• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

esim benimle mantik evliligi yapmis

3lale

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2013
416
158
303
İstanbul
o kadar mutsuzumki anlatamam kendimi degerli hissetmiyorum.evliyim guya severek evlendim adamin tek derdi surekli cinsellik baska birsey yok.yolda yururuz elimden asla tutmaz hediye almaz supriz yapmaz gezdirmez.yanimda calisan bir genc var yeni evli sayilir esinden oyle bir bahsediyorki yururken el ele tutusmalari bende ozenip kendime uzuluyorum.birkac hafta once esimle evde bir konu hakkinda konusurken evlilikle ilgili bir saatten sonra mantik evliligi yapmak lazim ben oyle yaptim seninle mantik evliligi yaptim mesela hic seni seviyorum bile demedim sana dedi.sasirip uzuldugumu goruncede şaka yaptim demeye basladi.kendini ne saniyor hic anlamiyorm.bosanmis olsam hayatimda derin bir bosluk acacak biri degil ha varligi ha yoklugu .
ne yspmaliyim bilmiyor o kadar bunaliyorumki.

Benimde esim pek seni seviyorum demez hatta hic demez bu yaziya takilmadim ama mantik evliligi yaptim sevmedim vs bu sozler cok itici ve kirici gereksiz bi konusma yapmis. Gezdirmez tozdurmaz vs bu donemleri cok sukur bende atlattim Allah ima sukurler olsun ben sabrettim dualarimla duzeldi ama tabi ayni akli sana veremem cunku duzelirmi bilmiyorum onuda sen bilirsin canim . hakkinda hayirlisi olsun hersey gonlunce olsun

hic demedi hep birlikte olmak istedi bense sevdigini dusundum.tamamen benim cahilligim ilk erkek arkadasimdi sevildigimi zannettim.simdi ise koskocaman bir yalnizlik icindeyim.o hep ister ben hep onunla birlkte olmak zorundayim yoksa evde kavga cikartir vb.durumlar yasatir.

hic demedi hep birlikte olmak istedi bense sevdigini dusundum.tamamen benim cahilligim ilk erkek arkadasimdi sevildigimi zannettim.simdi ise koskocaman bir yalnizlik icindeyim.o hep ister ben hep onunla birlkte olmak zorundayim yoksa evde kavga cikartir vb.durumlar yasatir.
En nefret ettigim insan tipi. Esimde surat yapiyor oysaki ben ozgurlukten yanayim sonucta iliski erkegin istahini yerine getirmek veya onu doyurmak degil ki . karsikli istenecek birsey .

Başlığa istinaden bende mantık evliliği yapıcam bu kötü bişey değil bence. Gercek aşkın sadece bir kere olduğuna inananlardanım.

Size hiç sevdiğini söylemeyen biriyle nasıl evlendiniz?
Biz bile biri aracılığıyla tanıştık. Ben o zamanlar evlilik düşünmüyordum eşime de söyledim kalktı gitti sonra aradı aracıyı, beni istedi telefona ve ben sana aşık oldum bak göreceksin ister yarın ister 10 yıl sonra sen benim karım olacaksın, sakın bunu aklından çıkarma demişti. Dediğini de yaptı. Öyle demese, sevdiğini söylemese hiç evlenmezdim.
Bir insan nasıl sevdiğini söylemez? Hayret hiç sormadınız mı peki?

çok üzüldüm gerçekten
bence bu adamın, çok özür dilerim çok kaba olacak ama, sex oyuncağı olmaya son vermelisiniz
çocuğunuz var galiba
maddi durumunuz nasıl?

Boş bi anına dek gelmiştir ya zannetmiyorum öyle olduğunu erkekler mantık evliliği niye yapsın ki? Maddi durumun mu iyi?cinsellik için aşk yoksa dışarda da farklı kadınlarla birlikte olur aynı his o zaman.
Sevgi vardır aşk yoktur kendince duygularını mantık evliliği diye adlandırmış.
Boş bir konuşma yani :)

Boş bi anına dek gelmiştir ya zannetmiyorum öyle olduğunu erkekler mantık evliliği niye yapsın ki? Maddi durumun mu iyi?cinsellik için aşk yoksa dışarda da farklı kadınlarla birlikte olur aynı his o zaman.
Sevgi vardır aşk yoktur kendince duygularını mantık evliliği diye adlandırmış.
Boş bir konuşma yani :)

belki dini açıdan "mantık evliliği"dir
bir kere bile konu sahibini sevdiğini söylememiş eşi
sana hiç seni sevdiğimi söyledim mi diye de gayet bilinçli sormuş yani

belki dini açıdan "mantık evliliği"dir
bir kere bile konu sahibini sevdiğini söylememiş eşi
sana hiç seni sevdiğimi söyledim mi diye de gayet bilinçli sormuş yani

Dini açıdan düşünmedim hiç.
Bilemiyorum şımarıklık da olabilir üstüne çok düşüyorsa söyleme gereği duymuyordur.
Tabi söylediği şeyler üzücü bir kadına söylenmemeli.

Mantık evliliği zenginlerle yapılıyor genelde ama zengin misiniz ?

Şimdiki aklım olsa valla da mantık evliliği yapardım. En sevdiğim evlilik tipi.

Esinizinki pek mantık evliliği gibi değil.. sanki tam anlatamamis size gibi geldi.

o kadar mutsuzumki anlatamam kendimi degerli hissetmiyorum.evliyim guya severek evlendim adamin tek derdi surekli cinsellik baska birsey yok.yolda yururuz elimden asla tutmaz hediye almaz supriz yapmaz gezdirmez.yanimda calisan bir genc var yeni evli sayilir esinden oyle bir bahsediyorki yururken el ele tutusmalari bende ozenip kendime uzuluyorum.birkac hafta once esimle evde bir konu hakkinda konusurken evlilikle ilgili bir saatten sonra mantik evliligi yapmak lazim ben oyle yaptim seninle mantik evliligi yaptim mesela hic seni seviyorum bile demedim sana dedi.sasirip uzuldugumu goruncede şaka yaptim demeye basladi.kendini ne saniyor hic anlamiyorm.bosanmis olsam hayatimda derin bir bosluk acacak biri degil ha varligi ha yoklugu .
Nasıl ya sevgiliyken sizi sevdiğini hiç söylemedi mi.. hiçbir gece iyi geceler demeden seni çok seviyorum demeden uyuduğumuzu hatırlamıyorum. Birbirimizi sevdiğimizi söylemeden 1 gün daha geçirdiğimizi de bilmem.. daha önce hiç mi sorgulamadıniz.. tamam birlikte olmak isteyebilir seviyor diye düşündüm bu yüzden demişsiniz de sadece sevdikleriyle birlikte olmuyor insanlar.
Maddiyatiniz mi çok iyi yani eşinizi mantiğa iten neymiş

Erkekler kavramları kullanırken pek içi dolu şekilde kullanmaz ve bizim gibi düşünmez.

Siz bakmayın onun mantık evliliği lafına.

Yüksek ihtimal, zamanı gelmişti, seviyordum, mantıklı geldi evlenmek, demek istedi.

Belki su anki aklı olsa evliliği geciktirebilir diye düşünüyordur o.

Bazen evlilik sorumluluğu ağır gelir, insanın aklından böyle bir düşünce geçebilir.
Sizinkinin saflığı dile getirmesi.

Bence esiniz durduk yere bir ego tatmini moduna girmis yada bildigin imzali resmii sex icin evlenmis...
Karisina seni sevmiyorum mantik icin dedikten sonra sexi beklemekte ayri bir sorun.

Back
X