eşim bu kışta uzak yere götürmek istiyor

seracem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2018
78
28
3
40
merhaba.
2 yıĺlik evliyim.10 aylik oglum var...evlenince balayina falan gidemedik.beni evlendigimizden beri düzgün biryerede goturmedi.bir anda yasamimda köklu degisiklikler oldu.işten cikmistim.ailem il disina gitti. hemen hamile kaldim..rahat hareket edemedim bulundugum yerde disari cikip biryere gitmek sorunoluyordu hep..biranda hayatim degisti...evlendikten 2 ay sonra esimin memleketine gittik sadece...simdi beni kendi ailemin yanina goturmek istiyor .ordanda baska biryerde otelde yer bakiyor.benim cok istegim yok.hersey zamaninda olacak.simdi bebekle hicbirsey anlamicam daha cok yorulucam.zaten cok gücüm yok..ne yapayim bilemedim.borcumuzda devam ediyor..borçluyken gezmeye gitmekle neyin kafasini yasiyor bu erlekler anlamiyorum.akıl verin napayim.evde de kalsam.yine ailesi zırtpırt bebek sevme bshanesiylesurekli gelitorlar aksam olunca bunaldim iyice.cok gitmek istenmiyorum.neyapayim

Son düzenleme:
Evli değilim ama erkek bir şeye heveslendiğinde kırmamak gerekiyor. Tabi çok absürt bir şey değilse. Sonra ben teklif ettim sen istemedin diye çıkar işin içinden. Hem bunalmışsınız size de hava değişimi olur. Götürmek istediği yer cazip gelmediyse siz bulun daha uygun rahat olabilecek bir yer.

Herşey vaktinde güzel ama o zaman olmamış, ne güzel ailenizin yanına da gidecekmişsiniz, sızlamayı bırakıp keyfine varmaya çalışırsanız cocuklada tatil yapabilirsiniz..

Başka bir yer öner eşine

Ya da güzel bir yerse düşünme git kafanı dağıtırsın ne zararı olacak, her şey para degil. Ödersiniz insallah

Bebekle yapılan tatilin bazı zorlukları olsa da tatil tatildir. Evde de olsan tatilde de olsan bebeğine sen bakıyorsun zaten. Tebdili mekanda ferahlık vardır. Bence sana iyi gelir

Ya yeni evli olduğundan ya da yaşın küçük olduğundan bilemeyeceğim baya tecrübesizsin.
Borcu harcı düşünme sen gezmene bak. Bir erkeğin borcunu ondan çok düşünüp başka şeylerden geri kalan kadınlar ileride pişman oluyor emin ol..

Ayrıca bebekle de her yere gidilir. Özellikle tek çocukla gayet rahat gidilir. 10 aylık bebek bir çok şeyi yiyebilir zaten.
Tatillerde olduğu kadar idare edilir..

12 aylıkken tatile çıktık. Oğlum yeni yürüdüğü için çok hareketliydi o yüzden zorlandık. Yemek işini de restoranlardan hallettik.

Bunalmışsın Adam bunu görüyor

Geçmiş geçmişte kaldı

O zaman götürmedi şimdi de götürmesin olur mu

Ailene de git tatile de git

Borcu harcı boş ver

İki ay geç bitsin

10 aylık Bebek'le her yere gidilir yürümüyor vs kucakta gezecek babası gezdirecek sen emzirip vereceksin bakacak otelde uyutacaksın o odada oturacak sen takılacaksın

merhaba.
2 yıĺlik evliyim.10 aylik oglum var...evlenince balayina falan gidemedik.beni evlendigimizden beri düzgün biryerede goturmedi.bir anda yasamimda köklu degisiklikler oldu.işten cikmistim.ailem il disina gitti. hemen hamile kaldim..rahat hareket edemedim bulundugum yerde disari cikip biryere gitmek sorunoluyordu hep..biranda hayatim degisti...evlendikten 2 ay sonra esimin memleketine gittik sadece...simdi beni kendi ailemin yanina goturmek istiyor .ordanda baska biryerde otelde yer bakiyor.benim cok istegim yok.hersey zamaninda olacak.simdi bebekle hicbirsey anlamicam daha cok yorulucam.zaten cok gücüm yok..ne yapayim bilemedim.borcumuzda devam ediyor..borçluyken gezmeye gitmekle neyin kafasini yasiyor bu erlekler anlamiyorum.akıl verin napayim.evde de kalsam.yine ailesi zırtpırt bebek sevme bshanesiylesurekli gelitorlar aksam olunca bunaldim iyice.cok gormek istenmimyorum.neyapayim

Bu forumda öyle dertler okudum ki sizinki son derece keyfi bir dert geldi bana.Eşiniz sizi tatile götürüyor ve bu konuda hevesli daha ne istiyorsunuz anlamadım ?

Şu yazdıklarınızdan anlaşılıyor ki, siz zaten memnun olmamaya karar vermişsiniz. Eee zamanında olmamış,tamam, geçmişi değiştiremezsiniz. Peki bundan sonra da olmasın kafasının kime ne yararı var? Bunun yerine eldekilerle mutlu olmaya çalışmak daha güzel değil mi? Çocuğunuzla bir şeyler yapmanın daha zor olacak olması, güzel olmayacağı, sizi iyi hissettirmeyeceği anlamına gelmez. Bir de bir yerlere gidememenizin sebeplerini saymışsınız ve hiçbiri aslında eşinizden kaynaklanmıyor, hayatın gidişatı böyle olmuş işte. O zaman bunun bedelini neden eşinize ve ilişkinize ödetmeye niyetlisiniz? Çıkın gezin, havanız değişsin biraz. Eve kapanmak sizi bu olumsuz psikolojiye daha çok gömer yalnızca.

Tamam iste ailenin yanina gidecekmissiniz. Ordan da bi yere gidecekmişsiniz ne guzel. İkiz minnacik bebekleriyle baska ulkeden buraya gezmeye gelenler var biz otele gidemiyoruz. Bebeginiz icin de uygun bir yer olsun onun da vakit geçirebileceği bir otel.

Haklısınız, çocuk yokken bir tatil yapsaymışınız iyi olurmuş.
Ama olmamış.
Şimdi hazır planlıyorken mutlaka gidin, başlangıç olsun.

Çocukla anlamayacağım da demeyin, elbette çocuksuz gibi olmuyor ama yine de insanın hayatında bir değişiklik oluyor.
Ayrıca çocukla gezmeye alışıyor insan.

Herkesin borcu var, bu tatil planını daha sık yapın.

Ben olsam giderdim. Uzak yer işte arabayla gitmeyecek misiniz nasıl olsa
Git kafan dağılır açılırsın.
Uzaklaşmak iyidir.

Nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama kışın da tatil yapıp kafa dinlenebilecek çok güzel yerler var.
Mesela Kapadokya.. :) Çokda romantik kendine has bir atmosferi olan bir şehir.
Safranbolu, Yedigöller vs daha birçok yer var. Planladıktan sonra bebekle hiçde zor olmaz.

Back
X