Esim cay ocagina gitmye basladi. bagimlilik yaparmi boyle yerler

samyelipoyraz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2011
506
41
48
İzmir
Arkadaslar esim genelde evden ise isten eve tiplerdendir. İs yerinde bikac arkadasi ile yakinlasti, onlarla vakit gecirmek icin cay ocagina gitmeye basladi... biraz tedirginim acikcasi kendini cok kaptirip evi ihmal edermi diye. Simdilik gittimi en fazla iki saat takiliyor.Tavla oynayip cay iciyolarmis. Ustelik eskiden kahveye gidene kizardi. Ben soylenince kizyor bana eve mi kapanayim birak iki muhabbet edecegim arkadasim olsun diyor. Eee eve geliyor uyuyor tel calinca hemen kalkip gidiyor. Eve gelince sanki yuk tasimis gibi tekrar uyuyor. İhmal ediyor bizi yani. Evde oturup napicam nolur 1 saatten diyor... korkuyorum bu cay ocagi aliskNligi fena olabiliyormus. Abartiyormuyum acaba. Alisik deiliz boyle ondan mi gozume batiyor acaba.Yoksa dikkat etmem gereken. Bir ev ihmalimi bu cay ocagi olayi. Ne dusuneegimi sasirdim

Son düzenleme:
kahvehaneyse genelde her gün gider erkekler,sürekli çay içerler,tavlada,okeyde kaybedince çay ısmarlarlar falan,maddi kayıp ve zaman kaybı, hoş değil bence,umarım bırakır...

Korkmakta haklısınız aslında kimi insanlarda bağımlılık yapıyor çay ocağı yada kahvane diye tabir edilen yerler bağımlılık yapanları biliyorum İnan işverenler gece yarısı kapatmamış olsalar 24 saat orada oturmayı seven erkekler gördüm.

enişteminde bi kaç arkadaşı var iş yerinden eve gelmeden çay ocağına uğrardı ama öyle yarım saat falan bazenn tatil günlerinde çıkar gider bağımlılık yapcağını sanmıyorum çay ocağı olmasa çay bahceside olabilirdi..yer olarak değilde arkadaşlarıyla olann durumu bağımlılık yapar

Bir nevi alışkanlık bu,benim eşimde arada gider sorun etmem ,genelde iş çıkışı arar kim var kim yok sorar ,konu komşu arkadaş var dersem gelmez ,gider kahveye bi çay içer ,1 saate gelir ,ama sürekli ve evi ihmal edecek düzeyde ise iş kötü,konuşmak gerek,belki onu eve çekecek türden alışkanlıklar edindirebilirsiniz ,her akşam çay demleyerek ,tavla oynayarak birlikte ,çerez meyve filan hazırlayıp beraber yapacak bişeyler bulursanız ,fazla gitmez diye düşünüyorum

bazılarına bagımlılık yapabilir,ortak bir paylasım yapsanız mesela cinema,yürüyüs,film izlemek gibi aksamları onun oraya gitmesine engel olacak birseyler üretseniz beraber

meraba benim enistem ve dayım da surekli kaheye gider okey oynar
biz artik onlarin meslegi icin "tas dosemek" diyoruz
siz anlayin yani
endiselerinizde haklisiniz
teyzem ve yengem cok sikayetci bu durumdan

Ama simdi esinize de surekli belli ederseniz adam da bu sefer inada bindirip iyice oraya baglanabilir
En iyisi ilgisini baska yonlere cekmek sanirim

Son düzenleme:
Daha yeni basladi engellersem bu ara engellerim. E arkadaslari ile muhabbet etmek istiyo keyif aliyo. Bunu da kisitlamak istemiyoru.. yani sonucta arkadas. Ne zaman gitse surat asiyorum simdilik. O zaman ben bu yolda devam edeyim. Cok tartismalar belkiyir bizi demekki. Esim oyle kisitlanmaktan hoslanmaz. Ooff bide bu dert cikti basima. İnanin İsten geliyo yorgun. Yatiyo bize ses cikarinca kiziiyo. Telefon gelince acip geliyorum diyo.. ben kzincada evde durup ne yapicam uyuyucam zaten birak gideyim bir saate gelirim diyo.... evde durunca noluyo diyip duruyo. Kiziyo. Napicam arkadaslarini evemi cagirtsam napsam

Hafta sonu genelde gezeriz biz. Arkadas bulusmalari basladi baaslayali. Bi yere cikacakmiyiz ki cikip napicaz diyo. Tabi cikmyinca oraya damliyo.

bence surat asmayin, inada bindirebilir
evde yapacak ilginc seyler bulsaniz biraz da emri baki yapmis olursunuz
eve olay station kurun beraber oynayin mesela
ya da 1000 parca puzzle alin beraber puzzle yapin
hmm ya daa maket yapabilirsiniz
baskaaaa
film izleyebilirsiniz, siz direk filmi alin dvd ye koyun misirlari patlatin hadi film izliyoruz diye
havalar guzellesmeye basladi piknik sepeti hazİrlayin mesela piknige gidelim hadi diye

ama cay ocagindan tamamen de koparmayin hobi olarak gitsin

Benim babam senelerdir bağımlısı yemeği yer kaçar hemen annem naptıysa bıraktıramadı hafta sonu hafta içi farketmez hatta geçenlerde arka arkaya iki gün gitmedi üçüncü gün baktım yemeği yedi montunu giymiş kırık ayaklı tavuk gibi kaçıyo gideyim bakayım iki gündür gitmiyom noldu ne bitti dio:):)annem bağırıyo arkasından koş kaçıyo diye alışmış artık anneemde oda kafa dinliyo gidemedimi anneme sarıyo çünkü eşimin böyle problemi yok Allah'tan sende bu ara kesersen kesersin yeni başlamış bi alıştı mı sonra bağımlı gibi kaçıyolar..

yaa derdiniz mi yok arkadaşım.. bak burda millet kocam beni aldatıo; kocam p... sitelere takılıo vs..dio... sen ne demişsin? kocam kahveye gidio:))) bırak gitsin..bırak 2 saat değil 3 saat kalsın... eğer gittiği yer gerçekten kahveyse... ne sıkıntı olabilir ki?? adam erkek... biz kadınlar gibi arkadaşlarıyla gün düzenleyip oturamazlar ya... eve gelse arkadaşlarını toplasa her gün her gün size de eziyet olur... bence 3-5 erkek buluşup bi kafeye, bara gitseler, bunu alışkanlık yapsa daha tehlikeli asıl o zaman kork..daha kötü..çünkü illa ki o 3 erkekten biri karı kız manyağıdır.illa ki şurdaki kızın burası hoş,şu kızın şurası güzelmiş muhabbetleri yapılacak..ee bu adam da insan... napsın iş çıkışı arkadaşlarıyla nerde zaman geçirecek??? bence hiç kafaya takma ...hatta dua et ki en kötü alışkanlığı bu olsun:)

bence işe bir de bu yönden bak:=)

Taatlim bizim Bi bidigimiz var korkuyorum evi ihmal edip
Bagimli olmasindan ... Allah dert vermesin tabi orasi ayri. Hic sevmiyorum boyle ona buna takilmasini.. bende pek takilmam ayda iki uc defadir. E benimki herhun gitmek istiyo. Bi defa ben agladim haftasonuydu hava guzrldi evde oturdu gezmeye falan gitmedik. Tel gelince hemen ayaklandi agladim. Oglumla hep ben tek kalir oldum evde. Budefa evde durup napiyorun sanki demeye. Baktim ozman aradi benn gelemiycem dedi. Ama iki gun sonra tekrar gitmeler basladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…