Daha onceden fark edilen bi durum yani.
Bu soruyu ilgisizligi yapisal bi sey mi acaba diye sordum.
Eger konu icinde kacirmadiysam sizinle ilgilenmeme bahanesi nedir?
Cok uzulerek sorsam.. Aldatilma durumu olabilir mi?
Ya da daha iyi yonunden bakarsak siz cok mu ustune dusuyorsunuz?
Mesela sizin dediginizin tersini yapan biri mi?
Yani ilgi istedikce kacan cinsten?
bizim durum baya zor, ya ben kendimi aldatiyorum veya bunu yapmasina da anlayabiliyorum. Esim hep fransizlarla gezdi, eski kiz arkadaslari hep fransiz, ustelikten eski iliskisinden bir oglu var. Kabul ettim ama adaletli olmak sartiyla. Bugune bugun evlenmek ne oldugunu bilmeyen birisi, ben de bilmiyorum ama esimi seviyorum ve destek olmak istiyorum.
Ayni iste calisiyoruz, elimden gelince yardim olmak istiyorum ve acikca dedim senin arkandayim, oda bana kimseye ihtiyacim yok dedi (bugune bugun hep yalniz cabaladi, kendi emegiyle bugunku yerinde)
Niye ilgenmiyor, is yorgunlugu, olabilir ama bende calisiyorum ve sonra ev isleriyle uragsiyorum, isimi onungibi kafaya takmam (kendi is yeri, yani sorumluklari cok), ama evlilikde caba ister, o cabayi vermek istemiyo tek yonlu evlilikde olmaz.
Galiba seviyor, ama yasadigi durum eskilerden farkli, bugun kendisi bir turk, musluman birisyle beraber ve nasil davranacigi bilmiyor. Yardim alalim diyorum, red ediyor. benim dedeklerim de onun icin basit, kapris,kendi acisindan sorun yok ve gormuyor.
Benimne oglu varken vakit geciriyor, veya oglundan sohbet etmek ister. Bende kabul etmiyorum, ilk baslarda dedim adaletli ol, ikimize de vakit ayirman gerekiyor dedim ama yapmiyor.