- 8 Ağustos 2017
- 1.510
- 1.008
- 133
- Konu Sahibi ironman_2020
Daha öncede konu açtım ama artık dayanamıyorum.eşimle aile konusunu konuşmamıza rağmen hala aynı şekilde ailesine çok fazla düşkün. Neredeyse her haftasonu onlara gitmek istiyor.gittiğimizde sıkıntı yaşamıyorum ama artık bunaldım.kendi ailesinin hep ona ihtiyacı var ona göre.ne olsa koştura koştura gidiyoruz.ve ben daha yeni evliyim. Benim gelmek istemediğim zamanlarda seni zorlamıyorum ister gel ister elme diyor.ama ben bu şekilde bir aile olduğumuzu hissedemiyorum.ona bunu söylediğimde nasıl aileyiz işte diyor.dırdır ettiğimi düşünüyor. Babam aradı bugün haftasonu oraya gidecektik.erkenden gelseniz olurmu bahçede işler var yardım eder misiniz dedi? Sorarım baba geliriz tabi dedim. Ki zaten gidecektik adam pazar değilde cumartesi gelseniz olurmu diyor.bu kadar.ki kaç aydır onun ailesine yardıma gidiyoruz zaten.söyledim eşime babam böyle böyle siyoe dedim.evde işlerim vardı benim dedi.kaç aydır evdeki işleri yapmayan adamın şimdi yapası geldi.buarada aralarında hiç sıkıntı yok.benimde çıldırasım geliyor.babamın ihtiyacı varmış ilk defa istedi adam dedim bakarız dedi.kendi babası arasa koştur koştur.
Yalvarırım akıl verin.nasıl davrancam? Nasıl bağlıcam kendime? Bağırsam çağırsam ağlasam hiçbiişe yaramıyor abartıyor oluyorum.nası davranacağımı bilmiyorum.
Yalvarırım akıl verin.nasıl davrancam? Nasıl bağlıcam kendime? Bağırsam çağırsam ağlasam hiçbiişe yaramıyor abartıyor oluyorum.nası davranacağımı bilmiyorum.