esim cinsel iliskilerimizi olduda bittiye yetiriyor ne yapmaliyim

gizemli_1105

baslangic 103 simdiki kilo 96 boy 1.67hedef 65
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2011
1.074
570
123
35
Esimle birlikte oldugumuz.zaman on sevsme olaui hic olmuyor ve kendi rahatladiktan sonra donup uyuyor 9 aylik.evlym ve artik hic istk kalmadi icimde on sevsme olmadigindn iliski boyuncada aci ckyrm iliski sonrasida kasik agrilari tabi. Bu konu aramzda hep.sorun oldu bir ara haftada 1 kere zor birlikte oluurduk lavga dovs onu hallettik smdide bu vr ben kiloluyum.braz ondan mi acaba. Bi korkumda bnmle birlikte olirken eski iliskilerini dusunuyr.olabilir mi

Esimle birlikte oldugumuz.zaman on sevsme olaui hic olmuyor ve kendi rahatladiktan sonra donup uyuyor 9 aylik.evlym ve artik hic istk kalmadi icimde on sevsme olmadigindn iliski boyuncada aci ckyrm iliski sonrasida kasik agrilari tabi. Bu konu aramzda hep.sorun oldu bir ara haftada 1 kere zor birlikte oluurduk lavga dovs onu hallettik smdide bu vr ben kiloluyum.braz ondan mi acaba. Bi korkumda bnmle birlikte olirken eski iliskilerini dusunuyr.olabilir mi

bu düşünceyi kafandan at artık seninle evlenmiş. ama nasıl yapmak istediğin konusunu onunla konuşman gerekli yoksa halledemezsin. bencillik yapmasın :47:

eşinle oturup sakin sakin konuşmalısınız.
burada akıl verilebilir ama çözüm bulunamaz diye düşünüyorum.
eşin oldu bittiye getiriyorsa tabi ki zevk almazsın ve istek de duymazsın eşine karşı.

onun kendini bu konuda değiştirmesi için ondan neler istediğini anlat bence
her seferinde bişey ekle
şunları bunları diye uzun bi liste sayarsan işine gelmeyebilir.

erkekler bazen çok kaba olabiliyor.
hiç değişiklik olmazsa erkeklerin çoğunluğunun böyle
olmadığını belirt. devamını yazamayacağım.
bu çok önemli bir konu.
böyle devam ederse bu evlilik yürümez. nereye kadar hep onun gönlü olsun

Ahh ahh canim seni cok iyi anliyorum ayni dert bendede var soylemesi ayiptir pantolon asagi sonra yukari anlican evlenmeden böyle degildi aslinda hic on sevisme yok bende cok konustum bu konuyu ama nafile faydasi yok. Ha birde sonra suclu ben oluyorum yok efendim istemiyormusum sicak degilmisim islak degilmisim bilmem ne hen suclu hem güclü ya cok istekli her gun ister ama git cik o kadar yani nolccak bu halimiz

Back
X