• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim çalışmama karışıyor

Sshelby

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
460
134
33
Eşimle iki yıllık çalkantılı bir evliliğimiz var. Ben artık çalışmak istiyorum ama istemediğim bir yerde çalışırsan boşanırız diye tehdit ediyo. İllaki onun tanıdıgı güvenilir adamların çalıştıgı bir yer ya da devlet daireleri olacak. Devlete girmem cok cok zor.

Bunun yanında çalışmama karısacak kadar cok kazanmıyo da borclar boyumuzu aşmış b.ka batmış bir haldeyiz. İstediğim hiçbişeyi yapamıyorum para yok diyor. Kavgalar ettik boşanırız diye tehdit ediyo adam. Asla ikna olmuyo bişeyler fırlatıyo bu konuyu açtıgım zaman. Ne yapacağım ben benzer süreclerden gecenler yardımcı olun lütfen...

Edit: evlenmeden önce konustum. Calısıcam ben diye. O da tamam dedi. Çalışmamı istiyo ama sarkmayacak birilerinin yanında. Böyle yan çizdi.

Son düzenleme:
Gidişat iyi görünmüyor zaten.
Ayaklarının üzerinde durmayı başar.
Ona muhtaç olmanı istiyor.
VİCDANSIZ.
DİREN !

madem batti balik yan gider hergün alisverise git... canim skilio de... wc ye ne zaman gidio onada karisio mu bu erkekler kendini ne saniyor

erkek ne zamandan beri kadının çalışmasına karışabiliyor ya?
bu nasıl bir kafa?
ne diye gidip böyle heriflerle evleniyorsunuz sizde de hata var. kadına çalışma diyen erkeğe iyi gözle bakamam.

Kocan sana diyor ki;sen hiç bir hattan anlamazsın, senin yerine ben karar veririm.İnsan ile evli olduğunu seninde kendi düşüncelerin olduğunu, bir kukla olmadığını eşine hatırlatmani tavsiye ederim.
Gece gece sinirlendim

Gidişat iyi görünmüyor zaten.
Ayaklarının üzerinde durmayı başar.
Ona muhtaç olmanı istiyor.
VİCDANSIZ.
DİREN !
Ya ben kavgya gelemiyorum artık bağırıyo bişeyler kırıyo bu konu acılınca. Nasıl direneyimki
madem batti balik yan gider hergün alisverise git... canim skilio de... wc ye ne zaman gidio onada karisio mu bu erkekler kendini ne saniyor
Ona da posta koyuyo. Niye aldın niye yaptın diye. Yoktan anlamıyomusun diyo.
Bu adamlarda iyice azitti.
Son zamanlarda okudugum kacinci kocam beni calistirmiyor konusu!

konu sahibi kocan sana blöf yapiyor elin ekmek tutsun maasini bile elinden alir.
Blöfmüdür bilmiyorum
erkek ne zamandan beri kadının çalışmasına karışabiliyor ya?
bu nasıl bir kafa?
ne diye gidip böyle heriflerle evleniyorsunuz sizde de hata var. kadına çalışma diyen erkeğe iyi gözle bakamam.
böyle yapacagını bilsem evlenir miydim

Boşansın o zaman çok lazımmış gibi kendinizi bu tiplere mahkum görüyorsunuz ya işte ona hastayım!
İş arıyorum harıl harıl. Ama heryer tanıdıkla alıyo elemanı. Bende kimseyi tanımam. İstese bulur bana bir yer ama yapmıyo.
Kocan sana diyor ki;sen hiç bir hattan anlamazsın, senin yerine ben karar veririm.İnsan ile evli olduğunu seninde kendi düşüncelerin olduğunu, bir kukla olmadığını eşine hatırlatmani tavsiye ederim.
Gece gece sinirlendim
nasıl hatırlatıcam. Tehdit ediyo direk

Ya ben kavgya gelemiyorum artık bağırıyo bişeyler kırıyo bu konu acılınca. Nasıl direneyimki

Ona da posta koyuyo. Niye aldın niye yaptın diye. Yoktan anlamıyomusun diyo.

Blöfmüdür bilmiyorum

böyle yapacagını bilsem evlenir miydim

baştan bunları konuşmadınız mı iş durumu vs..

Konusmaz olurmuyuz evlenmeden konustuk. Çalışırsın tabi dedi geçti. Şimdi erkekleniyo. Sen söyledin mi bana şöyle adamların oldugu yerde çalışcam diye diyo.

şöyle adamlar derken?
her yerde erkekler ve kadınlar var. sokakta erkekler ve kadınlar var. otobüste, metroda var.
dinlemeyip çalışın siz.
çalışıyorsun diye boşanmak istese zaten hakim kabul etmez hatta tazminat bile alırsın.

şöyle adamlar derken?
her yerde erkekler ve kadınlar var. sokakta erkekler ve kadınlar var. otobüste, metroda var.
dinlemeyip çalışın siz.
çalışıyorsun diye boşanmak istese zaten hakim kabul etmez hatta tazminat bile alırsın.
Ya bunun için boşanırmı insan eşinden??
"Sarkmayacak birileri" ne ya? Kişi kendinden bilirmiş işi. Kendi birlikte çalıştığı kadınlara sarkıyorsa demek ki...
Off benim önümü kapatıyo

Ya bunun için boşanırmı insan eşinden??

Off benim önümü kapatıyo

asıl tam da bunun için boşanır.
farkında değilsin ama şiddet görüyorsun. ekonomik özgürlüğüne ulaşmanı engelliyor bu da ekonomik şiddettir. şiddet de net bir boşanma sebebidir. üstelik fiziksel şiddete yakın durumlar da var. (ses yükseltme, eşya fırlatma, kırma vs. )

Back
X