eşim benle konuşmak istemiyor

evlenmeyi ve gece yanına yatmayı biliyorsa anneciğinden ayrılmasını da bilecek kusura bakmasın, ne demek eski kızlar klasör şeklinde duruyor ah canim benim, sindirmişler seni , birde beraber olduğunuz için daha da çekingensindir şimdi, ben o klasörü yedirrim ona valla, o sıkar biraz, ne demeye evlenmiş ozaman, hem karnım doysun hem pastam dursun hesabı, sakın vazgeçme canim taşınmaktan kendi otursun anasının dizinin dibinde o zaman, BUNLARIN HEPSİ AYAK , CANİM inanma , ailesi de istemiyordur diyordur o da sana bu şekilde duygu sömürüsü yapıyor , taviz tavizi doğurur , elini bi ver kolunu alamazsın ailecek hiç birinden, dvm et hazırlıklarına görmüo duymuo gibi davran, ayrı eve çıkınca sen onu adam edersin yavaş yavaş, kendini ne kadar naza çekiyor öyle yok erken mi evlendim bilmem ne, sen evi ayırana kadar bişy deme o zaman haddini bildirirsin, zaman yaklaştıkça durduk yere kavga felan çıkarırsa da taşınmamak için o zaman da sessiz kalma ama , kendini kimseye ezdirme nasıl alıştırırsan öyle gider canim.

biz 2.5 aylık evliyiz.yeni ev bulduk bu sure zarfında kayınvalidemde kalıyorduk.iki hafta içinde evdeki işlerimiz biter cıkacağız inşallah.eşim evinden ayrılmak istemiyor.annesini çok özleyeceğini soyluyor.evinden kopamıyor.çok üzgün.bana hep takılıyor erken mi evlendim diyor.netten kızlara bakıyor.bunlar guzel diyor.evlenmeden önce begendiği kızlarla ilgili bir klasor yapmış duruyor.bana sarılıp opuyur.geceleri hep sarılıyor bana.ama anlamıyorum diğer şeyleri neden yapıyor.vardıyalı çalısıyor.gunde 3 saat görüşebiliyoruz.buna rağmen benle biraz konuşuyor sonra sus diyor.sıkıldım dıyor.beş dk önce konusuyor sonra sus diyor anlamıyorum

annesi tek mi yaşıyor ?

biz 2.5 aylık evliyiz.yeni ev bulduk bu sure zarfında kayınvalidemde kalıyorduk.iki hafta içinde evdeki işlerimiz biter cıkacağız inşallah.eşim evinden ayrılmak istemiyor.annesini çok özleyeceğini soyluyor.evinden kopamıyor.çok üzgün.bana hep takılıyor erken mi evlendim diyor.netten kızlara bakıyor.bunlar guzel diyor.evlenmeden önce begendiği kızlarla ilgili bir klasor yapmış duruyor.bana sarılıp opuyur.geceleri hep sarılıyor bana.ama anlamıyorum diğer şeyleri neden yapıyor.vardıyalı çalısıyor.gunde 3 saat görüşebiliyoruz.buna rağmen benle biraz konuşuyor sonra sus diyor.sıkıldım dıyor.beş dk önce konusuyor sonra sus diyor anlamıyorum

Bu adamın size saygısı yok.
Çok mu aşıktınız bu adama evlendiğinizde? Bir insan bu yapılanlara anca kör kütük aşık ise Yada aklı yerinde değilse ses çıkarmaz. Susar..yahu siz gururunuzu bir devreye soksanıza, bu böyle gitmez!

Çok taviz vermişsiniz baya bir uğraşacağınız belli ..

Son düzenleme:
Evlenmeden önce beğendiği kızlarla ilgili bir klasör mü yapmış? Ben bunu sadece dizilerde oluyor sanıyordum :53: Eşinizin çok değişik davranışları var,bir şeylerin sinyallerini şimdiden veriyor gibi... Umarım her şey düzelir.

