Evet arakadaslar, esimle gelirimiz ortak, cok tutumlu bir sekilde bir miktar para biriktirdim ve esime her zaman bir daire alalim dedim ama isyeri acalim ondan sonra dedi. Bende fazla ustelemedim. Ama o parayida kolay biriktirmedim. Esim bugunlerde bir isyeri acacak ve parayi bankadan cekip goturunce icim acidi. Oturdugumuz ev kredili ve hic bir gun evin borcuna fazla odeme yapmadi, turkiyede bir daire aldik ve babasi nasil yaptiysa tapuyu kendi adina cikarmis, ve simdide bu para gitti. Agladim sizladim ve esime hic benim istedigimi yapmiyorsun dedim. El isinde asgari ucretle nereye kadar caliscaz dedi. Belki isyeri tutar ve kazancimi iyi olur bu evi buyutur borcunu kapatir turkiyedede daha buyuk bir daire alirim dedi. Evin tapusunuda alicam. Merak etme diyor. Annem cok uzuluyor, safsin sen diyor. Bu adam seni eninde sonunda birakir diyor ve ben korkuyorum. Kendinden cocuklarindan kisip kisip toplayip hep kocana veriyon diyor. Ama dusunuyorumda esimde bizim icin aciyor bu isyerini ve hep calismistir. Annemde diyorki calistiniz sen topladin oda alip isyeri aciyor yok tapu babasinin adina. E yine herseyi kendine yapiyor. Buda dogru. Ama hep iyi dusunmek istiyorum, esim asabidir ama bizi ortada birakmaz diyorum. Parayi aldi kontrat imzalandi ama kendisi degismedi. Ayni koca. Hep bana umit vererek bir acalim isyerimizi rahatlariz insaallah diyor. Ama ben korku icindeyim. Sikintilarimizda var yuvamizda ne kadar ben guzel taraflarini hep gørmek istesemde. Ay inanin cok sikildim. Allahim sabir ver korkum bosa ciksin diyorum. Tabii gelinlik altinlarim ve sonrasinda kendim aldigim bir kac bilezsigim duruyor. Onlara dokunmadi vermemde, istemedide. Bana bir cift guzel soz ikna edicek, cok ihtiyacim var arkadaslar....