Esim cocugumuz uzerinden beni kiskandirmaya calisiyor ne yapmaliyim

Kk da bazı konular vardır; böyle anlayıp dinlemeden yorum yazarlar “aaaa,hadi canım,yok daha neler” gibisinden efektlerle bişeyler derler, maalesef bu konuda onlardan olacak gibi:/
Konu sahibi, eşinin bu tür tavırlarını Ciddiye alma, işe yaradığını,senin rencide olduğunu anlarsa devam ettirebilir. Çocuğunu kendi kişisel çekişmelerine alet eden ebeveynlerden kimsenin haberi yok mu Allah aşkına?
Evet haberimiz var maalesef. Eşim kızımı uyutmaya söylediğim saatte götürmüyor. Daha geç götürüyor. Bana nispet yaparken çocuğumuza zarar veriyor halbuki. 42 yaşında adam bir de. Zekası çocuk işte naparsın

Çocukla kısıtlı zaman geçiriyorsa iş gereği vs. çocuğunuzla sizin aranızdaki iletişimi kendince kıskanmış olabilir,yine kendisis kısıtlı zaman geçirdiğinden çocukta fırsatını bulunca ona sokuluyor olabilir normal geldi bana bu durumlar..yani olayın özüne takılmayın.

Nisbet yaparcasına kinayeli şekilde bunları kullanıyorsa da sizin aranızda başka bir mesele olabilr mi?
Ayrılıklar da veya ev içindeki soğuk savaşlar da çocuğu kullanan ebeveynlerden haberi yok hheralde burda çoğu kişinin..Tabi hayatlar Parisss ya **

Merhaba arkadaslar belki dert degil ama inanilmaz takiyorum bu durumu. Sinir oluyorum uzuluyorum. 1 yasinda oglumuz var gecen hafta onun dogumgununu cocuklar icin aktivite olan bir cafede kendimiz kutladik cafede canli muzikte vardi pastayi canli muzik esliginde onlar dogumgunu sarkisi soyleyerek ilan ederek kestik esimde cikista nispet yaparcasina herzamanki gibi sen cok istiyodun boyle bir dogumgunu sana nasip olmadi oglumuza oldu vsvs dedi ben bozuntuya vermedim yine bu aksam bi olayda oglum babasini tercih etti istedi neyse yine nispet yaparak bir alisi var cocugu. disari ciktigimizda evde benden cok cocugumuzu muhattap aliyo beni 2.plana atiyor evet cok guzel cocugumzla boyle guzel ilgilenmesi ama beni kaale almamasi 2.plana itmesi beni uzuyor ben mi abartiyorum yanlis dusunuyorm bir akil verin lutfen

Bence sorun çocukla ilgilenmesi değil veya nispet yaptığını algılamanız sadece olay size yetersiz İLGİ göstermesi.
Duygusallığa açsınız gibime geldi.

sizin asıl sorununuz eşinizin nispet yapması değil bir anne elbette olayı bu şekilde değerlendirmez sizin asıl hissettiğiniz şey eşinizin sizinle ilgilenmemesi değersiz hissettirmesi bence

Siz çocuğunuzu kıskanmıyorsunuz ki, siz yapılan muameleden hoşnut olmuyorsunuz ki gayet de haklısınız.
En mantıklısı eşinizle oturup konuşmak.
“eğer çocuğun, senin gibi olup sürekli sana, bana davrandığın gibi davranmasını istiyor, saygısız bir çocuk yetiştirmek istiyorsan buyur devam et ama sonra bana vay bu çocuk neden durmuyor, vay bu çocuk neden bana saygı durmuyor deme! Sorumluluk kabul etmiyorum, bana düzgün davran ki ilerde de çocuğun olumlu anne baba ilişkisinden dolayı mutlu ve düzgün biri olsun” deyin.
Bir sarsın onu yani. Kendine gelsin.

Bence sorun ilgisiz olması. Hatta kusura bakmayın ama bana bebeğinize daha ilgi gösterilimesi sizi bu düşünceye itmiş. Bir sorun göremedim ben.

Öncrlikle cocugunuzu kıskanmamalısınız
Evet bana nasip olmadı ama cok sükür oglum benim yasayamadıklarımı yasıyor gibi bişey deseydiniz
Sonra eşiniz belliki cocuk ruhlu yaptıgı güzel bişey değil lakin eminimki bu adam bircok konuda böyledir sadece cocugunuzla ilgili durumlarda değil genel olarak sımarık bi yapısı oldugunu düşünüyorum
Kaale almayacaksınız dediklerini hatta olabildigince laf carpınki oh sinir ettim hazzına ulasamasın

Ben nerelere gideyim

Oğlum 8 yaşında hala o ön planda

İkimiz bir şey istersek eşim onun istediğini yapar ojun istediği yere gidilir onun istediği yemek yenir vs

Aynen ben de oğlum X yemeği isterse eşimin istediği Y yemeğini bırakır oğlumun istediğini yaparım

Bu eş olarak birbirimizi istemediğimiz anlamına gelmez ki çocuklar öncelikli sadece

Sizinki Bebek daha tabii ilgilenecek size de arada takılmış işte öyle doğum gün istediğinizi vs de hatırlamış belki içinden ona yapmadık diye üzülmüştür bile dışına da o şekilde yansıtmıştır

Bence esinizin kelime haznesinde sorun var..yoksa siz bukadar alinmis olamazsiniz..sahsen 7 senedir kizim hep benden on planda..olsun okadar

Kk da bazı konular vardır; böyle anlayıp dinlemeden yorum yazarlar “aaaa,hadi canım,yok daha neler” gibisinden efektlerle bişeyler derler, maalesef bu konuda onlardan olacak gibi:/
Konu sahibi, eşinin bu tür tavırlarını Ciddiye alma, işe yaradığını,senin rencide olduğunu anlarsa devam ettirebilir. Çocuğunu kendi kişisel çekişmelerine alet eden ebeveynlerden kimsenin haberi yok mu Allah aşkına?

Ben en son ilkolulda bilemedin ortaokulda kavga ettiğim yakın arkadaşımı kıskandırmak için böyle saçmalardım. Demek hala devam ediyor.

Merhaba arkadaslar belki dert degil ama inanilmaz takiyorum bu durumu. Sinir oluyorum uzuluyorum. 1 yasinda oglumuz var gecen hafta onun dogumgununu cocuklar icin aktivite olan bir cafede kendimiz kutladik cafede canli muzikte vardi pastayi canli muzik esliginde onlar dogumgunu sarkisi soyleyerek ilan ederek kestik esimde cikista nispet yaparcasina herzamanki gibi sen cok istiyodun boyle bir dogumgunu sana nasip olmadi oglumuza oldu vsvs dedi ben bozuntuya vermedim yine bu aksam bi olayda oglum babasini tercih etti istedi neyse yine nispet yaparak bir alisi var cocugu. disari ciktigimizda evde benden cok cocugumuzu muhattap aliyo beni 2.plana atiyor evet cok guzel cocugumzla boyle guzel ilgilenmesi ama beni kaale almamasi 2.plana itmesi beni uzuyor ben mi abartiyorum yanlis dusunuyorm bir akil verin lutfen
Şakamısın hastamısın sen bence böyle ömür geçmez boşan sen eşine yazık

Back
X