Canim soyledim ama oda cekiniyor bir turlu babasina yanasamadi. Soyleyemedi. Vekalatname gonderdi babasina tapuyu bizim ustumuze yapsin diye ama kayinpederim yapmamis. Bizi kandirdi anlayacagin. Bende huzurumuz bozulmasin hep abuk zubuk dusunmekle hayat yurumez diye dusunup verdim. Hatta parayi beraber gidip isyeri icin verdik ve bana al isyeri senin adina olsun istersen dedi kabul ettim once ama muhasebecide kontrat tam imzalanacakti vazgectim ve sana guveniyorum cunku allaha siginiyorum. Sende bu guvenimi bosa cikarmazsin insaallah dedim ustune yap dedim. Evin erkegisin dukkan benim adim diye kosturamam herseye dedim. Yeterki guvenimi kkirma dedi. Sevindi soz veriyorum dedi. Bakalim artik zaman gosterecek herseyi. Hersey paraysa olmaz olsun boyl yuvada. Ama emek vermisim gurur yapiyorum ve o yuzden korkuyorum.
Arkadaslar daraldim iyice. Hepten kendimi sanki kullanilmis hissediyorum. Bilmiyorum ya bir kac gun iyidim ama artik yavas yavas eger bu biriktirdigimiz parayi esim isyeri acip isleri iyi olurda evin borcuna yatirmaz, evi icin birseyler yapmaya baslamazsa artik gecte olsa kullanildigimi anlicam ve ayrilcam. Nihayetinde koca 7 sene. Bu yedi senedi bizden hic birseyi kismadi ama maasimda geliyordu. Calistim. Evi duzenledigimizde neye ellimi uzattiysam almistir. Turkiyede ev aldik fakat babasi nasil becerdiyese tapuyu ustune almis ve bu tapu halen babasinda. Sabir diyor ama ben artik sabir diyemiyorum. Tamam ev bizim kimse dokunmuyor. Esyamizi aldik ama tapusu onemli. Ya cok sikintilarimiz oldu ama icim icimi yiyor. Cildiracak gibiyim. Parayi vermicek olsaydim buyuk bir kavga ve gunlerce kus olurduk ve esim bana en sonunda sadece elimizden buyuk bir firsat gitti derdi ve sinir olurdu bana. Sirf bu sansi ona ve ailemize vermek icin biriktirdigimiz parayi verdim. Ve karsiliginda yemin etti bu para ayni miktariyla evin borcuna odenecek dedi. Insallah verdigi sozde durur. Cunku bunu yapmazsa esim bir sene icinde artik bu yuvayi allah korusun devam ettirmenin bir anlamini gormuyorum. Dua edin bana arkadaslar. Daraldim bir an ve sizlere yazmak istedim :18:
Ne olur bana biraz yorum yapin. Birseyler soyleyin. Basinizdan gectimi hic benzeri olaylar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?