evlenmeyi ve gece yanına yatmayı biliyorsa anneciğinden ayrılmasını da bilecek kusura bakmasın, ne demek eski kızlar klasör şeklinde duruyor ah canim benim, sindirmişler seni , birde beraber olduğunuz için daha da çekingensindir şimdi, ben o klasörü yedirrim ona valla, o sıkar biraz, ne demeye evlenmiş ozaman, hem karnım doysun hem pastam dursun hesabı, sakın vazgeçme canim taşınmaktan kendi otursun anasının dizinin dibinde o zaman, BUNLARIN HEPSİ AYAK , CANİM inanma , ailesi de istemiyordur diyordur o da sana bu şekilde duygu sömürüsü yapıyor , taviz tavizi doğurur , elini bi ver kolunu alamazsın ailecek hiç birinden, dvm et hazırlıklarına görmüo duymuo gibi davran, ayrı eve çıkınca sen onu adam edersin yavaş yavaş, kendini ne kadar naza çekiyor öyle yok erken mi evlendim bilmem ne, sen evi ayırana kadar bişy deme o zaman haddini bildirirsin, zaman yaklaştıkça durduk yere kavga felan çıkarırsa da taşınmamak için o zaman da sessiz kalma ama , kendini kimseye ezdirme nasıl alıştırırsan öyle gider canim.