim ?

maaşım geleceğime yatırım olacak elime kalsa çalışmaya devam ederim.Ben zaten aylarca çalıştım ama hiç biri elimde değil elime kalmadı artık ben de tükendim yeni bir iş istemiyorum
Sadece sigorta için bile işe girilir çok garip bir mantaliteniz var ne desek boş bildiğini yap niye konu açıyorsun

Sadece sigorta için bile işe girilir çok garip bir mantaliteniz var ne desek boş bildiğini yap niye konu açıyorsun
Size mi sormam gerekiyordu konu açabilir miyim diye ? Fikriniz varsa söylersiniz yoksa susma hakkınızı kullanabilirsiniz kimse alnınıza silah dayamıyor yorum yapın diye.Onlarca insan yorum yazmış iyi yorum da var kötü yorum da hepsine sustum ama ne konu açıyorsun tarzı bir yoruma susamadım kusura bakmayın.

Çünkü tekrar çalışsam da o borç bitmeyecek 1 yıldır yerinde saydığı gibi...Artık bunaldım anlıyor musunuz hep aynılar
Ben de sizin yerinizde olsam çalışmam ama çocuk da yapmam beklerim. Neden acele ediyorsunuz. Bir ihtimal daha var tabi çalışıp eşinize ve ailesine para vermemek neden bunu dusunmediniz tüm paranızı vermişsiniz zaten. Neden hala ses çıkaramıyorsunuz onu merak ettim.

Eşiniz sizin ne istediğinizi dahi önemsemiyor, böyle bi adamdan çocuk yapmayı mı düşünüyorsunuz ki hala. Zira eşi istemediği halde onu işe sokmaya çalışan bir adam istemediğiniz bir çok şeyide size yapacak potansiyele sahip. Hayatınızla alakalı söz sahibi olun. Benim annem babam dahi istemediğim bir şeyi bana yaptıramaz asla. Bir de elin oğlu?

Eşinize orada çalışmak istemiyorum demeniz yeterli gelmeli

Back
X