Eşim cocugunu görmek için dava acmıs :S

bugün karsı komusumun nosunu buldum aradım çook şaşırdı kendisi torun torba sahibi ama cıtı pıtı şenşakrak biridir.ben geldikten bi 15 gün sonra eşimin iş yerini aramıs demiş oğlum nerdesiniz bişey mi oldu bebeğe ya da dideme ne zamndır yoksunuz evde didemin de telefonunu arıyorum arıyorum acmıyor cok korktum demiş teyze didem annesigilde kırkı cıkana kadar orda kalcak gelcekler sonra telefonlarınıda o şeyle uuntmus demiş neyse kapamıs aradan epeyi zaaman gecmiş bu sefer işyerine gitmiş x teyzem demiş oğlum bu kız nerde sağsalimler mi bu kızın anasına mı bişi oldu bbabasına mı bişi oldu niye gelmediler hala özledik bebegi bi cii dedi dahada görmedik bebişi gelsinler artık eşimde demiş teyze bebek biraz toparlansın kırkı da cıksın gidip getircem ikiside iiyiler falan eve gelmiş bi komsum daha var onla konusmslar demiş bu toparlanma işi falan değil bi iş var bu işin içinde bugünlerde gidip eşimin yanına konusmayı düşünüyorms diyo sen aradın öldük meraktan anladım senn ksüp gittigini dedi anlattım herseyi dedi ben yinede gitcem senn o kocanın kulagını bi çekicem dedi bikac güne giderim sana haber veririm

didemcim benmde sorunum seninle aynı sonucu ne oldu sizin durumun çok merak ediom ama bir türlü burdan konuyu bulamıom yeni üye olduğum için biri bana yardım ederse çok sevinirim

Back
X