Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
5 santim nedir ki?
Eşiniz dışarıdan gelen yorumlardan dolayı takıntı yapmış sanırım.
Yoksa öyle abartılacak bir fark yokmuş.
Eşiniz erkekler için uretılmıs topuklu ayakkabılardan kullanırsa
özgüveni yerine gelecektir inşAllah:)
Tuaf değil, şimdiki gencler aynı sorunları var, ama umurlarında değil
zamanla alişşirsiniz hata cok tatlıda görünüyorsunuzdur, lakin eşin alışamazsa,
saclarini biraz uzatıp havaya diksin? Nasıl Aynı boyda olursunuz
benim eşimde benden taş çatlasa 3 cm uzun normalde topuklu giyen biri değildim hala giymiyorum bazen çok güzel ayakkabılar hoşuma gidiyor ve almıyorum topuklu diye ben gelinliğimin altına ble babet giydim
gerçek fikrimi söyleyecek olursam dıştan görüntü olarak kadının erkekten uzun olması hoş görünmüyor.görüntü olarak iyi durmak için erkeğin kadından bir 10 cm kadar uzun olması gerektiğini düşünüyorum kadın topuklu ayakkabı giydiğinde bile en kötü ihtimal aynı boyda olsunlar diye.
ama dediğim gibi bu görüntü olarak iyi durmak adına önemli.siz birbirinizi kalpten sevdiyseniz ve iyi anlaşıyorsanız dıştan nasıl göründüğünüzün ne önemi var ki?tek derdiniz bu olsun.sonuçta film çekmiyorsunuz ki görüntü anlamınızda uyumlu olmanız önemli olsun.ruhen uyup birbirinizi sevdikten diğer hiçbir şeyin önemi yok.eşinize de bunları söyleyin ve tabi sevdiğinizi de.o da sorun yapmasın.
valla benim erk arkadasim topuksuz ayniyiz ama topukluyla acik ara uzunum ikimizinde gayet hosuna gidiyo :) manken-is adami bileseninden asina seksi geliyor:) tabi bu biraz onun ozguveni ve asiri uzun olmamasina ragmen cok yakisikli olmasi ve fiziginin cok iyi olmasiyla alakali..sanirim siradan bi tip olsa o da takabilirdi..
kızlaaarrrr !!! ben bugün naaptım biliyomusunuz ? eşime ayakkabı sipariş ettim.hani varya şu normal ayakkabı gibi görünen ama gizli topuklu olanlarından :)) 7cm uzatıyomuş.once kırın mırın etti,neymiş efendim çok çeşit güzel ayakkabılar yokmuş o modellerde.kızdım bende ona,ben hep babet giyiyorum bu duruma bayıldıgımımı sanıyorsun,birazda sen feragat et dedim.bikaç güne gelir. umarım bu sayede cözeriz bu sorunumuzu ( ve umarım sıkıntı yapmadan giyer (
aynı sorunu beş sene önceki erkek arkadaşımla bende yaşamıştım benim boyum 161 onunkisi 157 falandı ilk zamanlarda bu boy farkı beni rahatsız etmiyordu ama sonra dışarıya çıkarken düğüne falan giderken onu yanımda istememeye başlamıştım gelme sen gelince topuklu giyemiyorum çocuğum gibi duruyorsun diyordum kıyamam o da gelmiyordum bari almaya geleyim seni diyrdu tamam ama uzak bi yerde bekle diyordum ben baya problem yapmıştım onun şikayeti yoktu bu durumdan neyse sonra başka nedenden dolayı ayrıldım şimdi nişanlım 178 boyunda bu seferde topukluları ona yetişmek için giyiyorum
ama siz elisiniz bence artık çok geç şikayet etmesi için artık siz rahatlatıcaksınız eşinizi ben seni böyle seviyorum diye ya da tabanı yüksek ayakkabılar kullanacak eşiniz
öncelikle merhaba benimde eşimle aramada boy problemi var yani ben ondan senin gibi uznum :) aslında bende evlenmeden önce çok problem ediyodum millet ne der diye bazı densizlerde dile getiriyodu gerçkten insanın moreli bozuluyo valla söle düşününcede eşimle aramada hiç bir sorunum yok ben onu seviyorum o beni bnce artık çok boş geliyo bana bi ara insan takılıyo ama aşılıyo yani tek sorun bu olduktan sonra eşinde bunu aşıcaktır eminim hiç kafana takma ayrıca dışardan da hiç te kötü durmuyo biraz dikkat edersen etraftada böle çiftler çok var ::)
arkadaşım benim çevremde eşinden çok çok uzun bayanlar var. en yakın örneğide eltim. en az 7-8 cm fark var.ama ben birşey farkettim aslında tek ben değil birçok kişiden de duyduğum, bayanlar ne kadar uzun olursa olsun eşleriyle aynı gibi duruyor normalde hiç sırıtmıyor tabi yan yana durup boy ölçerken ayrı (birde fotoğraflar hariç).benim için yine sırıtmaz ama bence boyunuzu kıskananlar laf ediyordur. benim boyum eşimle aynı hatta eşim 1-2 cm daha uzun ama herkes beni daha uzun sanıyor zayıf olduğumdan.ben hiç aldırış bile etmiyorum özel günlerde nişandı düğündü vs. platform topuk bile giyiyorum.