Eşim bilgisayar tutkunu

nazenin_84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2011
63
0
36
Denizli
slm arkadaşlar.benimle aynı konudan muzdarip olan arkadaşlar vardır belki.ne yapacağımı şaşırdım.eşim işten gelir daha benim hal hatırımı sormadan bilgisayarın hal hatırını sorar.benimle geçirdiği vakit çok sınırlı.bilgisayarda chat face dalgaları yok.sürekli oyun sürekli oyun.bazen kızgınlıkla o bilgisayar başındayken fişi çekiyorum.ama kar etmiyor.
bilgisayar tutkunluğu yüzünden bana ilgisi azaldı.1 sofrada birlikteyiz 2 bilgisayar molası verdiğinde tv molası veriyor10-15 dk o zaman beraberiz.3 yatak odasında uykusu geldiği zaman birlikteyiz.resmen evimi sanal kuma girdi.offfffff ne yapıcam bilmiyorum.bu konu yüzünden çok tartışıyoruz.

aynı sorunu bende yaşıyordum, biz ayrıldık siz düzeltirsiniz umarım...ama bizimki chat yada arkadaşlık sitelerindede geziyordu.
kolay gelsin

selam..benim eşimde pc başından ayrılmıyor..ama onun dışında dışarıyada çıksa yapacak pek bişi yok..bizdede oyun sadece amaç..benimde oynadığım 2 oyunum var...ben eşimin dibinden ayrılmıyorum o pc başındada olsa..eşlik ediyorum çay kahve meyve v.s. birlikte zaman geçiriyoruz pc başındada olsa..sohbette ediyoruz yani aynı zamanda...sizinki çokmu ciddi boyutta..?

benimkide öyle malesef pc basında oyun,o olmazsa playstation o olmazsa ne eder eder biyerden mac yada mac yorumu bulur onu izler.bende sıkıldım valla.hıcbısey paylasamaz olduk yaa:43::43:
tamam bende oynuyorum pc ile ama oyunumu bıtırıp kapatıyorum bakıyorum oda tv de mac ızlıyo e napıyım mecbur pc basındayım. ne mukemmel bır evlılık dimi:59::59:

selam..benim eşimde pc başından ayrılmıyor..ama onun dışında dışarıyada çıksa yapacak pek bişi yok..bizdede oyun sadece amaç..benimde oynadığım 2 oyunum var...ben eşimin dibinden ayrılmıyorum o pc başındada olsa..eşlik ediyorum çay kahve meyve v.s. birlikte zaman geçiriyoruz pc başındada olsa..sohbette ediyoruz yani aynı zamanda...sizinki çokmu ciddi boyutta..?

bizimkinin ciddi olması genelde program ve oyun indirir.tamam bende bilgisayar başındayım ama ben işimi hallediyorum oyunum varsa biraz oynuyorum. 1 saati bile bulmuyor.sonuç ilgisizlikle kalıyor.

ne yazıkki bende aynı durumdayım.ne bana ne çocuğuna ilgi gösteriyor.hatta 2 gündür sinirlerim tepemde.denemediğim şey kalmadı.bende bikaç saat önce karar verdim.o her pc başına geçtiğinde çok agresif olcam.yürüyüşüm bile sinirli olacak.tesadüfen yaptım ve bi irkildi sanki :27: hatta hiç istemediğim hatta nefret ettiğim halde üst kattaki kaynanama çıkcam.hem evde olmamı istiyo hemde hiç yanıma gelmiyor.madem ben mutsuzum sinirli davranıp evde olmayarak onuda mutsuz etcem :43: nolur bu konuda bi çözüme ulaşan varsa bizlere de sunsun.çok mutsuz bi evlilik bu :43: :43:

