eşim çocuk istemiyor :(

kopkopkop

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2014
32
7
8
40
31 yaşındayım esimde 37 3 yıllık evliyim ama bi turlu çocuk için ikna edemedim. Birsürü bahanesi var.artik psikolojim bozuldu ne yapacağımı bilemiyorum.birkac aydır gurur yaptım bende lafını açmiyorum.ama çok mutsuzum :(

31 yaşındayım esimde 37 3 yıllık evliyim ama bi turlu çocuk için ikna edemedim. Birsürü bahanesi var.artik psikolojim bozuldu ne yapacağımı bilemiyorum.birkac aydır gurur yaptım bende lafını açmiyorum.ama çok mutsuzum :KK43:

çocuk istememesi normal kişisel tercih, ama eşinin hata yaptığı kısım sana bunu daha önceden bildirmemesi, evlenmeden önce söylemeliydi ben hayatımda çocuk istemiyorum diye, sonuçta sağlıklı çocuk için kadın fizyolojisinin süresi kısıtlı, en büyük kötüğü yapmış bu konuda dürüst olmayarak

31 yaşındayım esimde 37 3 yıllık evliyim ama bi turlu çocuk için ikna edemedim. Birsürü bahanesi var.artik psikolojim bozuldu ne yapacağımı bilemiyorum.birkac aydır gurur yaptım bende lafını açmiyorum.ama çok mutsuzum :KK43:
acaba size söylemediği bir sorunu olabilirmi.

ayrıca kat i suretle çocuk istemeyen tarafın bence bunu evlenmeden söylemesi ve karşı taraf kabul ederse evlenmesi gerekir diye düşünüyorum. böyle evlenince söylemek bana sağ gösterip sol vurmak gibi geliyor.

Hayır en büyük hata ama bizim başka hiçbir problemimiz yok

sonuçta kadınların hemen hemen hepsi çocuk ister bunu tahmin edip söylemeliydi, orada burda bebek görüp hiç mi sevmedin ya da ne tatlı falan demedin uzaktan, o an ben bebek istemiyorum demiş olmalı
ne bileyim her çift bunu iyi kötü konuşur yeri gelirse, çocuk severim sevmem, yiğenim çok tatlı ya da çok yaramaz, illa muhabbeti geçer yani, gerçekten hiç konuşmamış olmanız ilginç

sonuçta kadınların hemen hemen hepsi çocuk ister bunu tahmin edip söylemeliydi, orada burda bebek görüp hiç mi sevmedin ya da ne tatlı falan demedin uzaktan, o an ben bebek istemiyorum demiş olmalı
ne bileyim her çift bunu iyi kötü konuşur yeri gelirse, çocuk severim sevmem, yiğenim çok tatlı ya da çok yaramaz, illa muhabbeti geçer yani, gerçekten hiç konuşmamış olmanız ilginç

Yegenleri var tabi cocuklari da çok seviyor ama ona göre zamanı değil ama zaman konusunda da birsey söylemiyor ve benim yaşım ilerliyor ve cok istiyorum çok kötü bişey allah isteyen herkese versin

adam haklı çocukla uğraşıp napcak.. ben de istemiyorum mesela çocuk, ilerde evlenince eşim isterse napcam diye kara kara düşünüyorum..

İki taraf da aynı anda isterse daha sağlıklı bir hamilelik ve çocuk büyütme süreci geçirirsiniz. Hem eşiniz şu an istemiyorum demiş.hiç istemiyorum dememiş. Sizin de yaşınız falan geçmiyor daha çok var. Karamsarlığa kapılmayın

Yegenleri var tabi cocuklari da çok seviyor ama ona göre zamanı değil ama zaman konusunda da birsey söylemiyor ve benim yaşım ilerliyor ve cok istiyorum çok kötü bişey allah isteyen herkese versin

e canım çocuk onun keyfini mi bekler yaş olmuş 31, bence ileri yaş hamilelikleriyle alakalı makaleler bulup yolla, ideal hamilelik yaşıyla alakalı, ileri yaş hamileliklerin riskleriyle alakalı, belki bilgisizliğinden böyle yapıyordur, okusa araştırsa ikna olur belki

Tecavüz et !

(Şaka.. İkna et)

Back
X