- 7 Şubat 2016
- 31
- 10
- 1
- 35
- Konu Sahibi interiorarch
Arkadaşlar başlıktan biraz genel gibi gorunsede cok sinir bozucu bi sıkıntım var.eşimi ailesi cok mu simartmis yaşı geregi midir 27.yapisi mi boyle bilmiyorum ama inanılmaz derecede çocuk gibi. Yaklaşık 3 sene görüştük cok olgun gorunuyodu ama evlendikten sonra hic bi karar veremiyor.ben mantikli bişey soyledigimde de ya ds uyardiimda tamam haklisin diyo ama cok inat arkami döndügum an tekrar ediyo dolayisiyla aylar once cozdufumuzu sandigim olaylarin halataze oldugunu görüyorum sinirlerim.bozuluyo. mesela ufacik ama ufacık bi tanesini bugun yaşadık.benim bi kedim var kedisi olanlar bilir onlarin bi karakteri ve nasil.isterlerse oyle davraniyolar. Kedimi defalarca sevmek bahanesiyle kovalayip korkutuyor kedim ondan kacinca da daha cok inst yapior.bugun hayvani o kadar sıktı ki korkudan kedim halinin ortasina buyuk kucuk tuvaletlerini yapti.kesinlikle yapmaz normalde.ve halim bembeyaz. Sonra da hic bisey olmamış gibi gecip kenara tv izliyor.ben yara yakma operasyonu gecirdim.bugun. ağrım var o halimle hali siliyorum kdiyi yıkadım. Bunun gibi onlarca şey.. artık ne yapmam lazım bilmiyorum cok canım sıkılıyor bu duruma.oturup konusuncs dinliyor kotu karakterli deil birbirimizi dr seviyoruz ama artik tahammul edemiyorum