esim bnmle ilgilenmiyor

erkeklerde hamile oluyor inan bana huy drgistiriyorlar onlarinda cinsellikle yeni gelecek cocukla esle arasi nasil olacak birauru sey duaunuyrlar..onunda hassas bi donemi unutma internetten biraz arastir.

Yuh, Ne başkalarıyla mi konusuyor netten?
Sizin asiri sorunlariniz var ya.. boyle sey olur mi? Bi de onun evladini taşıyorsunuz. Boyle mi babalik yapacak evladina?
Ya nasil izin veriyorsunuz baska kadinlarla konusmasina? bu konu gercek mi? Cok rahatsiniz sanki? Bilemedim ki??? :KK57:

biz 37 ci haftaya kadar normal sex hayatimizi surdurmustuk ondan dolayida belki cok gergin olmadi ama sonraki iki uc hafta daha vardi son zamanlarda bama demisti arkadan cok seski onden hic cekici degilsin cok icerlemis aglamistim.suan duaunuyorumda dogruydu dedigi ben alindim kendi kendime:)

Bu olaya da ayar oluyorum ha. Sanki babamin evinden getirdim ben bu bebegi. Hem karninda koca bi canli tasi, buyut, butun vucut dengen altust olsun, kucukbeyi baba yap. Ondan sonra da yok efendim kilo aldin, yok yine mi bisey istiyon. Esssssek gibi yapmasi lazim her istedigini. 24 saat sana hizmet etse, senin cektigin 2 saatlik hamilelik skntisini karsilamaz... Baba olmak kolay degil...
aynenn öylee çok haklsıın, bu erkeklerdeki tavırları anlayamıyorum

Kafam.cok karisik kizlar seviyorum.diyor ama bi kiz var onunla daha farkli tavirlari. Bunu ona soyluyorumda ses cikarmiyor. Beni sevmiyorda artik o yuzdenmi bilmiyorum kafam.cok.karisik. ya da pssikolojik rahatsizligi oldugu icin senin sevgine guclu olmana ihtiyacim var diyor. Bi taraftan maddiyat psikolojik durumundan dolayi calisamiyor oda bunalima sokuyor. Ya artik kafayi yicem var ya. Psikolojik sorunu oldugunicin sabrediyorum ters kelimeler daavranislar yapmiyorum. Hamilelikte de bazi seyleri kaldiramiyorum. Cocuk oluncada ilgisiz olursa ben naparim simdiden onu dusunuyorum. :(

ben şu kız işini anlamadım, sen hamilesin, çalışıyorsun, o çalışmıyor çünkü psikolojik rahatsızlığı var, sana yardım etmiyor, seninle ilgilenmiyor, ha bir de bi kızla nette senin bilgin dahilinde konuşuyor. Ayrıca sen bu kızın varlığına değil de bu kıza karşı sana olduğundan daha kibar oluşuna takılıyorsun. Eşinizin bu kızla bağlantısı tam olarak nedir, normal arkadaşı da biz mi yanlış anladık.

Oda var ama.insan bieaz hamile karisina ilgili davranir. Son haftalar zaten agirlasicam.iyice hic bir yere cikamicam dogumdan sonrada oyle . Hic dusunmuyor beni. Sicaklardan patliyorum ustelik calisiyorum yoruluyorum ev islerindede yardim etmiyorum.bisi isteseem sitem.ediyor of yinemi diye. Cok doluyum ya :KK43:
Yardım isteme o teklif etmeli .. yaaaaaaaaaa biraz uyanık ol. ayrıca tamamen duygusala bağlamışsın şimdi üzüldüğünde hemen zihnine soru gönder niye üzülüyorum... boşuna... eşin seni çok seviyor. şaka yapıyor ve oda yorgun ve stresde ne sen onu nede o seni anlamıyor o yüzden aman tartışma hemen aç bir site misal bebek kıyafeti vs ne bilim bebeğini düşün ... eline geçmez bu günler daha yoruluyor musun yapma hayret ya. aç kalıp ölmezsin yada evin kokmaz merak etme.
Sen düşün düşün akıllım ki kocanın düşünmesine izin bile vermiyorsun sonra düşüncesiz diyorsun . bu ne ya bırak hayatının merkezimi kocan. hem bekleme birşey bekledikce yapmaz. sen mutlu ol mutlu gözük bak nasıl düzelecek

Sizinle ilgilenmiyor çünkü sizi aldatıyor.
Yani aldatıyor diye konu açacağınıza benimle ilgilenmiyor diyorsunuz bir tuhafsınız.

Istediklerine ince davraniyor. Netten konustuhu bir bayan arkaasi var mesajlarini okuyorum. Bana davranmadigi kadar o insana insana ince ruhlu konusuyor. Ben okudugumu soyluyorum. Konusuyorum.elalemin kizina boyle.soyluyosun diyorum onalarin bir onemi olmadigi bizim.omurluk oldugumuzu mezarimizinnyan yana olacagini beni sevdigini gulmeministedigini kafami takmami istemedigini vs soyluyor. Benden bisi saklamadigini saklamak.iateseydi tele.sifre koyabilecegini ama.yapmadigini soyluyor
E yuh yani piskin ve size saygusiz bir adammis ben oynassamda başkaları ile yanindayim ya o yetsin sana diyor.ayrica kilona laf demesi ayip bende hamileyim eşim kilo almiyosun diye bide morsl verir alsamda destek olur kudurs bakma esin odunmus

konu başlığı eşim beni aldatıyor!!! olmalıydı
siz neyin derdindesiniz?
blöflerine kanmayın artık

Istediklerine ince davraniyor. Netten konustuhu bir bayan arkaasi var mesajlarini okuyorum. Bana davranmadigi kadar o insana insana ince ruhlu konusuyor. Ben okudugumu soyluyorum. Konusuyorum.elalemin kizina boyle.soyluyosun diyorum onalarin bir onemi olmadigi bizim.omurluk oldugumuzu mezarimizinnyan yana olacagini beni sevdigini gulmeministedigini kafami takmami istemedigini vs soyluyor. Benden bisi saklamadigini saklamak.iateseydi tele.sifre koyabilecegini ama.yapmadigini soyluyor

ay lutfetmiş telefona şifre koymayarak!!!!!

