esim benimle konusmuyor, paylasmiyor ve hep suclu buluyor

Daha onceden fark edilen bi durum yani.
Bu soruyu ilgisizligi yapisal bi sey mi acaba diye sordum.
Eger konu icinde kacirmadiysam sizinle ilgilenmeme bahanesi nedir?
Cok uzulerek sorsam.. Aldatilma durumu olabilir mi?
Ya da daha iyi yonunden bakarsak siz cok mu ustune dusuyorsunuz?
Mesela sizin dediginizin tersini yapan biri mi?
Yani ilgi istedikce kacan cinsten?

bizim durum baya zor, ya ben kendimi aldatiyorum veya bunu yapmasina da anlayabiliyorum. Esim hep fransizlarla gezdi, eski kiz arkadaslari hep fransiz, ustelikten eski iliskisinden bir oglu var. Kabul ettim ama adaletli olmak sartiyla. Bugune bugun evlenmek ne oldugunu bilmeyen birisi, ben de bilmiyorum ama esimi seviyorum ve destek olmak istiyorum.
Ayni iste calisiyoruz, elimden gelince yardim olmak istiyorum ve acikca dedim senin arkandayim, oda bana kimseye ihtiyacim yok dedi (bugune bugun hep yalniz cabaladi, kendi emegiyle bugunku yerinde)
Niye ilgenmiyor, is yorgunlugu, olabilir ama bende calisiyorum ve sonra ev isleriyle uragsiyorum, isimi onungibi kafaya takmam (kendi is yeri, yani sorumluklari cok), ama evlilikde caba ister, o cabayi vermek istemiyo tek yonlu evlilikde olmaz.
Galiba seviyor, ama yasadigi durum eskilerden farkli, bugun kendisi bir turk, musluman birisyle beraber ve nasil davranacigi bilmiyor. Yardim alalim diyorum, red ediyor. benim dedeklerim de onun icin basit, kapris,kendi acisindan sorun yok ve gormuyor.

Benimne oglu varken vakit geciriyor, veya oglundan sohbet etmek ister. Bende kabul etmiyorum, ilk baslarda dedim adaletli ol, ikimize de vakit ayirman gerekiyor dedim ama yapmiyor.

gururla falan alakası yok bu durumun...birbiriniz için doğru insan değilmişsiniz gibi geliyor bana...

ilk baslarda ki niyeti ve beklentileri ikimizede uyuyordu, mantik evliligi aska donustu. Ikimizin de yasi 32, yani cocuk degiliz. Hayat tecrubem buyuk degil o bir gercek, bugune kadar hep mutlu ve duzgun bir hayatim oldu. Esim oyle degil, onun tecrubesi cok.
Ama ben hala ona destek vermek istiyorum, ve o bunlari anlamak ve gormek bilene istemiyor

yeni evliymişsiniz belki de evliliğe tam anlamıyla alışamadı
ama ortada güven sarsıcı bir durum yoksa size güvenmeme gibi bir durumu olamaz güvenmeyen adam evlenmiycekti o zaman
hep kötü yönleriyle yazmışsınız hiç birlikte vakit geçirmiyor musunuz yada sohbet etmezmisiniz kafa yapılarınız uyuşuyor mu
karşılıklı hiç konuştunuzmu neden böyle olduğunu yada bir sorunununmu olduğunu varsa birlikte atlatabileceğiniz , hep yanında olduğunu vs... yada biraz kendi haline bırakın bakalım hiç söylenmeyip onun yanınıza yanaşmasını klonuşmasını bekleyin, elbet oda sıkılacaktır sürekli susmaktan

Kolay kolay kimseye guvenmez, banada guvenmiyor tamam yapisi, onuda kabul ettim, ne de olsa cok az zamandir evliyiz.
Kendisi sabahtan aksama kadar musterileriyle sohbet eder, yorgun olur benimle de konusmak istemez, musterilerini kiskaniyorum onlara daha cok deger veiyor.
Onun bakisinda sorun yok, o bana ne zaman ihtiyaci varsa yanindayim, dediklerinin coguna evet diyorum, birbirimizi anlamiyoruz galiba, benim dediklerimi dinlemiyor veya yarisini.
iletisim hic yok, tamam her aksam evde, ama ha varligi ha yoklugu.
Bazen ilgili olur, fazla bir sey yapmaz, sadece kari koca oldugumi hissediyorum ama bir hafta surer, sonra bir suc isler ve isler tamamen karisir, hatasini da kabul etmez ve o an beni suclar, kendi sucunu kapatmak icin.

Evlilik biraz şans oyunlarına benziyor,ne çıkarsa bahtına.Bir arkadaşımız iyice tanımadan evlenmişsin demiş ama senelerce flört edilsede çoğu erkek evlenince farklı oluyor.

Konu sahibi arkadaşım,eşiniz özgürlüğüne fazlaca düşkün sanıyorumki.Sizin desteğinizi falan istemediğini söylemesinden anladığım kadarıyla,her şeyi tek başına yapmaya alışmış.
Eğer eşiniz böyle olmasını istiyorsa sizde destek olmaya çalışmayın bence.Üzülen taraf siz oluyorsunuz çünkü.Eşiniz bir şeyleri paylaşmıyorsa sizde sizi ilgilendiren şeyleri eşinizle paylaşmayın.Umarım bir gün istediğiniz gibi bir eş olur.

belki biraz üzücü olacak ama bana öyle geliyorki sanki bu adam seni sevmiyor..hani bide yeni evlisiniz daha isinamamis gibii...
bence sen biraz kendinle ilgilen o bisiler yapmak istemiyorsa sen alisverise cik, spora git..kendine aktivite bul.. bakalim napacak ozaman?

daha yeni evlisin zamanla oturur herşey merak etmeyin..siz evli olduğunuzu kabul etmişsiniz eşiniz hala idrak edememiş.müşteri gibi eşinizden randevu alıp,konuşun bu yaklaşım belki ona birşeyler ifade eder..

Back
X