Merhaba arkadaslar, actigim konulardan hep ayni seyi yazdim, cunku Allah var, hakkini yiyemem, esim "iyi ki evlenmisim" dediyim insan. Ama kucuk kucuk oyle sinir bozan durumlar var ki napacagimi bilemiyorum. Esimin sevmedigim.ozelliklerinin yuzde 70i annesiyle birbirilerine anne-oguldan cok anne-kiz denebilecek kadar gereksiz duskunlukleri. Cunku kayinvalidem ne zaman bi kac gun biyerlere filan gitse esimle ideal cifte donusuyoruz, neyse, sorunum su ki tanisali 2 sene olucak, evleneli 1 sene.. Ama esim benimle hiiic bisey paylasmiyor, merhabadan baska konumuz yok, sakalasiriz falan, ama.bizi baglayan,.aramizda sir kalan hic birsey yok, asla "biliyo musun soyle bisey oldu, sence napsam ya" diye bi konu gecmedi aramizda. onun is ve ya normal hayatinda olanlari en son ben ogreniyorum cok kiriliyorum, yani esim beni sadece karisi ve cocugunun annesi biliyor,saygi gosteriyor, sariliyor, ne istesem yapiyor, ama hayat arkadasi, herseyi paylasacagi kisi olarak gormuyo, hic bir seyini bana danismiyor. Belki 1 senelik evlilik cok az, duzelir ileride diyorum nebilim, etrafimda degil evli, sadece sevgili, nisanli olanlar bile herseylerini paylasirken, esimle boyle olmak uzuyo beni..

Son düzenleme: