- Konu Sahibi Shostakovich
-
yorumlar için teşekkürler...
hayatında başka bir kadın mı var diye sordum. gayet rahat bir şekilde hayır yok dedi.
triplere giriyor ve benim de şöyle bir özelliğim vardır, çekerim çekerim, koşarım peşinden sonra bi soğuyorum daha kimse tutamaz .....ederim giderim yoluma.
bir işegirebilsem inşallah her şey daha farklı olacak
büyükler çok haklıymış meğer...
bugün yine biraz iyiyiz konuşmaya çalışıyor benimle şimdi. Ama gerçekten çok kırılıyorum böyle yaptığı zaman.
Benden yeni evli eski evli herkese tavsiye. Açık sözlü ve dobra olmayın! Kimseye karşı yaranamazsınız!
Gerçekten ben aşırı açık sözlüydüm. Ama hiç yaranamadım bugüne kadar. Millet hep alttan alttan yapıyor işini. Ben sazan gibi....
Neyse şimdiden sonra zaten en iyisi susmak, ne kadar zor da olsa bazı şeyleri içine atmak.. yada buraya yazmak...
İster konuşsun ister konuşmasın...Bazı şeylerden konuşmadığı sürece faydalanamayacak bundan sonra kendisi bilir... Biz de makinamıyız kardeşim hem konuşmasın hem de istifade etsin...oh bee ne güzell
tatlim cok takiyorsun kafana biraz rahat ol kendini beynini rahat birak,
ayni sorun bizdede var yalvar anlamaz yakar anlamaz aglarsin senden baska kimim var dersin o an acir guler ertesi gun yine ayni tas ayni hamam
benden sana oneri dunyada tek kocan varmis gibi hersey onun iyi davranmasiyla gulmesiyle mutlu gececek gibi dusunme, sen sen ol artik kendini dusun..
ben cozumu buldum artik takmiyorumbeklentilerimde yok gulerse guluyor gulmezse bende gulmuyorum
belki yanlis yapiyorum ama en azinda artik yipranmiyorum karsimdakini mutlu edecem diye kendimi unutmustum simdi en azinda kendime zaman ayiriyor kendi kendimi mutlu etmeyi basariyorum
hayatta hersey ayni cati altinda yasadigin insani mutlu etmek mutlu gormek degildir guzelim kendini dusun birazcik bencil ol aksi halde yillar sonra farkina varmadan icindeki cocugu oldurecek ve herseye mutsuz pencereden bakacaksin
Arannızda eşinin çok konuşan ve laubali bir tavrı olduguna dair hiç konuşma geçti mi?
Bizlerle paylaştıgın bilgiyi bir şekilde eşinle de paylaştın mı?
Bence EŞİN SANA KIRILMIŞ...VE MESAFE KOYMUŞ...
Böyle iyi artık az konuşucam demesinden belli...
sanırım açık bir dille eleştiriyorsun.Açık sözlülükten kastettigin buysa HİÇ BİR ERKEK KARISI TARAFINDAN ELEŞTİRİLMEYE TAHAMMÜL EDEMİYOR MALESEF...
Çocugunuzun olmaması yıprattı demişsin.sorun eşindeyse adamcaz bunu skıntı yapmış olabilir.
Eşinin ilgisizligi sana karşı alınan bilinçli bir tavır....BİRŞEYLER ANLATMAYA ÇALIŞIYOPR ASLINDA...Mesela sana kırgın oldugunu,
İntikam aldıgını yada senden sogudugunu düşünmüyorum...bence gerçekten içine dert etmiş birşeyleri...
Sakin ,uyumlu bir şekilde dertleşmeyi denesen...
sonuna kadar haklısın ama ben hatalarımın farkında olduğumu söyleyip çok zaman içerisinde onu da memnun edecek şeyler yaptım. iki taraf da kendisini yavaş yavaş törpülüyor. ama işte böyle tripler de beni çok tüketiyor... yoksa uyumsuz her gün dırdır eden biri değilimdir.
aslında akıllı bir kadınımdır. bir işte gösterdiğim yol her zaman iyiliğimiz için oldu ve eşim biraz da yarış içerisinde sanırım. hep haklı çıkmamı istemiyor galiba. özellikle para meselelerinde...bu yüzden artık az da olsa eleştirilmek falan istemiyor. devamlı yanlış da olsa onun dediğini yapayım falan...
belkide haklı... ben yüzde yüz haklıyım demedimki... ama işte... bu durum da insanı uzaklaştırıyor... uzaklaşınca aile bağları kopuyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?