- Konu Sahibi nazenin_84
-
selam..benim eşimde pc başından ayrılmıyor..ama onun dışında dışarıyada çıksa yapacak pek bişi yok..bizdede oyun sadece amaç..benimde oynadığım 2 oyunum var...ben eşimin dibinden ayrılmıyorum o pc başındada olsa..eşlik ediyorum çay kahve meyve v.s. birlikte zaman geçiriyoruz pc başındada olsa..sohbette ediyoruz yani aynı zamanda...sizinki çokmu ciddi boyutta..?
bu konuda çözüm çokturda şimdi herkesin yaşantısı geleneği göreneği çevresi ne yediği ne içtiği farklı olunca..tek çözüm hepinize yeterli gewlmeyebilir..
mesela sosyal aktivitelerde bulunsanız,spora yazılın birlikte gidin bi salona..sinemaya gidin..evde dvd izleyin o işten gelmeden süpriz yapın gidin bi dvd alın yada kiralayın..
canım aynı sorun bendede vr işten gelir halimi hatrımı sorar sonra hemen leptapını alır oyun oynamaya başlar oyunlar kurar yenildiğindede sinirlenir ben bırak dediğimdede bırakır haa bide play stationu vrdır pcden sıkıldığında onunla oynar çok aşırı şekilde değil benimlede ilgilenir bazen bi şey demiyorum evine saatinde gelir kahvesi felan yok kahveye felan takılmaktansa evinde gözümün önünde olsun diyorumslm arkadaşlar.benimle aynı konudan muzdarip olan arkadaşlar vardır belki.ne yapacağımı şaşırdım.eşim işten gelir daha benim hal hatırımı sormadan bilgisayarın hal hatırını sorar.benimle geçirdiği vakit çok sınırlı.bilgisayarda chat face dalgaları yok.sürekli oyun sürekli oyun.bazen kızgınlıkla o bilgisayar başındayken fişi çekiyorum.ama kar etmiyor.
bilgisayar tutkunluğu yüzünden bana ilgisi azaldı.1 sofrada birlikteyiz 2 bilgisayar molası verdiğinde tv molası veriyor10-15 dk o zaman beraberiz.3 yatak odasında uykusu geldiği zaman birlikteyiz.resmen evimi sanal kuma girdi.offfffff ne yapıcam bilmiyorum.bu konu yüzünden çok tartışıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?