Eşim, bitmek bilmeyen aile sevgisi

her akşam mı madem öle senn koca neden evlenmiş ki otursaymş anasının dibinde hanzo
Nişanlıyken o kadar ilgili o kadar harika birisiydi ki evlenince annecim babacim vıcık vıcık oldu çıktı kv ile aramızda 1 yol var bir kaç ev sonra bizim ev çok yakiniz aynı mahalledeymahalledeyiz orda oturduguma yakın olduguma çok pismanim

Onların deyimiyle dırdır yapıp eline koz vermeyin
Zamanla alışaaktır

Mümkünse eve bağlanır diye hemen bebiş yapmayı

Siz cok konusunca onu direk itiyorsunuz.
Ee aileside kucak aciyor tabiki orasi daha huzurlu geliyor.

çokta yüz vermeyn herşeyi alttan almayın.. yavaş yavaş işleyin kafasına ona artık bir ailesi olduğunu hissettirin.. siz böyle yaparsanız emin olun daha çok düşleşir burdakilerin dediği gibi.. inşallah başarabilirsiniz allah yardımcınız olsun
gerçekten cok can sıkıcı bir durum
teşekkür ederim..tamam deneyeceğim

Benim esimde oyleydi.suan 2 yillik evliyiz yeni yeni uzaklasiyor.tabi yasadigi bazi ailevi problemlerde buna sebep oldu.yine cok duskun ama artik gidip gelmeler azaldi.hamile oldugumda etkilemis olabilir beni kiramiyor artik.sabret ve kavga cikarma yoksa o tarafa daha cok dusuyor
bende ilerde hamile kalınca uzaklaşmak zorunda kalır diyorum ama daha çok var işte o zamana

Bende size katılıyorum

kavga gürültüyle çözülecek bişey değil
Sabırlı olmak lazım
Aileyle arayı sıcak tutun
O sizdeki bu çabayı görünce sizle aile olmaya başlıyor zaten
aynen öyle.deneyceğim

Nişanlıyken o kadar ilgili o kadar harika birisiydi ki evlenince annecim babacim vıcık vıcık oldu çıktı kv ile aramızda 1 yol var bir kaç ev sonra bizim ev çok yakiniz aynı mahalledeymahalledeyiz orda oturduguma yakın olduguma çok pismanim
ya bizde de saat olsa bile arada gidip gelir yani o derece.yakın otursak onların evden çıkmazmışız bence

Onların deyimiyle dırdır yapıp eline koz vermeyin
Zamanla alışaaktır

Mümkünse eve bağlanır diye hemen bebiş yapmayı
yok yok yapmayacağım. herkes dır dır etme demiş zaten dayanmam lazım sanırım.

Siz cok konusunca onu direk itiyorsunuz.
Ee aileside kucak aciyor tabiki orasi daha huzurlu geliyor.

sakin kalmayı başarırım umarım.bazen doluyorum ve duramıyorum.sanırım ikimizinde alışması lazım.dırdır etmemek için elimden geleni yapcam..herkes aynı şeyi demiş mantıklı olan bu sanırım

Eşinin haftada bir ailesine gitmesi çok değil aslında ama senin ailene de gelmesi lazım. Ben yeni evliyken cumartesi günleri anneme ve kvdeye giderdik. Buna rağmen kv pazar günü kahvaltıya cagırırdı yeni evli olmamıza rağmen. Sonra esime açık açık anlattım bütün sikayetlerimi. Şimdi cumartesi anneme ve kvdeye gidiyoruz. Pazar günü birlikte plan yapıyoruz. Eltim nerdeyse her gün görüşüyor. Artık kvdem de umudunu kesti bizden. Haftada bir yeterli bana göre. Çalışıyorum haftasonu insan evinde olmak istiyor. Bana kalırsa kendine zaman ayır, arkadaslarinla bulus. Esinin üzerine cok düşme vakit gecirelim diye. Senin umursamadığını gördüğü zaman sana vakit ayırmaya başlar.

ironman_2020 ironman_2020 erkekler dahi bunu soyluyorlar.
Yani surekli bidi bidi ozellikle ailesiyle ilgili erkekleri itiyor.
Hepimiz hatalar yanlislar yapiyoruz.
Yani insanin sabredemeyecegi yerler olabiliyor.
Ama dogru olan biraz daha sabirli olmaz.
Daha az konusmak vs.

Bende size katılıyorum

kavga gürültüyle çözülecek bişey değil
Sabırlı olmak lazım
Aileyle arayı sıcak tutun
O sizdeki bu çabayı görünce sizle aile olmaya başlıyor zaten
aynen öyle bende bu hataya düştüm evlilğimin ilk 1 yılında ve dirhem huzurum olmadıgı gibi adam git gide ailesine iyice düşkünleşti.. sonra ben taktik değiştirdim çok şükür artık istediğim kıvamda )

teşekkür ederim herkese.takmayacağım,serbest bırakıp dırdır etmeyeceğim,ailem isterse o gelmese de gideceğim.ama o giderken de ses etmeyeceğim:D taktik taktik üstüne.çok iyi geldi en azından ne yapmam gerektiğini biliyorum artık..

teşekkür ederim herkese.takmayacağım,serbest bırakıp dırdır etmeyeceğim,ailem isterse o gelmese de gideceğim.ama o giderken de ses etmeyeceğim:KK70: taktik taktik üstüne.çok iyi geldi en azından ne yapmam gerektiğini biliyorum artık..
bence tek gitmesine müsade etme. sende git yanında annesine 1 gidiyorsanız ailenede 1 gidin eşit tut ilk önce bunu yapmakla başla..

Back
X