Eşim benimle vakit geçirmiyor :(

hayalet_39

b£n yaKın sén uZak...!!!
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2011
588
8
46
Kırklareli
2 senelik evliyim.eşimle birbirimizi severek evlendik.Kırklareli'nin bir köyüne gelin geldim.buraya kadar her şey güzel.eşimin bana karşı ters bir davranışı yoktur ama bana hiç zaman ayırmaz.daha önce fabrikada çalışıyordu(3 vardiya)bazı akşamlar erken çıkardı fabrikadan ama hiç yanımda durmaz hemen kahvehaneye arkadaşlarının yanına giderdi.sonra fabrikayı bıraktı.durduğumuz köyde bir kahveyi devralıp işletmeye başladı.şimdi sabah gidiyor.gece 11-12 gibi geliyor.sosyal hayatımız yoktu şimdi hiç kalmadı.o kahvehanesinde bende bütün gün evde kayınvalideyle oturuyorum.beni sadece yatakta hatırlıyormuş gibi geliyor.
en sonunda dayanamadım 'ne zamandır ikimiz birşeyler yapmıyoruz'dedim.eşimde'yapamıyoruz'dedi.kendisi de durumun farkında ama bu yönde hiç bir çabası yok malesef. :43:
benim durumumda olan bayanlardan fikir almak istedim.sizin bu durum karşısında tepkiniz ne oluyor?tepki gösterdiğiniz de biraz düzelme oluyor mu?

ne denir ne söylenir bilmiyorum ama sende kendine başka bi uğraş bulsan halk eğitimlere filan katılsan
yada bigün başkasını bıraksın kahvede birikte bişeyler yapsanız arada sırada iyi gelir sana

Bu durumda olanlardan fikir almak istemişsiniz
ama ben de evli bir olarak fikrimi belirtmek iserim size.

Seven eş/arkadaş ne olursa olsun eşini mutlu etmeye çalışır
onunla konuşmak ve bir şeyleri paylaşmak ister
saat kaç olursa olsun mutlaka eşiyle bir plan yapar.
11-12 den sonrası çok geç değil
her gün yapsın demiyorum ama
sizinle hafta da bir ya da ayda bir bir yerlere gidebilirsiniz.

Konuşun sizi seviyorsa veya önemisiyorsa düzeltecektir.
Ama bazı erkekler/kadınlar duyarsızdır yani farkında olmazlar
ne yapılması veya ne yapılmaması gerektiğinin.

Evli değilim ama biraz esprili yaklaşıcam burda okuduğum o kadar konudan sonra eşinizin yatakta size ihtiyaç duymasına bile şükrederek mutlu mesut yaşayacaksınız:))

ne denir ne söylenir bilmiyorum ama sende kendine başka bi uğraş bulsan halk eğitimlere filan katılsan
yada bigün başkasını bıraksın kahvede birikte bişeyler yapsanız arada sırada iyi gelir sana

köyde oturuyorum burada halk eğitim açılacaktı ama kayıt yaptıran olmadığı için açılmadı maalesef :14: buradaki bayanlar dedikodudan başka bir şey bilmezler yeni farklı birşey öğrenmekten korkarlar :57:

aynı sorun bende de var canım. eşim işten geldiği gibi bilgisayarının başına oturur. eğlence için değil tabi işi için sürekli bilgisayarla uğraşıyor. bazen yanına oturup bişeyler söylüyorum duymuyor bile. biz de iki senedir evliyiz sadece iki defa dışarı çıktık. kaç defa söyledim sinirlenip ağladım her defasında söz verdi bundan sonra zaman ayırıcam diye ama değişen bişey olmadı. ben de ona soğuk davranmaya karar verdim. işe yarıyor. ama bu seferde ben onunla vakit geçirmek istemiyorum. kaçan kovalanır hesabı :10:

aynı sorun bende de var canım ya erkekler sıkılıyorlar biz bayanlar gibi duygusal deiller biz hep aşkımızı belli ederiz ama onlar öyle mi afedersın iş yataga gelince belli ediyolar biz 6 yıl sevgili kaldık çok gezdik gitmediğimiz bi yer kalmadı 1 yıllık evliyiz diyorum canım sıkılıyor tabii gezmeye alıştın evde durmak zor geliyor dimi diyo yada gezdiklerine say diyo kahveden çıkmıyo benımkı de abisinin kahvesı var gitmese evde ki karıdan korkuyon diyolarmış offfffff dün akşam bile kavga ettim ama sonuç hep aynıı

Ben artık yoruldum eşime benı şuraya götür buraya götür demekten çünkü illa ki işi çıkıyo rahatsız oluyo hep bahaneler ama özel günlerde kesnlikle diyemez illa ki çıkıyoruz

Benim eşimde öyleydi hep arkadaşlarıyla vakit geçiriyordu ben bunu dile getirdikçede inatlaşıyordu benimle daha fazla gidiyordu son 6 aydır hiçbişeyine karışmıyorum o da gitmiyor ama yinede sadece aile olarak vakit geçiremiyoruz mutlaka arkadaşlarını çağırıyor yada kuzenlerini şunu dicem üstüne düşme bakalım ne yapacak:34:sanırım onlarda bir süre sonra düzeliyorlar evliliğin ilk 2 yılı çok zor geçiyor gerçekten biz 3 yıllık evliyiz herşey daha yeni rayına oturuyor dilerim eşin en yakın zamanda düzelir canım:54:

2 senelik evliyim.eşimle birbirimizi severek evlendik.Kırklareli'nin bir köyüne gelin geldim.buraya kadar her şey güzel.eşimin bana karşı ters bir davranışı yoktur ama bana hiç zaman ayırmaz.daha önce fabrikada çalışıyordu(3 vardiya)bazı akşamlar erken çıkardı fabrikadan ama hiç yanımda durmaz hemen kahvehaneye arkadaşlarının yanına giderdi.sonra fabrikayı bıraktı.durduğumuz köyde bir kahveyi devralıp işletmeye başladı.şimdi sabah gidiyor.gece 11-12 gibi geliyor.sosyal hayatımız yoktu şimdi hiç kalmadı.o kahvehanesinde bende bütün gün evde kayınvalideyle oturuyorum.beni sadece yatakta hatırlıyormuş gibi geliyor.
en sonunda dayanamadım 'ne zamandır ikimiz birşeyler yapmıyoruz'dedim.eşimde'yapamıyoruz'dedi.kendisi de durumun farkında ama bu yönde hiç bir çabası yok malesef. :43:
benim durumumda olan bayanlardan fikir almak istedim.sizin bu durum karşısında tepkiniz ne oluyor?tepki gösterdiğiniz de biraz düzelme oluyor mu?

arasıra bağlı olduğunuz şehire alışverişe gidelim deseniz onuda yapmaz mı?
Burda ihtiyaçlarımı karşılayamıyorum,mağazaya gidelim yada alışveriş merkezine deseniz..

Bir iş yeri açsanız sizde ? Buna imkan var mı ?

Sizde çalışırsanız hem bu isteğiniz azalır hemde eşiniz bunu sizden istemeye başlar gibi geldi bana.

Back
X