eşim bensiz nişana gidecekmiş !

ShellShock

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2016
3.616
3.867
133
merhaba hanımlar, eşime mj attım bugün balık yiyelim mi diye o da balık işini yarın yapsak bugün askerlik arakadaşım x in nişanı var dedi. mesajlaşmayı aynen yazıyorum
ben: orayamı gideceğiz?
eşim :) yok ben gideceğim
ben: neden sadece sen? neden ben yokum eşin olarak dedim.
eşim: çünkü evli olan kimse yok rahat olamayız
ben:ne alakası var bunun rahat olamamakla eşim:
asker arkadaşlarımla aynı masada mı oturacaksın?
ben: biz evliyiz sen arakadaşlarınla normal bir buluşmaya gitmiyorusun nişana gidiyorsun
eşim:güzelim uzatma ortamı ben biliyorum içkili bir ortam olacak.

böyle bir saçmalık var mı? iyi benimde arkadaşımın çok yakında nişanı var bende yalnız gideyim öyleyse.. sinirden elim ayağım titriyor. adam 1.5 yıldır evli olduğunu anlayamadı galiba!!!!!!!!

merhaba hanımlar, eşime mj attım bugün balık yiyelim mi diye o da balık işini yarın yapsak bugün askerlik arakadaşım x in nişanı var dedi. mesajlaşmayı aynen yazıyorum
ben: biz evliyiz sen arakadaşlarınla normal bir buluşmaya gitmiyorusun nişana gidiyorsun

böyle bir saçmalık var mı? iyi benimde arkadaşımın çok yakında nişanı var bende yalnız gideyim öyleyse.. sinirden elim ayağım titriyor. adam 1.5 yıldır evli olduğunu anlayamadı galiba!!!!!!!!

Bence de saçmalık
Nişana sadece erkekler gitmeyecek ya

Oraya giden tek kadın siz olmayacaksınız ya

İlginç.

tuhaf
tek erkek erkeğe mi nişan olacak sanki GelenKutusu GelenKutusu hanımın dediği gibi
tanıdığınız kadın olmayacağından sıkılırsınız diye mi düşündü acaba?

Eşiniz gayet güzel açıklamış durumu. Neden bu kadar abartıyorsunuz ki?
Her yere yapışık ikiz gibi gitmek zorunda değilsiniz.
ben arkadaşları ile normal bir buluşmasına ortak olmak istemiyorum nişan düğün vs. tabiki yanında eşi ile gidilir. eşim gezerde tozarda hiç karışmam ama sonuçta nişan bu evliysen eşinide götürürsün..

Okadar zaman sonra askerlik arkadaşlarıyla güzel bi muhabbet ortamı kurmak istiyolardır. Sizin yalnız kalmanızı istemediğinden gelmemenizin doğru olacağını düşünüyordur.
Eskiden bende takardım ama şimdi gereksiz olduğunu anlıyorum. Altı üstü nişan orda kendinizi göstermesenizde olur düğünde gidersinz

Bak işte böyle ufak mevzuları uzatmayarak akıllı kadın olursun ve huzurun olur... @hayalci1234

Eş olmanız demek yapışık ikiz gibi her yere beraber gitmenizi gerektirmez. Asker arkadaşları ile sohbet etmek ,hasret gidermek isteyecek ee sizinle beraber giderse aynı masada oturamayacak, sizi bırakıp gidemeyecek , masada sizi bırakıp onların yanına gitse ona da laf edeceksiniz. Büyütülecek bir şey göremedim ben.

Ben de bozulurdum herhalde böyle bir durumda .
Nişandan sonra arkadaşları ile başka planları var zannedersem .
Sen arkadaşlarını tanıyor musun ?

Okadar zaman sonra askerlik arkadaşlarıyla güzel bi muhabbet ortamı kurmak istiyolardır. Sizin yalnız kalmanızı istemediğinden gelmemenizin doğru olacağını düşünüyordur.
Eskiden bende takardım ama şimdi gereksiz olduğunu anlıyorum. Altı üstü nişan orda kendinizi göstermesenizde olur düğünde gidersinz
güzel bir açıklama olmuş sizinki
ama bende olsam bu kadar açıklamaya tepki gösteririm
keşke sizin gibi ikna edici konuşsa idi eşi..

askerlik arkadaşları ile normal zaman da da buluşabilir diye düşünüyorum...

güzel bir açıklama olmuş sizinki
ama bende olsam bu kadar açıklamaya tepki gösteririm
keşke sizin gibi ikna edici konuşsa idi eşi..

Bir de konu sahibi mesaj atmasa balık yiyelim mi diye, eşinin gideceğini de öğrenemeyecekti. Bugün yani nişan.

Asker arkadaşları ile muhabbet edesi varsa başka bir organizasyonda etsin. Nişanı mı bulmuşlar illa.

Ben kızdım valla eşine.

Bak işte böyle ufak mevzuları uzatmayarak akıllı kadın olursun ve huzurun olur... @hayalci1234

Eş olmanız demek yapışık ikiz gibi her yere beraber gitmenizi gerektirmez. Asker arkadaşları ile sohbet etmek ,hasret gidermek isteyecek ee sizinle beraber giderse aynı masada oturamayacak, sizi bırakıp gidemeyecek , masada sizi bırakıp onların yanına gitse ona da laf edeceksiniz. Büyütülecek bir şey göremedim ben.

hanımefendi yapışık ikiz nedir yahu? küçük bir mesele evet eşime uzatmam ama bozulmuşum şurada paylaşmışım hani normal buluşmasına karışsam da bende gelcem diye tuttursam evet yorumunuzda haklısınız .. ancak evli olduğun zaman nişan düğün vs. bu tür yerlere eş ile gidilir diye düşünüyorum.

Gideceği nişanda sizin tanıdığınız insanlar olacak mı? Eşiniz asker arkadaşlarıyla aynı masada oturunca sizin yanında oturacağınız ahbaplarınız varsa sizinde gitmeniz gerekir ama nişandaki kimseyi tanımıyorsanız gitmeniz ve yalnız kalmanız sizi daha çok kızdıracaktır.

cidden gidip masada asker arkadaşlarıyla otursanız sıkılmayacakmısınız..
ben zaten sevmem düğün dernek işlerini bana dese eşim canıma minnet valla..

askerlik arkadaşları ile de normal zaman da buluşsun. ayrı bir masada oturulur arkadaşlarıyla da selamlaşır konuşur buna bir şey diyemem bende sevmiyorum ama böyle davetlere beraber gidilir yani.

Back
X