- Konu Sahibi hayalet_39
2 senelik evliyim.eşimle birbirimizi severek evlendik.Kırklareli'nin bir köyüne gelin geldim.buraya kadar her şey güzel.eşimin bana karşı ters bir davranışı yoktur ama bana hiç zaman ayırmaz.daha önce fabrikada çalışıyordu(3 vardiya)bazı akşamlar erken çıkardı fabrikadan ama hiç yanımda durmaz hemen kahvehaneye arkadaşlarının yanına giderdi.sonra fabrikayı bıraktı.durduğumuz köyde bir kahveyi devralıp işletmeye başladı.şimdi sabah gidiyor.gece 11-12 gibi geliyor.sosyal hayatımız yoktu şimdi hiç kalmadı.o kahvehanesinde bende bütün gün evde kayınvalideyle oturuyorum.beni sadece yatakta hatırlıyormuş gibi geliyor.
en sonunda dayanamadım 'ne zamandır ikimiz birşeyler yapmıyoruz'dedim.eşimde'yapamıyoruz'dedi.kendisi de durumun farkında ama bu yönde hiç bir çabası yok malesef.
benim durumumda olan bayanlardan fikir almak istedim.sizin bu durum karşısında tepkiniz ne oluyor?tepki gösterdiğiniz de biraz düzelme oluyor mu?
en sonunda dayanamadım 'ne zamandır ikimiz birşeyler yapmıyoruz'dedim.eşimde'yapamıyoruz'dedi.kendisi de durumun farkında ama bu yönde hiç bir çabası yok malesef.

benim durumumda olan bayanlardan fikir almak istedim.sizin bu durum karşısında tepkiniz ne oluyor?tepki gösterdiğiniz de biraz düzelme oluyor mu?