- Konu Sahibi samyelipoyraz
-
Korkmakta haklısınız aslında kimi insanlarda bağımlılık yapıyor çay ocağı yada kahvane diye tabir edilen yerler bağımlılık yapanları biliyorum İnan işverenler gece yarısı kapatmamış olsalar 24 saat orada oturmayı seven erkekler gördüm.Arkadaslar esim genelde evden ise isten eve tiplerdendir. İs yerinde bikac arkadasi ile yakinlasti, onlarla vakit gecirmek icin cay ocagina gitmeye basladi... biraz tedirginim acikcasi kendini cok kaptirip evi ihmal edermi diye. Simdilik gittimi en fazla iki saat takiliyor.Tavla oynayip cay iciyolarmis. Ustelik eskiden kahveye gidene kizardi. Ben soylenince kizyor bana eve mi kapanayim birak iki muhabbet edecegim arkadasim olsun diyor. Eee eve geliyor uyuyor tel calinca hemen kalkip gidiyor. Eve gelince sanki yuk tasimis gibi tekrar uyuyor. İhmal ediyor bizi yani. Evde oturup napicam nolur 1 saatten diyor... korkuyorum bu cay ocagi aliskNligi fena olabiliyormus. Abartiyormuyum acaba. Alisik deiliz boyle ondan mi gozume batiyor acaba.Yoksa dikkat etmem gereken. Bir ev ihmalimi bu cay ocagi olayi. Ne dusuneegimi sasirdim
Arkadaslar esim genelde evden ise isten eve tiplerdendir. İs yerinde bikac arkadasi ile yakinlasti, onlarla vakit gecirmek icin cay ocagina gitmeye basladi... biraz tedirginim acikcasi kendini cok kaptirip evi ihmal edermi diye. Simdilik gittimi en fazla iki saat takiliyor.Tavla oynayip cay iciyolarmis. Ustelik eskiden kahveye gidene kizardi. Ben soylenince kizyor bana eve mi kapanayim birak iki muhabbet edecegim arkadasim olsun diyor. Eee eve geliyor uyuyor tel calinca hemen kalkip gidiyor. Eve gelince sanki yuk tasimis gibi tekrar uyuyor. İhmal ediyor bizi yani. Evde oturup napicam nolur 1 saatten diyor... korkuyorum bu cay ocagi aliskNligi fena olabiliyormus. Abartiyormuyum acaba. Alisik deiliz boyle ondan mi gozume batiyor acaba.Yoksa dikkat etmem gereken. Bir ev ihmalimi bu cay ocagi olayi. Ne dusuneegimi sasirdim
Daha yeni basladi engellersem bu ara engellerim. E arkadaslari ile muhabbet etmek istiyo keyif aliyo. Bunu da kisitlamak istemiyoru.. yani sonucta arkadas. Ne zaman gitse surat asiyorum simdilik. O zaman ben bu yolda devam edeyim. Cok tartismalar belkiyir bizi demekki. Esim oyle kisitlanmaktan hoslanmaz. Ooff bide bu dert cikti basima. İnanin İsten geliyo yorgun. Yatiyo bize ses cikarinca kiziiyo. Telefon gelince acip geliyorum diyo.. ben kzincada evde durup ne yapicam uyuyucam zaten birak gideyim bir saate gelirim diyo.... evde durunca noluyo diyip duruyo. Kiziyo. Napicam arkadaslarini evemi cagirtsam napsam
Taatlim bizim Bi bidigimiz var korkuyorum evi ihmal edipyaa derdiniz mi yok arkadaşım.. bak burda millet kocam beni aldatıo; kocam p... sitelere takılıo vs..dio... sen ne demişsin? kocam kahveye gidio:))) bırak gitsin..bırak 2 saat değil 3 saat kalsın... eğer gittiği yer gerçekten kahveyse... ne sıkıntı olabilir kii?? adam erkek... biz kadınlar gibi arkadaşlarıyla gün düzenleyip oturamazlar ya... eve gelse arkadaşlarını toplasa her gün her gün size de eziyet olur... bence 3-5 erkek buluşup bi kafeye, bara gitseler, bunu alışkanlık yapsa daha tehlikeli asıl o zaman kork..daha kötü..çünkü illa ki o 3 erkekten biri karı kız manyağıdır.illa ki şurdaki kızın burası hoş,şu kızın şurası güzelmiş muhabbetleri yapılacak..ee bu adam da insan... napsın iş çıkışı arkadaşlarıyla nerde zaman geçirecek??? bence hiç kafaya takma ...hatta dua et ki en kötü alışkanlığı bu olsun:)
bence işe bir de bu yönden bak:=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?