Eşim benle konuşmuyor.:(

peki sorun burda başlıyo işte. ben şimdi nasıl küskünlüğü gidermeliyim. konuşmak istemiyor, bunaldım diyo :KK43:

Artık "sorun" diye bahsetme sen kendi içinde 1 sene kadar ertele bu sorunu...
Eşin de normal olarak arada bir pişirip pişirip önüne aynı sorunu sunduğun için şu an bunalmıştır...
Özür de dilediysen hala sessiz kalmaya devam ediyorsa üzerine gitme..
Ama sen yine bir gerekenleri yap, yemeğini hazırla gerekirse, tatlı yap ona..
Çayını doldur, normal konuş, gününün nasıl geçtiğini sor...
Tek kelimelik cümleler kurabilir başta hemen geri vites yapma..
Israrcı ol hareketlerinde.. Emin ol düzelecektir biraz sabır sadece..
Ve barıştıktan sonra lütfen daha böyle bir sorunla karşısına çıkma..
Düşün ki en azından 1 sene gibi bir zaman var..
Bazılarının bekleyecek o zamanı bile yok..

Artık "sorun" diye bahsetme sen kendi içinde 1 sene kadar ertele bu sorunu...
Eşin de normal olarak arada bir pişirip pişirip önüne aynı sorunu sunduğun için şu an bunalmıştır...
Özür de dilediysen hala sessiz kalmaya devam ediyorsa üzerine gitme..
Ama sen yine bir gerekenleri yap, yemeğini hazırla gerekirse, tatlı yap ona..
Çayını doldur, normal konuş, gününün nasıl geçtiğini sor...
Tek kelimelik cümleler kurabilir başta hemen geri vites yapma..
Israrcı ol hareketlerinde.. Emin ol düzelecektir biraz sabır sadece..
Ve barıştıktan sonra lütfen daha böyle bir sorunla karşısına çıkma..
Düşün ki en azından 1 sene gibi bir zaman var..
Bazılarının bekleyecek o zamanı bile yok..

süpersin perikanadı ya. içimden düşünüyorum ama demekki başkalarından duymak da istiyor insan.

Dırdır etmeyı bırak ve cumartesı pazar ızınlıysenız bıyerlere kaçın ..
Erkekler zatne bız kadınlar gıbı kıncı değiller. Hemen yelkelerı suya ındırıyolar. Çok bunaldım bende falan de . 2 Naz bi cilve okeyy barışır :))

sağol helcin. doğruyu ararken biraz tavsiyeler iyi geliyor inan.

süpersin perikanadı ya. içimden düşünüyorum ama demekki başkalarından duymak da istiyor insan.

Evet öyle oluyor insan bunaldığında kendini çaresiz hissettiğinde..
Neyse ki çaresiz bir derdin yok şükür...
Ne yapman gerektiğini zaten biliyorsun, e duydun da...
Artık sende top : )

Evet öyle oluyor insan bunaldığında kendini çaresiz hissettiğinde..
Neyse ki çaresiz bir derdin yok şükür...
Ne yapman gerektiğini zaten biliyorsun, e duydun da...
Artık sende top : )

gerçekten minnettarım şu an size.
tmm top bende :KK76:

dimi :KK43:
nasıl barışmalı peki şimdi. bidaha töbe zaten.
Eşinin mutlaka dayanamayacağı bir şey vardır. Oradan girebilirsin olaya ve affettirirsin kendini. Çok sevdiği özel bir yemek olur, seks olur, güzel bir kazak olur, ne bileyim kocan ne sever en çok, onunla süpriz yap git öp sarıl ver hediyeni affeder mutlaka...

