Eşim boşanma sürecinde işi laf ebeliğine döndürdü.

Derya gzntp27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2017
1.003
496
38
Merhaba kızlar eşimle boşanma kararı almıştık eşim ve ailesi tebligatlara yalan cevaplar yazmış bu defada ben darp.edildim bebeğim düştü o da beni darp.etti diye şikayetçi olmus hem davalı hem davacı görünüyorum bugün eve posta geldi ceza mahkemesine gelmeniz zorunludur diye ben şok normalde kadının hakkı vardır ama bunlar yalanla hep üst E çıkıyolar şans mi yoksa benim sanssizligim mi dayak yedim ve 12 yıl psikoljik tedavi gören şiddet meyillisi adamın hukuk önünde benle eşit olması üzdü beni napcam bilmiym of of:KK43:

Adalet bunun için var. Haklıyı haksızı birbirinden ayırmak için. Darp raporunuz var mı ya da şahitleriniz?

Mahkemeler bunun icin var. Hakim ikinizide dinlemek zorunda. Psikolojik tedavi görmesinin bir anlamı yok şuanda. Siz sakin kalin ve korkmayin.
Darp raporunuz varmi? Bebeğin düşme sebebi tam olarak ne? Gördüğünüz şiddetle baglantilimi?

Mahkemeler bunun icin var. Hakim ikinizide dinlemek zorunda. Psikolojik tedavi görmesinin bir anlamı yok şuanda. Siz sakin kalin ve korkmayin.
Darp raporunuz varmi? Bebeğin düşme sebebi tam olarak ne? Gördüğünüz şiddetle baglantilimi?
Yani tedavi görmesi de şiddet yanlışı olduğu icin

Merak etmeyin, elinde bir kanıt yok sonuçta.
Ya keşke gerçekten vursam ya da gucum yetse zoruma gitmez beni öyle darp etti ki görmen lazım boğazıma çökmüştü bn de kndimi korkmak için o can havliyle elini sıktım gitmiş o ufacık şeylere darp raporu almis o dr.larda o şeylere nasıl vermiş bilmiyorm

Back
X