Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende isteyenleri duydukca iyice eşime sinirleniyorum:)ben bu çocuk istemeyen erkeklere hayranım nedense
benim ki de bayılıyor çocuk olsun...
31 yaşındayım esimde 37 3 yıllık evliyim ama bi turlu çocuk için ikna edemedim. Birsürü bahanesi var.artik psikolojim bozuldu ne yapacağımı bilemiyorum.birkac aydır gurur yaptım bende lafını açmiyorum.ama çok mutsuzum![]()
acaba size söylemediği bir sorunu olabilirmi.31 yaşındayım esimde 37 3 yıllık evliyim ama bi turlu çocuk için ikna edemedim. Birsürü bahanesi var.artik psikolojim bozuldu ne yapacağımı bilemiyorum.birkac aydır gurur yaptım bende lafını açmiyorum.ama çok mutsuzum![]()
Hayır en büyük hata ama bizim başka hiçbir problemimiz yokEvlenmeden önce çocuk meselesini hiç konuştun uz mu
Hayır en büyük hata ama bizim başka hiçbir problemimiz yok
sonuçta kadınların hemen hemen hepsi çocuk ister bunu tahmin edip söylemeliydi, orada burda bebek görüp hiç mi sevmedin ya da ne tatlı falan demedin uzaktan, o an ben bebek istemiyorum demiş olmalı
ne bileyim her çift bunu iyi kötü konuşur yeri gelirse, çocuk severim sevmem, yiğenim çok tatlı ya da çok yaramaz, illa muhabbeti geçer yani, gerçekten hiç konuşmamış olmanız ilginç
adam haklı çocukla uğraşıp napcak.. ben de istemiyorum mesela çocuk, ilerde evlenince eşim isterse napcam diye kara kara düşünüyorum..31 yaşındayım esimde 37 3 yıllık evliyim ama bi turlu çocuk için ikna edemedim. Birsürü bahanesi var.artik psikolojim bozuldu ne yapacağımı bilemiyorum.birkac aydır gurur yaptım bende lafını açmiyorum.ama çok mutsuzum![]()
Yegenleri var tabi cocuklari da çok seviyor ama ona göre zamanı değil ama zaman konusunda da birsey söylemiyor ve benim yaşım ilerliyor ve cok istiyorum çok kötü bişey allah isteyen herkese versin
Ona göre zamanı değil ama ben yaşımdan dolayı endişeliyim olacak mı bilmiyorum bile
31 yaşındayım esimde 37 3 yıllık evliyim ama bi turlu çocuk için ikna edemedim. Birsürü bahanesi var.artik psikolojim bozuldu ne yapacağımı bilemiyorum.birkac aydır gurur yaptım bende lafını açmiyorum.ama çok mutsuzum![]()
Ahanda benim gibi bir adet daha var.ben bu çocuk istemeyen erkeklere hayranım nedense
benim ki de bayılıyor çocuk olsun...