Eşim çocuk gibi;

interiorarch

Less is More...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2016
31
10
1
35
Arkadaşlar başlıktan biraz genel gibi gorunsede cok sinir bozucu bi sıkıntım var.eşimi ailesi cok mu simartmis yaşı geregi midir 27.yapisi mi boyle bilmiyorum ama inanılmaz derecede çocuk gibi. Yaklaşık 3 sene görüştük cok olgun gorunuyodu ama evlendikten sonra hic bi karar veremiyor.ben mantikli bişey soyledigimde de ya ds uyardiimda tamam haklisin diyo ama cok inat arkami döndügum an tekrar ediyo dolayisiyla aylar once cozdufumuzu sandigim olaylarin halataze oldugunu görüyorum sinirlerim.bozuluyo. mesela ufacik ama ufacık bi tanesini bugun yaşadık.benim bi kedim var kedisi olanlar bilir onlarin bi karakteri ve nasil.isterlerse oyle davraniyolar. Kedimi defalarca sevmek bahanesiyle kovalayip korkutuyor kedim ondan kacinca da daha cok inst yapior.bugun hayvani o kadar sıktı ki korkudan kedim halinin ortasina buyuk kucuk tuvaletlerini yapti.kesinlikle yapmaz normalde.ve halim bembeyaz. Sonra da hic bisey olmamış gibi gecip kenara tv izliyor.ben yara yakma operasyonu gecirdim.bugun. ağrım var o halimle hali siliyorum kdiyi yıkadım. Bunun gibi onlarca şey.. artık ne yapmam lazım bilmiyorum cok canım sıkılıyor bu duruma.oturup konusuncs dinliyor kotu karakterli deil birbirimizi dr seviyoruz ama artik tahammul edemiyorum

Hakaretini kendine sakla ruh hastası.duzgunce yardim istedik aptal aptal yorumlar yapma kuş beynin profilinden belli

ayyy benim de kedim var ve tuvaletini halıya yapacak kadar korkmuş canım benim kıyamam ya. :KK43:
eşiniz dr görünsün bence psikolojik sorunları var

Cok fazla korkuyo inanilmaz derecede. Cok üzülüyorum elimden bisey gelmiyo sanmiyorum da psikolojik bisey oldugunu esiminkinin.biraz simarik ve inatçı sanirim ama cok zorlanıyorum

ben olsaydım , kocanıza temizletirdim o halıyı.birde sağlık sorununuz varmış zaten.
ben böyle sevgiyi kabul edemiyorum.yani kocam beni seviyor, yok birbirimizi seviyoruz ama kocam böyle falan ,hiç kabul etmem.sevgi eşittir merhamettir.
madem konuşmaktan anlamıyor eşiniz, öyle bir bağırır, ortalığı yıkardım ki, şok olurdu ve derdim ki, birdaha yaparsan giderim bitti ve ciddi ciddi giderdim.
siz böyle alttan aldığınız sürece ömür boyu çekersiniz.çıkarın tırnaklarınızı biraz

O evde üzüldüğüm tek şey kedi oldu.Yazık hayvan neler çekiyo kim bilir.
27 yaşında bir adamın işi gücü bırakıp kediyi kovalayıp altına yaptırmasını anormallik değil de şımarıklık olarak gördüğü için konusu zaten bi yere varmayacaktı.Ne dense ben kocamı seviyorum aslında öyle bi adam değil diyip kavga edecekti herkesle.
Ha bu arada belki de eşi konu sahibiyle anlaşabilmek için böyle hareketler yapıyodur kim bilir.
Neyse banlandığına göre sorun yok.

Ben hala trol diyorum o hakaret iceren mesaj. Ya kocası yazdi ya da konu sahibi cift kisilikli. Ben hicbir şey anlamadim.

Bayılıyorum böyle hoslarina gitmeyen yorum olunca direk hakaret edenlere. Kaldiramicaksan yazmicaksin bu platform bunun için var bence sizinde ruh sağlığınız pek yerinde değil. Ķari koca doktora gidin.

Back
X