- 1 Aralık 2018
- 971
- 192
- 18
- 41
- Konu Sahibi ilkbahari_bekliyorum
-
kira bedellerinden hak talep edebilirTovbe tovbe
Babaniza allah saglik versin. Esiniz kiyamete kadar da beklese miras yoluyla size gelmesi muhtemel olan paradan ve mulkten hak iddia edemez.
Allah için dur demiştimBu sizin kocanız sırf doğurmayın diye "karnınızın üzerinde" zıplayan ve hamilelikte şiddet uygulayan psikopat koca değil mi?
Bunu yapan kocaya mı seviyorum diyor ohaBu sizin kocanız hamileyken sırf doğurmayın diye "karnınızın üzerinde" zıplayan ve hamilelikte şiddet uygulayan psikopat koca değil mi?
Ve hala seviyorsunuz,hala özlüyorsunuz görme isteğiniz geliyor falan. Dayak yemeyi mi özlediniz? Kurtulduğunuza şükredin bence.
Ve siz buna rağemn onu sevip üzülüyorsunuz. Garip. Oğlunuz için bir terapiste gidin olmaz mı? Durumunuz normal değil.Allah için dur demiştim
senin Allahın yok ki demişti.
Evet.Bunu yapan kocaya mı seviyorum diyor oha
O kira bedellerini kanitlayana kadar coktan bosanma gerceklesir. Ama siz boyle bir psikopat kocayi hala sevdiginizi soylerseniz o bosanma elbette ki gerceklesemezkira bedellerinden hak talep edebilir
Evet eder. Arkadaşımın kocasi etti ve aldi.kiz babasindan kalan parayla 4 daire aldi. Adam kiraya ortakkira bedellerinden hak talep edebilir
Hey Allahım yarabbim ya ya bir kadın nasıl bu kadar şey olabilir adıda yok şuan bende ya sinir oldum
Ya benim de böyle psikopat sevgilisinden ayrılamayan ezik bir arkadaşım vardı Allah'tan çocuk onu şutladı da kız kurtuldu. Şimdi de çok güzel bir evliliği var başkası ile. Aynı akıbeti size dilerim...Allah için dur demiştim
senin Allahın yok ki demişti.
Konu sahibi neden banlandı ki? Neyse en azından bizi delirtip bizim banlanmamız önlenmiş.
Allah yardım etsin diyelim,saplantı sanırım.Hey Allahım yarabbim ya ya bir kadın nasıl bu kadar şey olabilir adıda yok şuan bende ya sinir oldum
2 konu arasında 10 dakika bile yok.Ay o konu da bunundu?
Bakmamıştım o konuya...
Şimdi o zaman şeytanın avukatlığını yapayım mı?
Bir insan için "çürük 20 yaş dişi" mi, yoksa bu konu mu daha önemlidir?
Ben gerçekliğinden şüphe ettim an itibari ile...
Kanım dondu.Bu sizin kocanız hamileyken sırf doğurmayın diye "karnınızın üzerinde" zıplayan ve hamilelikte şiddet uygulayan psikopat koca değil mi?
Ve hala seviyorsunuz,hala özlüyorsunuz görme isteğiniz geliyor falan. Dayak yemeyi mi özlediniz? Kurtulduğunuza şükredin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?