Kafam.cok karisik kizlar seviyorum.diyor ama bi kiz var onunla daha farkli tavirlari. Bunu ona soyluyorumda ses cikarmiyor. Beni sevmiyorda artik o yuzdenmi bilmiyorum kafam.cok.karisik. ya da pssikolojik rahatsizligi oldugu icin senin sevgine guclu olmana ihtiyacim var diyor. Bi taraftan maddiyat psikolojik durumundan dolayi calisamiyor oda bunalima sokuyor. Ya artik kafayi yicem var ya. Psikolojik sorunu oldugunicin sabrediyorum ters kelimeler daavranislar yapmiyorum. Hamilelikte de bazi seyleri kaldiramiyorum. Cocuk oluncada ilgisiz olursa ben naparim simdiden onu dusunuyorum. :KK43:

tövbeler olsun bu ne?
siz de o kızla konuşmasına göz mü yumuyorsunuz?
Sorun eşinizden önce sizde bence..
Öğretmen yazıyor mesleğinizde, bir öğretmen olarak olaylara daha geniş açıdan bakmayı deneyin.
sizin sorununuz sadece eşinizin sizle ilgilenmemesi değil.
eşiniz psikolojik sorunların belki de arkasına saklanarak başkalarıyla görüşüyor, sizi umursamıyor ve çalışmıyor.
bu evliliği tek başınıza sürdürüyor gibisiniz.

Kafam.cok karisik kizlar seviyorum.diyor ama bi kiz var onunla daha farkli tavirlari. Bunu ona soyluyorumda ses cikarmiyor. Beni sevmiyorda artik o yuzdenmi bilmiyorum kafam.cok.karisik. ya da pssikolojik rahatsizligi oldugu icin senin sevgine guclu olmana ihtiyacim var diyor. Bi taraftan maddiyat psikolojik durumundan dolayi calisamiyor oda bunalima sokuyor. Ya artik kafayi yicem var ya. Psikolojik sorunu oldugunicin sabrediyorum ters kelimeler daavranislar yapmiyorum. Hamilelikte de bazi seyleri kaldiramiyorum. Cocuk oluncada ilgisiz olursa ben naparim simdiden onu dusunuyorum. :KK43:

hanımefendi siz neler olduğunun farkında msıınız
eşiniz başka bi bayanla konuşuyo
siz de benimle yürüyüş yapmıyo diye üzülüyosunuz
siz bildiğiniz halde umursamıyo ve istesem şifre koyardım gibi pişkin bi cümle kuruyo

ben sizi ciddi anlamda anlamakta zorlandım

o bahsettiğiniz bayanla ne konuşuyolar mesela
neden konuşuyolar ayrıca
konuşmaları buraya copy paste yaparsanız daha iyi anlarız ne döndüğünü

ama biz ömürlüğüz onlar geçici dediğine göre açık açık itiraf etmiş zaten aldattığını siz daha neyi düşünüyosunuz

ayrıca psikolojik sorun dediğiniz ne
çalışmasına engel bi durum mu yoksa kendisi bahane mi ediyo
hem çalışmıyo hem sizinle ilgilenmiyo hem de başka bayanlarla rahat rahat konuşuyo
kusura bakmayın da çok rahat davranıyosunuz

farkında mısınız bilmiyorum ama psikolojik sorunları olması sizi aldatmasını haklı çıkarmaz
buna nasıl göz yumuyosunuz cidden aklım almadı

Son düzenleme:
Canim gurur yapma bencillik yap o zaman kendin ve bebisin icin. O dusunmuyosa sen dusun kendini. Ben markete gitmiyorum posetleri artik tek basima tasiyamiyorum de o gitsin. Olmaz böyle dusunemiyosa da dusundrt ona ama trip atma anlat. Hamileyken beni uzmen cok yanlış zaten az kaldi biraz anlamaya calis yardimci ol bak ben gereksiz bisey istemiyorum ikimizin ortak parcasini tasiyorum bundan guzel ne olabilir de bunu bana biraz hissettir dee konus yani kendini uzme

Pardon ben bu baska bi kadinla konusmasini okumadan yazdim tamamen degisti suan fikrim. Yuzune bile bakma yuruyusunu yap guzel beslen marketten sen ne istiyosan onu al ye asil sen onunla ilgilenme kendini ve bebegini dusun. Doğumdan sonra toparlaninca da kurtulrsun o ise yaramaz adamdan. Hamile karisinin gelecek bebeginin ihtiyaclarini bile dusunmeyen calismayan bi sumsuk. Ne amaci var hayatta allah askina nefret ediyorum amacsiz insanlardan. Oldu pasam seh de elin adamiyla konuş git ona sen guclu ol sevgin lazim bana de var mi böyle manyaklik.

Back
X