eşim benle konuşmak istemiyor

gelinteli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2013
45
2
36
İstanbul
biz 2.5 aylık evliyiz.yeni ev bulduk bu sure zarfında kayınvalidemde kalıyorduk.iki hafta içinde evdeki işlerimiz biter cıkacağız inşallah.eşim evinden ayrılmak istemiyor.annesini çok özleyeceğini soyluyor.evinden kopamıyor.çok üzgün.bana hep takılıyor erken mi evlendim diyor.netten kızlara bakıyor.bunlar guzel diyor.evlenmeden önce begendiği kızlarla ilgili bir klasor yapmış duruyor.bana sarılıp opuyur.geceleri hep sarılıyor bana.ama anlamıyorum diğer şeyleri neden yapıyor.vardıyalı çalısıyor.gunde 3 saat görüşebiliyoruz.buna rağmen benle biraz konuşuyor sonra sus diyor.sıkıldım dıyor.beş dk önce konusuyor sonra sus diyor anlamıyorum

O size sus diyor sizde susuyor musunuz? Robot alsaymış o zaman kendine sus deyince susar konuş deyince konuşurdu.

Son düzenleme:
biz 2.5 aylık evliyiz.yeni ev bulduk bu sure zarfında kayınvalidemde kalıyorduk.iki hafta içinde evdeki işlerimiz biter cıkacağız inşallah.eşim evinden ayrılmak istemiyor.annesini çok özleyeceğini soyluyor.evinden kopamıyor.çok üzgün.bana hep takılıyor erken mi evlendim diyor.netten kızlara bakıyor.bunlar guzel diyor.evlenmeden önce begendiği kızlarla ilgili bir klasor yapmış duruyor.bana sarılıp opuyur.geceleri hep sarılıyor bana.ama anlamıyorum diğer şeyleri neden yapıyor.vardıyalı çalısıyor.gunde 3 saat görüşebiliyoruz.buna rağmen benle biraz konuşuyor sonra sus diyor.sıkıldım dıyor.beş dk önce konusuyor sonra sus diyor anlamıyorum

yuh demek istiyorum.begendıgı kızlarla klasör yapmıs ne demek ya o klasörü saklıyomu bıde bıde sizemi gösterıyo bak bunlarda güzel diye.siz varsınız evlendiniz artık onlar güzel olsa nolcak.senin gururunu kırmak bu.sen güzel değilmişmisin yani o zaman evlenmeseymiş.evlendim istedigimi aldım olayına getirmiş.sizi kıskandırıp iyice kendinemi bağlamaya calısıyor acaba.yada evlendiğine pişman.başka secenek gelmiyor aklıma.

Kadınlarin günlük konuşması gereken kelime sayısı ile ilgili bir yazı okumuştum o geldi aklıma gece gece. .

Yeni evlisin...
Evliliginin oturması için bir zaman tanıyın birbirinize..

bu annelerinden kopmak istemeyen erkeklerde dert valla..sanki onlar evlenince aileden ayrılıyorlar da biz içgüvey mi alıyoruz bizde anamızdan babamızdan ayrılıyoruz.. :19:
ben bunu yetiştirilme tarzına bağlıyorum aman ha sana örnek olsun diye demiyorum ama çevremde çok kişi bu sebeple ayrıldı eşlerinden..
bence biraz sabredin ve ayrı eve çıkmaktan da vazgeçmeyin o zaman bu sorunlar olmayacaktır..

Son düzenleme:
Her evli insan bir zamanlar senin gibi 2 buçuk aylık evliydi. Şimdi kendi adıma konuşayım. Ben iki buçuk aylık evliyken böyle dengesiz bir kocam yoktu. Başta neyse şimdi de öyle. Yani diyeceğim o ki oturur diye bir şeye katılmıyorum ben. Eşin erken evlendiği konusunda haklı. Kendini isteğinin ne olduğuna emin olmadan evlenerek sana çok büyük haksızlık yapmış. Bebeğin olmaması için elinden geleni yap. İlerde pişman olmanı istemem...

Bi ailesinden ayrılan o muymuş :53: Cnm eşinle görücü usulü mü evlendiniz çok ilginç geldi yaptıkları :106: Gerçi bu yaptıklarına görücü usülü olması da bi sebep değil o da ayrı konu :47:

Mdem 2,5 ay sonra taşınacaktınız.Keşke bekleseymişsin 2,5 ay birlikte yaşayacağınız eve gelin gitseymişsin.Senin eşin daha büyümemiş ve şımarmış.Fazla taviz veriyorsun gibime geliyor.Bağır çağır kavga et demiyorum ama kendine de sus kelimesini dedirtme.Eğer kafanda soru işaretleri varsa,pişmansan oturup konuşalım evliliğimizle ilgili karar verelim yol uakınken dönelim de (boşan demiyorum ama ona dik durduğunu aciz olmadığını göster)Benim de bir ailem var ama ben senle geldim yuva kurdum de.Büyük bir ihtimalle kiraya çıkacaksanız eğer geçim derdinden korktuğu için sana böyle şeyler yapıyor.Ama beğendiği kızlara bakıp klasör oluşturmasının HİÇ BİR AÇIKLAMASI,GEREKÇELİ SEBEBİ OLAMAZ.Bu seni aşağılamaktır.Buna izin verme.Böyyle birşeyi asla kabul etmeyeceğini,bu tür davranışlara devam ederse,ciddi kararlar alacağını belirt ve ayrı eve taşınmakta kararlı ol.

öncelıkle sana boyle davranmaya hakkı yok sende buna ızın verme cnm ezdrme kendını o kızlarn oldugu klasör fln tahammul etme buna tamm çok sert çıkma ama tatlı dılle bu rahatsız oldugun şeylerı onla konuş ıstersen .15 yaşındamı ayrıca annesnden ayrılamıyo ınsan bunu sylemeye utanır.

anasından ayrılamıyor,netten beğendiği kızlara bakıp klasör yapmış saklıyor,erken mi evlendik diyor..

bence eşin ergenlik dönemine saplanıp kalmış,daha uzun sürede büyümeyecek gibi.

bu kız güzel şu kız güzel mi diyor :53:

böyle evliliğe adapte süreci de görmedim!!!

eşiniz bence tam oturmamış.:ssz:

klasör olayı hafife alınması gereken bir konu değil bence sağlıklı bir insan öyle birşey yapar mı bilemedim

eşin çocuk gibi davranıyor
kaç yaşındasınız

evliliğin getirdiği sorumlulukların farkında değilmiş gibi bir hali var

Back
X