• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim bi kadına para atmış..

kızlar önceki konularımı da bilen bilir, eşime karşı güvenim bir kaç konudan dolayı sarsilmisti ama en son içimdeki şüpheleri yendim derken, bu akşam konuştuk bana diyor ki "sen kimseye hesabımdan para attın mı" "hayır " dedim. diyor ki .... diye birine para atılmış. Eve geldi baktım para atılmış gerçekten ve sabah saat 8 de yani ben o saatte uyanık değilim eşimin işe gidiş saatine yakın o uyaniktir. sorum şu, hesap hareketlerinden pek anlamam, gerçekten şüphelenmem gereken bir durum mu yoksa bu tarz şeyler olabilir mi Garanti hesabı da.
Eşiniz düşündüğünüz anlamda birine para aktarsa size sorarak kendini niye ele versin ki ?Zorla şüphe etmeye çalışıyor gibisiniz

Offf ne kadar yorucusunuz ya
250 liraya ne olabilir gerçekten bir kadına yollasa kadın kendine don bile alamaz
Ne kadar küçük dünyalarınız var
Besbelli ki alışverişi bu yolla yapmış, esnaf artık kasasında para bulundurmuyor, ya kart istiyor ya hesaba gönderilmesini. Ne olduğu aşikar bir şey için kendinizi harap ediyorsunuz

Kuaförüm, tekel bayii vs gibi küçük işletmeler hala ibana para attırıyor. Bazı işletmeler direkt şahış hesabına gidiyor. 250 lira kesinlikle küçük bir alışveriştir.

Back
X