eşim çalışmami istemiyor sebebi ise...

maaş kartlarına fazla anlam yüklersek al kartını ver kartımı olur tabii.zaten bi o kısmı anladım

kartların eşlerin birinde bulunması sorun değil ek kart ile istenilen her şey yapılabilir.

Ben calismasam alamazdik sözü benim yorumum esimin degil yanlış anlaşılmış

işte noktalama işaretlerine hiç yokmuş gibi davranırsanız konunuz anlaşılmaz bizde anladığımız gibi yorum yaparız size yardımcı olamayız.ne bileyim bir nokta,bir virgül kullanmak bu kadar zor olmamalı.

Eşimin kartını aldığım olur( fatura ödeyeceğim zaman yada lazım olmuştur) ama benim kartımın rengini bilmez, ne işi var eşinde yahu! Ay insanın çalışası gelmez ne bu yaaa? Hem madem ikinizde çalışıosunuz nie tüm işleri sen yapıosun? Sen başta kendini herşeye he diyecek bir kadın olarak göstermişsin ( kusura bakma ama resmen değersiz göstermişsin) bu olayda kim haklıdır bilemem ama bence hayatında iki hata var, tüm ev işlerini senin yapman, kartının eşinde durması.. Gerisini bilemem....

Bu arada şunuda belirteyim, işime aşığım desem yeridir.. Çok seviyorum, inanılmaz yoğun, hep koşuşturmaca ama galiba beyin yorgun olmayınca vücut kaldırıyor.. 3 çocuğum var, işe gittipimde BEN oluyorum.. Ne 3 çocuk annesi ne X in eşi, ne evimin hizmetçisi... Ben oluyorum sadece, herşeyden uzak, işini seven ay sonunda maaşını alan ekonomik özgürlüğü olan bir kadın oluyorum.. İş saadece para için yapılmıyor( tabiiki oda önemli) ama insan kendini iyi hissediyorsa çalışmalı.. Rabbim sağlık verdikçe beni kimse işten alakoyamaz.. Eğer mutluysan asla çıkma işinden

maaş kartlarına fazla anlam yüklersek al kartını ver kartımı olur tabii.zaten bi o kısmı anladım

kartların eşlerin birinde bulunması sorun değil ek kart ile istenilen her şey yapılabilir.
tam yazmak istediğim cevap..şu sitede en anlam veremediğim muhabbet bu maaş kartı olayı???
bizim kartlar bazen evde durur ihtiyacı olan alır bazen benimki eşimde eşiminki bende durur yada kartlar ikimizden birinde durur hiçte takip etmeyiz kimde olduğunu
bu kartları bu kadar tabulaştırmanın ne anlamı var hala çözemedim.sonrada böyle tartışmalar çıkıyo işte

tam yazmak istediğim cevap..şu sitede en anlam veremediğim muhabbet bu maaş kartı olayı???
bizim kartlar bazen evde durur ihtiyacı olan alır bazen benimki eşimde eşiminki bende durur yada kartlar ikimizden birinde durur hiçte takip etmeyiz kimde olduğunu
bu kartları bu kadar tabulaştırmanın ne anlamı var hala çözemedim.sonrada böyle tartışmalar çıkıyo işte

işte o maaş kartına bazı erkekler öyle anlam yüklüyor ki,kadınlar da maaş kartımı verirsem egemenlik onda olur imajı yaratılıyor.oysa ki hiç alakası yok.biz millet olarak her şeyi abartmaya çok meraklıyızdır.

biraz karmasik anlatilmis konu.
ben olmasam bu evi zor alirdik dersen bir erkege onun gururunu incitmis olursun. benim sayemde senin sayende diye ayricalik ustunluk kurarsan bu evlilik sallantiya girer.
tum bunlarin yaninda, senin kartin onda ne isi var? cok sacma bu.

Back
X