Esim cekismeli davama olumlu cevap vermis

inFlamess

Nirvana
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2009
1.444
2.224
658
Esim e dava açmıştım.Mahkene eşime tebligat göndermişti .Şimdi mesaj atmış sanırım cevabi bende ayrılmak istiyorum şeklinde idi ki dava pazartesi günü 9.30-10.00 yazmış .

İnanamıyorum bu kadar çabuk vazgectigine ancak anlamadığım diğer bi konu hemen nasıl dava günü belli oldu .Ben davayı iki hafta önce açmıştım .

Yani çekişmeli dava da karşı taraf evet ayrılmak istiyorum deyince hemen gun verebiliyor mu?

Aranız da çekişmeli hic mi boşanan yok arkadaşlar ??

(Uyaptan ve diğer dava sorgulama hatlarından hic birinde dava tarihi çıkmıyor .Dava tarihi belli olsa muhakkak yansıyacağı söylendi .Bu da aklımı karıştırdı.)

Son düzenleme:
Hımm. anlaşılan iki taraf da vazgeçmiş. Böylesi daha iyi ,uzatmadan biter. Daha az yıpratır.

Esim e dava açmıştım.Mahkene eşime tebligat göndermişti .Şimdi mesaj atmış sanırım cevabi bende ayrılmak istiyorum şeklinde idi ki dava pazartesi günü 9.30-10.00 yazmış .

İnanamıyorum bu kadar çabuk vazgectigine ancak anlamadığım diğer bi konu hemen nasıl dava günü belli oldu .Ben davayı iki hafta önce açmıştım .
Vaz geçmesi güzel bi şey değil mi?

Uzamadan bitecek demekki.o yüzden bu kadar erken olmuş olabilir.

Önemli olan bosanmalarda kadının vazgecmesi yani herşeyden önce siz vazgecmissiniz o diretse bosanmaktan vaz mi gececektiniz
Bu saatten sonra onun kolay bi şekilde kabullenmesinin ne anlamı ola ki

Allah ne hayr ise onu nasip eylesin

Ben soru soruyorum .??Cevabınız yoksa meşgul etmeyin
Neden size cevap yazan bir arkadaşı tersliyorsunuz ki? Sizin aile meselelerinizi nerden bilelim biz?

Dava açmışsiniz. Eşiniz de duruşma şu saatte demiş.

Anormal olan ne?
Ayaklarınıza kapansın ve af dilesin diye mi actiniz davayı?
Burnu sürtsün ve kiymetimi anlasın diye mi?

O da dünden raziymis sanki. Ağırıniza giden bu sanırım

Ben soru soruyorum .??Cevabınız yoksa meşgul etmeyin

tebligatta duruma göre bazen 3 günde gelir elinize bazen 15 gün 1 ay sürer çünkü tebligatları başvuru sırasına göre gönderiyorlar, bu sorunuzun cevabı. Gayet düzgünce yaptığım bir yoruma ters cevap vermenizi bulunduğunuz durum psikolojisine bağlıyorum, aksi halde sizi meşgul ettiğimi düşünmüyorum, göz ardı etmeniz tek tıka bakar. İyi geceler.

Neden size cevap yazan bir arkadaşı tersliyorsunuz ki? Sizin aile meselelerinizi nerden bilelim biz?

Dava açmışsiniz. Eşiniz de duruşma şu saatte demiş.

Anormal olan ne?
Ayaklarınıza kapansın ve af dilesin diye mi actiniz davayı?
Burnu sürtsün ve kiymetimi anlasın diye mi?

O da dünden raziymis sanki. Ağırıniza giden bu sanırım
Cevabını bilmiyorsanız bildiğiniz konuya yorum yapın

Cekismeli bilmiyorum ama anlasmalida 1 gun sonrasina bile gun veriyorlar. Benim bir yakinim 1 gunde bosandi. Neden vazgecti derseniz ya inat yuzunden ya da gercekten vazgectiginden olabilir. Bu arada sakin olun :)

evet verilebiliyor. karşı dilekçeyi beklemeden sunmuş demek ki. yoğunluk da olmazsa hemen duruşmaya geçiliyor. dayımın da hemen duruşması olmuştu bir ay içinde.

Iki taraf da bosanmak istediginde surec oldukca hizli ilerliyor, eger karsilikli sartlarinizi kabul ederseniz, tek celsede de halledebilirsiniz. Hayirli olsun simdiden.

Cevabını bilmiyorsanız bildiğiniz konuya yorum yapın
E bir de iki tokat atın bari insanlara.

Bu kadar çabuk mu vaz geçti tarzında şeyler yazmışsınız onlar da bununla ilgili soru sormuş.

Sinirinizi kimseden çıkarmaya hakkınız yok.

Yetti artık gerçekten.
Yine gelmiş polemikciler.
Kadın size sadece "Gün hemen verilir mi ? " diye soru sormuş.
Soru ne kadar basit ve anlaşılır?
Bilen yazar bilmeyen bakar geçer.
Kadin kalkıp benim boşanmanı eleştirin kocama hala aşık miyim değerlendirin pişman miyim kritik yapin gibi sorular sormuş mu?

Hee tabi konu açıyorsa eleştiriyi kabul edecek demi.
Kimse bir konuyu okumaya ve yorum yazmaya zorunda degil.
Anlayin artik şunu.
Insanlarin da sinirini zıplatmayin.
Konu hakkinda fikrim yok bu arada.

Mune Mune abla lütfen bakar mısın ? Artık şu konu dışı yorum yazan dakika bir gol bir polemik yaratmaya çalışan gereksizce kendini her konuya yorum yazma zorunlulugu hisseden kişiler ceza almıyor mu ?

Bende şuan polemik yapıyorsam ceza almaya raziyim.
Böyle sürekli söyleye söyleye insallah bazılarinin kafasina giricek kurallar.

Yarasi olup gocunan saldıriya geçmesin boşuna begenmeyen KİB yapsın.

Ben ayrılığa kendimi adapte ettim sadece dava günü 5 gün sonra olması beni şok etti .Ben sevmedigim adamdan ayrılmıyorum sevdigim adamdan ayrılıyorum onun sevdiğini bilsem zaten dava açmazdım sadece sürecin bu kadar çabuk işlemesi etkilemedi mi etkiler tabi ki insanim ben .

Back
X