Eşiniz hasta galiba? Dengesiz geldi bana hareketleri

okudukça şaşırdım ve üzüldüm senin adına gerçekten lafta değil. eşinin tek bir güzel tarafı yok.
1.) annesini çok özleyecekmiş. erken mi evlenmişmişşşşşş= acaip sinir bozucu
2.) netten kızlara bakıp çok güzel demesi.
3.) eski kız arkadaşlarının resimlerine klasör yapması.
sıkılması ve diğerleri. eşinde ruhsal sorunlar var bence.. bütün yollar bunu gösteriyor.
annesinin evinde kalmış olmanız sıkılma tarzı sorunları çözecek mi yoksa anne evinde kalmak için yıldırma politikası mı bunlar.
ne şekilde olursa olsun ayrı eve de çıksan aynı evde de kalsan adamın mayası bozuksa düzelmez. sen kararlı ol. açık konuş o nasıl çekinmeden konuşuyor sen de konuş derim. nere giderse sonu. ayrı eve çıkmamak için ,ayrılmayı da düşünürse ayrıl kesinlikle.şu sitede şimdiye kadar kimseye kestirmeden ayrıl demedim bunca yıldır ama eşin gerçekten çok can sıkıcı.

cok büyük saygisizlik etmis size. Bu benim gözümde- cok üzgünüm ama aldatmaktir.
seni üzerim, kirarim diye pek düsünmüyor herhalde.
Insallah cok gec olmadan kiymetinizi anlar. Vede kesinlikle ayri eve cikmalisiniz.
Sanirim Annesinin yaninda kalinca eskisi gibi bekar hayatinda oldugu gibi davranabilecegini zannediyor.

Evliliginizin daha ilk aylarinda böyle seylerin yasanmasi cok kötü. Insan ne hayallerle evleniyor sonucta.
Umarim akli basina gelir.
Bu arada yaslariniz kac?

bence sen fazla nazlatmışsın annesi de tabii.ne demek sus sıkıldım.sen ne diyosun laflarına dikkat et falan demiyo musun.bu kadar yüz vermesene nasıl alıştırırsan öyle gider.şu klasör meselesi de beni çıldırttı..ben öyle bişey görsem evi ayagı kaldırırım sonra ne yaparım bilmiyorum.biraz sert davran yüz verme.sen de soguk davranda bak nasıl eteğine yapışıcak.hey allahım ya hiç büyümemiş ana kuzusu şımarık 10 yaşındaki çocuk sanki

Ahhh canum esimde vardiyali calisiyor zorluklaruni iyi bilirim esinle gorusebildigin zaman kisitli ya uyumsuzdur yada ise gidecektir haftada bi gün izni var onudaa cokkkk sevdiği ailesinle geçirir bende o günlerde es değilde yanindaki stres topu gibiyim stresini atar durur bende..sana bi günümüzü anlataim canim aramizdaki farkları bul;))
3 yillik evliyiz düğünden 3 gün sonra gece nobetine girdi ben yalnizim burada başladı.saat kkaç olursa olsun isten gelir dusa girer 2 saat banyo fasli yanina gelir laf atarim konuşmaz yada tersler sebebi ise herzaman is stresine baglanir elinde tel ben evdemiyim neyim dalar gider ha yatrkn iyi geceler derse iyi yoksa sesini unutabilirim:)))bana sarilmadanda hayatta uyumaz konumu sever benliğimi sevmez
Erkeğin sessizi makbul derler ya YALANNNNNNN.
kisacasi tatlim benim çözümüm artik kafaya takmiyorum takarsm deliriyorum sende ole yap oluruna birak...

şu güzellik takıntılı erkekler beni öldürüyo. eminim ki hayatında sizden başka sevgilisi olmamıştır. güzelliğin tek başına mutluluk getireceğini sanır böyleleri. güzel olup da hayatı zehir eden kadınları bilmezler.

işiniz zor valla. ben çekemezdim :/

Back
X