- 5 Aralık 2011
- 1.120
- 56
- 363
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynenn öylee çok haklsıın, bu erkeklerdeki tavırları anlayamıyorumBu olaya da ayar oluyorum ha. Sanki babamin evinden getirdim ben bu bebegi. Hem karninda koca bi canli tasi, buyut, butun vucut dengen altust olsun, kucukbeyi baba yap. Ondan sonra da yok efendim kilo aldin, yok yine mi bisey istiyon. Esssssek gibi yapmasi lazim her istedigini. 24 saat sana hizmet etse, senin cektigin 2 saatlik hamilelik skntisini karsilamaz... Baba olmak kolay degil...
Yardım isteme o teklif etmeli .. yaaaaaaaaaa biraz uyanık ol. ayrıca tamamen duygusala bağlamışsın şimdi üzüldüğünde hemen zihnine soru gönder niye üzülüyorum... boşuna... eşin seni çok seviyor. şaka yapıyor ve oda yorgun ve stresde ne sen onu nede o seni anlamıyor o yüzden aman tartışma hemen aç bir site misal bebek kıyafeti vs ne bilim bebeğini düşün ... eline geçmez bu günler daha yoruluyor musun yapma hayret ya. aç kalıp ölmezsin yada evin kokmaz merak etme.Oda var ama.insan bieaz hamile karisina ilgili davranir. Son haftalar zaten agirlasicam.iyice hic bir yere cikamicam dogumdan sonrada oyle . Hic dusunmuyor beni. Sicaklardan patliyorum ustelik calisiyorum yoruluyorum ev islerindede yardim etmiyorum.bisi isteseem sitem.ediyor of yinemi diye. Cok doluyum ya![]()
E yuh yani piskin ve size saygusiz bir adammis ben oynassamda başkaları ile yanindayim ya o yetsin sana diyor.ayrica kilona laf demesi ayip bende hamileyim eşim kilo almiyosun diye bide morsl verir alsamda destek olur kudurs bakma esin odunmusIstediklerine ince davraniyor. Netten konustuhu bir bayan arkaasi var mesajlarini okuyorum. Bana davranmadigi kadar o insana insana ince ruhlu konusuyor. Ben okudugumu soyluyorum. Konusuyorum.elalemin kizina boyle.soyluyosun diyorum onalarin bir onemi olmadigi bizim.omurluk oldugumuzu mezarimizinnyan yana olacagini beni sevdigini gulmeministedigini kafami takmami istemedigini vs soyluyor. Benden bisi saklamadigini saklamak.iateseydi tele.sifre koyabilecegini ama.yapmadigini soyluyor
Istediklerine ince davraniyor. Netten konustuhu bir bayan arkaasi var mesajlarini okuyorum. Bana davranmadigi kadar o insana insana ince ruhlu konusuyor. Ben okudugumu soyluyorum. Konusuyorum.elalemin kizina boyle.soyluyosun diyorum onalarin bir onemi olmadigi bizim.omurluk oldugumuzu mezarimizinnyan yana olacagini beni sevdigini gulmeministedigini kafami takmami istemedigini vs soyluyor. Benden bisi saklamadigini saklamak.iateseydi tele.sifre koyabilecegini ama.yapmadigini soyluyor
Kafam.cok karisik kizlar seviyorum.diyor ama bi kiz var onunla daha farkli tavirlari. Bunu ona soyluyorumda ses cikarmiyor. Beni sevmiyorda artik o yuzdenmi bilmiyorum kafam.cok.karisik. ya da pssikolojik rahatsizligi oldugu icin senin sevgine guclu olmana ihtiyacim var diyor. Bi taraftan maddiyat psikolojik durumundan dolayi calisamiyor oda bunalima sokuyor. Ya artik kafayi yicem var ya. Psikolojik sorunu oldugunicin sabrediyorum ters kelimeler daavranislar yapmiyorum. Hamilelikte de bazi seyleri kaldiramiyorum. Cocuk oluncada ilgisiz olursa ben naparim simdiden onu dusunuyorum.![]()
Kafam.cok karisik kizlar seviyorum.diyor ama bi kiz var onunla daha farkli tavirlari. Bunu ona soyluyorumda ses cikarmiyor. Beni sevmiyorda artik o yuzdenmi bilmiyorum kafam.cok.karisik. ya da pssikolojik rahatsizligi oldugu icin senin sevgine guclu olmana ihtiyacim var diyor. Bi taraftan maddiyat psikolojik durumundan dolayi calisamiyor oda bunalima sokuyor. Ya artik kafayi yicem var ya. Psikolojik sorunu oldugunicin sabrediyorum ters kelimeler daavranislar yapmiyorum. Hamilelikte de bazi seyleri kaldiramiyorum. Cocuk oluncada ilgisiz olursa ben naparim simdiden onu dusunuyorum.![]()