Eşinin mutlaka dayanamayacağı bir şey vardır. Oradan girebilirsin olaya ve affettirirsin kendini. Çok sevdiği özel bir yemek olur, seks olur, güzel bir kazak olur, ne bileyim kocan ne sever en çok, onunla süpriz yap git öp sarıl ver hediyeni affeder mutlaka...

bir yolunu bulacağım evet. sabırla. sağolun arkadaşlar gerçekten.

etüde gidiyor zaten. 3 de evde oluyor. ben 7 de. :KK43:
Anahtar icat edildi konu sahibesi :KK53:
Eve anahtarla giren 9 yaşındaki çocuk önceden yaptığınız yemeği mikrodalgada ısıtıp yiyebilir. Makarna salatası poğaça tarzı yiyeceklerle açlığını bastırabilir. Kv ile olmak sizin kolayınıza geliyor bence biraz. Bende çalışan anne çocuğuyum. Annem 10a kadar gelmezdi bazen. O yaşımda çorba yapar benden 1 yaş küçük kardeşimin ödevlerine yardımcı olur küçük kardeşimin bezini değiştirip karnını doyurup uyuturdum. Çaresiz kalınca insan neler neler yapıyor. Siz okula yollasın diye babanneyi evde tutuyorsunuz bir de varlığından şikayetçisiniz..:63:

Anahtar icat edildi konu sahibesi :KK53:
Eve anahtarla giren 9 yaşındaki çocuk önceden yaptığınız yemeği mikrodalgada ısıtıp yiyebilir. Makarna salatası poğaça tarzı yiyeceklerle açlığını bastırabilir. Kv ile olmak sizin kolayınıza geliyor bence biraz. Bende çalışan anne çocuğuyum. Annem 10a kadar gelmezdi bazen. O yaşımda çorba yapar benden 1 yaş küçük kardeşimin ödevlerine yardımcı olur küçük kardeşimin bezini değiştirip karnını doyurup uyuturdum. Çaresiz kalınca insan neler neler yapıyor. Siz okula yollasın diye babanneyi evde tutuyorsunuz bir de varlığından şikayetçisiniz..:63:
Güvenemiyorum ki. çocuk bu. düzgün biryer değil, eski insanlar gibi değil etraf artık malum. Dünyayı başıma yıkma tehlikesini sıfıra indiriyorum. herşey olabilir artık bu devirde. duyuylur evde yalnız olduğu, bilinir. çalışmalar başlar maazallah.

Konu sahibi esimle nasil barisırim diye sormuş bombalamislar yine 9 yas cok mu büyük bebek sandık falan hangi devirdeyiz neyin kafasindalar senin kücüklûgûnde tertemizdi dûnya komsunun kocaları tecavüz ediyo kapıyı calan organ mafyasi cıkıyo napsin yanı sorunu atlamayn emirasalih tebrikler dogru yazmis konuyu anlamış
devir kötülük devri. biz eskiden anahtarı kapıda bırakıyorduk, insanlar temizdi.
hadi bırak şimdi anatarı kapıda bak neler oluyor.

Yardimci olabildiysek ne mutlu.:-) Insallah her sey yoluna girer.
gerçekten birileri ile konuşmak bu ortamdada olsa iyi geliyor. sağolun arkadaşlar.
eşim halen benle mecbur kalmadıkça konuşmuyor. bende dargınlığı hiç sevmiyorum..:KK43:

Güvenemiyorum ki. çocuk bu. düzgün biryer değil, eski insanlar gibi değil etraf artık malum. Dünyayı başıma yıkma tehlikesini sıfıra indiriyorum. herşey olabilir artık bu devirde. duyuylur evde yalnız olduğu, bilinir. çalışmalar başlar maazallah.
O zaman mızmızlanmayınız. Eşinizi 4 gün susturacak kadar kavgalar çıkarmayınız. Ha madem olaylar bu noktaya geldi tavsiye olarak bence de haftasonu kaçın biryerlere. Sakin sakin birşey olmamış gibi konuşun. O cevap vermese de ısrarla konuşun. Çok fazla da totosunu kaldırmadan ilerletin bu süreci. Allah kolaylık versin. :KK49:

