Eşim bunaltıyor

ben 2 aşılama 3 tüp bebek yaptım hepsi olumsuz haa çektigim eziyetleri sıkıntıları hiç söylemiyorum bu millette emek harcamadan olanın kıymetini bilmiyo bu nasıl adaletsiz bir dünyaaaaaaaaaaaaaaa:mad::mad::mad:
Eminim çok sıkıntılı bir süreç yaşamışsınızdır hem maddi hem manevi.Allah gönlünüze göre tez zamanda verir inşallah.Çocuk doğurmak marifet değil onu hem fiziki olarak hemde psikolojik,sağlıklı bir birey olarak yetiştirmek marifet.Bunun farkında olan insanlar var,tabi bir okadar olmayan da.Farkında olanlar için ne Mutlu onlara.Hiçbirşey imkansız değildir,zorlukları aşıp çocuk sahibi olmanız temennisiyle..

İçin çok sıkıntılı çok. Sinirden ikizleri dövüyorum sonradan ağlıyorum. Bide hamilelik belli oldu E dikkat et diyor. Ama geçen ağlıyorlar demedik laf bırakmadı. Yardım edeceğine
kocanın düşüncesizliklerini neden çocuklarına yansıtıyorsun?
onlar çocuk yahu, ne demek dövmek, kocanı dövsene.
ama yemez değil mi, çünkü kocan da seni döver.
ama çocuklar korunmasız, güçsüz, onlara gücün yetiyor bir tek, onlara vuruyorsun.
yazıklar olsun sana.

Var yardım eden. Eşimin kızı var 17 yaş temizlik bulaşık yapar. Gene Allah bin razı olsun Yoksa delirirdim. İkizlerle uğraşıyom bütün gün benim derdime hiç bakamıyorum bile. Evin eşin sorumluluğu çoğu zamn kafayı yiyorum. Bide Koca dırdırı. Bi iş eksik olmasın onun işleri. Hiç yardımı yok. Yemk miş işmiş eksik olmayacak bağırıp çağırıyor. Çoçuklardan dolayı desemde kabul etmiyor. İkide bir böle devam edersen git güle güle diyor.
işte kapı, bu da sapı.
asıl sana güle güle de.
beğenmiyorsa yardım etsin.
ne derse desin, duymamaya çalış.
seni geçtim, şimdi çocuklarına üzülüyorum.

Eminim çok sıkıntılı bir süreç yaşamışsınızdır hem maddi hem manevi.Allah gönlünüze göre tez zamanda verir inşallah.Çocuk doğurmak marifet değil onu hem fiziki olarak hemde psikolojik,sağlıklı bir birey olarak yetiştirmek marifet.Bunun farkında olan insanlar var,tabi bir okadar olmayan da.Farkında olanlar için ne Mutlu onlara.Hiçbirşey imkansız değildir,zorlukları aşıp çocuk sahibi olmanız temennisiyle..
teşekkürler iyi dileklerin için canım:KK68:

İçin çok sıkıntılı çok. Sinirden ikizleri dövüyorum sonradan ağlıyorum. Bide hamilelik belli oldu E dikkat et diyor. Ama geçen ağlıyorlar demedik laf bırakmadı. Yardım edeceğine

21 aylık bebekleri dövmek mi? eşinize sinirlenip onlardan mı alıyorsunuz hırsınızı.yazık ya.

siz herşeyi hakediyorsunuz. adamın huyunu biliyorsunuz ve hala korunmuyorsunuz.

size değil ama çocuklarınıza çok üzüldüm.

Var yardım eden. Eşimin kızı var 17 yaş temizlik bulaşık yapar. Gene Allah bin razı olsun Yoksa delirirdim. İkizlerle uğraşıyom bütün gün benim derdime hiç bakamıyorum bile. Evin eşin sorumluluğu çoğu zamn kafayı yiyorum. Bide Koca dırdırı. Bi iş eksik olmasın onun işleri. Hiç yardımı yok. Yemk miş işmiş eksik olmayacak bağırıp çağırıyor. Çoçuklardan dolayı desemde kabul etmiyor. İkide bir böle devam edersen git güle güle diyor.

ee daha ne istiyorsunuz. adamın önüne bi yemekte mi koyamıyorsunuz ikizler var diye. anladığım kadarıyla çalışmıyorsunuz da. siz olayı çok abartmışsınız. kocanız çok haklı demiyorum ama.sizde az değilsiniz yani

çocuklara yemek yapıyor musunuz bari

Kız sizinle mi yaşıyor
Bak sukret ya kizda bele olsaydı başına allah tan iyi biriymiş

Back
X