aynı dertten bn de müzdaribim.eşim akşam gelir hoşgeldn derim hoşbulduk der.öpme falan yok.bn gider öperim napıyosun falan derim,iyilik falan derken bilgisyarı açmaya başlar,ilk önce onu açar sonra tv yi açar.iphonunu şarja koyar.elini yüzünü yıkar,üstünü değiştirir.sonra bi oturur bilgisayarın başına yatana kadar.msnleri var 3-4 tane onlar hep açıktır.bz evleneli 9 ay oldu bu arada ve bu hep böyleydi artık msn de bazı müşterilerin dikkatini çekmiş"abi sen yeni evli değil misin,ne işin var msn de ,face de" diyolar.bzmki de sırıtıyodu.kayınvalideme söyledim o da nasihat etti oğluna onu da dinlemedi,güya bi de annesine çok düşkündür.bn de çok söyledim,çok trip attım,tartıştım ama ne fayda:50: hakikaten bi formulünü bilen varsa yardımcı olsun:26:

bu konuda çözüm çokturda şimdi herkesin yaşantısı geleneği göreneği çevresi ne yediği ne içtiği farklı olunca..tek çözüm hepinize yeterli gewlmeyebilir..
mesela sosyal aktivitelerde bulunsanız,spora yazılın birlikte gidin bi salona..sinemaya gidin..evde dvd izleyin o işten gelmeden süpriz yapın gidin bi dvd alın yada kiralayın..

bu konuda çözüm çokturda şimdi herkesin yaşantısı geleneği göreneği çevresi ne yediği ne içtiği farklı olunca..tek çözüm hepinize yeterli gewlmeyebilir..
mesela sosyal aktivitelerde bulunsanız,spora yazılın birlikte gidin bi salona..sinemaya gidin..evde dvd izleyin o işten gelmeden süpriz yapın gidin bi dvd alın yada kiralayın..

canım inan dediklerinin hepsini yapıyorum.evde koşu bandı var 15 günde bir 30 dk koşar snra duşunu alır yine bilgisayara.dvd desen eşim belgesel çok sever gazeteden kupon biriktirip 2 tane national geografic serisi aldım bi yandan izliyor bi yandan elinde telefon,pc vs..bunlar maalesef çözüm değil:50:

slm arkadaşlar.benimle aynı konudan muzdarip olan arkadaşlar vardır belki.ne yapacağımı şaşırdım.eşim işten gelir daha benim hal hatırımı sormadan bilgisayarın hal hatırını sorar.benimle geçirdiği vakit çok sınırlı.bilgisayarda chat face dalgaları yok.sürekli oyun sürekli oyun.bazen kızgınlıkla o bilgisayar başındayken fişi çekiyorum.ama kar etmiyor.
bilgisayar tutkunluğu yüzünden bana ilgisi azaldı.1 sofrada birlikteyiz 2 bilgisayar molası verdiğinde tv molası veriyor10-15 dk o zaman beraberiz.3 yatak odasında uykusu geldiği zaman birlikteyiz.resmen evimi sanal kuma girdi.offfffff ne yapıcam bilmiyorum.bu konu yüzünden çok tartışıyoruz.
canım aynı sorun bendede vr işten gelir halimi hatrımı sorar sonra hemen leptapını alır oyun oynamaya başlar oyunlar kurar yenildiğindede sinirlenir ben bırak dediğimdede bırakır haa bide play stationu vrdır pcden sıkıldığında onunla oynar çok aşırı şekilde değil benimlede ilgilenir bazen bi şey demiyorum evine saatinde gelir kahvesi felan yok kahveye felan takılmaktansa evinde gözümün önünde olsun diyorum

21.yy ın teknolojiyle gelen evlilikte ki büyük sorunu.Hastalık derecesinde sizin eşinizin ki resmen.Bence bir uzmana danışmalısınız.Onun haricinde aklıma gelen ilk olarak sizde onun yanında durun ona katılın onun sevdiği bir şey olduğu için sizde onunla oynayın bir şeyler yapın bir kaç gün sonra onun için kışkırtıcı giyinin ve o oynarken önüne geçin ilgisini çekicek bir şeyler yapın.

ayy canım o hepimizde var inanki..eşim görevden gelir ki karakolda da bazen girio ama illaki hergün mutlaka nete oturucak kac yıldır alışmış benide alıştırdı bitane leptap aldı şimdi ikimzide rahatız alıştık bende illa acıcam hergün bagımlısı olduk ikimizde vallaa :1:

Back
X