9 yaşında bir çocuk evde yalnız kalamaz. bunun örneğini bir kaç gün önce haberlerde gördük. Dolandırıcılar çocuğu kandırıp evde altın para ne varsa aldılar çocuk 10 yaşında. Hiç tanımadığı insanlara adres verip kapıyı açıyor. Aile dua etsin ki olan 5.000 TL lik maddi kayıpla sonuçlandı. Konu sahibi hem çocuğuma gözkulak olsun, hem temizlik yemek yapsın hem de evde olması diyor. O kayınvalidelerden icad edildi ise ben de istiyorum

etüde gidiyor zaten. 3 de evde oluyor. ben 7 de. :KK43:

çocuk 9 yaşında

ilkokula gitmeden önceki sene evde yalnız kaldım

annem işe gider kahvaltımı ortaya koyardı yer içerdim o gelinceye kadar oynardım

okula giderken de yine sabahçı değilsem kahvaltımı bırakır yerdim ödevimi yapar giderdim

her neyse

sonuçta etüt kv nin masrafından ucuz olur huzur da olur evde

bir de karışır ister istemez size de çocuğa da aile düzeniniz olmaz

ev işi vs de yapıyordur belki ama onlardan fedakarlık etmek lazım

ama bunları kv nin evi barkı varmış gibi yazdım

kadının gidecek yeri yoksa da idare edeceksiniz o zaman arada kaçamak vs ile

Son düzenleme:
çocuk 9 yaşında

ilkokula gitmeden önceki sene evde yalnız kaldım

annem işe gider kahvaltımı ortaya koyardı yer içerdim o gelinceye kadar oynardım

okula giderken de yine sabahçı değilsem kahvaltımı bırakır yerdim ödevimi yapar giderdim

her neyse

sonuçta etüt kv nin masrafından ucuz olur huzur da olur evde

bir de karışır ister istemez size de çocuğa da aile düzeniniz olmaz

ev işi vs de yapıyordur belki ama onlardan fedakarlık etmek lazım

ama bunları kv nin evi barkı varmış gibi yazdım

kadının gidecek yeri yoksa da idare edeceksiniz o zaman arada kaçamak vs ile

O zaman mızmızlanmayınız. Eşinizi 4 gün susturacak kadar kavgalar çıkarmayınız. Ha madem olaylar bu noktaya geldi tavsiye olarak bence de haftasonu kaçın biryerlere. Sakin sakin birşey olmamış gibi konuşun. O cevap vermese de ısrarla konuşun. Çok fazla da totosunu kaldırmadan ilerletin bu süreci. Allah kolaylık versin. :KK49:
vallahi doğru söze ne denir. ben kendimi sınamış oluyorum yorumlarınızla.

9 yaşında bir çocuk evde yalnız kalamaz. bunun örneğini bir kaç gün önce haberlerde gördük. Dolandırıcılar çocuğu kandırıp evde altın para ne varsa aldılar çocuk 10 yaşında. Hiç tanımadığı insanlara adres verip kapıyı açıyor. Aile dua etsin ki olan 5.000 TL lik maddi kayıpla sonuçlandı. Konu sahibi hem çocuğuma gözkulak olsun, hem temizlik yemek yapsın hem de evde olması diyor. O kayınvalidelerden icad edildi ise ben de istiyorum
istaremm inan ben burada yazdıkça anladım ki benimki şımarıklık artık. kadın bana gerçekten yardım ediyor. hastayken tuzsuz yemem gerekti, bana tuzsuz yemeğimi ayrı yaptı. yani biraz sert bir tarzı var ama iyi bir kadın. yani ben kendime gelmeliyim kesinikle. kocamı bunaltmadan ilerlesem biraz daha .
sizlere de ne desem az, birilerinin görüşünü almak bukadarmı rahatlatır insanı yaw..
:KK9:

Back
X