- 28 Aralık 2014
- 39
- 6
- 13
- 44
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek misiniz?Okuduğum kadarıyla başka bir sorun var aranızda belkide korkuyorum sorumluluk almaktan arkadaşım erkekler biraz Korkaklar ve korktuğunu soyleyemez
seni buralarda harcarlar gulümOrdanusiniz
Cok dogru.Çocuk sevmiyordur. Herkes çocuk sevmek ve sahip olmak zorunda değil. Bende sevmem mesela. Günün birinde ister miyim kararsizim. Evlenmeden önce konussaydiniz keşke bu mevzuyu. Hayir yapsan, ben istememiştim bu çocuğu deyip bakiminda seni yalniz birakirsa, hamileligine saygi duymazsa ve ilgisiz bir baba olursa daha da çok uzulursun. İste bunlar hep evlenmeden önce konusulmali.
Cok dogru.
Hatta bence iliskide ciddilesmeden konusulmali. Tanidigim bir arkadasin bir bucuk yildir birlikte oldugu sevgilisi (hatta evlenmeyi dusunuyorlar) , daha yeni patlatti bombayi, cocuk istemiyorum, vasectomy olucam diye. Kizin kafasi karisti. O kadar emekten sonra kizcagiz 30 yasinda ve boyle bir bomba. Yazik.
Uf kotu olmus.. Vasectomy ne ki![]()
Adam kisirlastirmak istiyo kendini. Dogal yollardan hamile birakamiyacak kimseyi. Anca tup bebekle.Uf kotu olmus.. Vasectomy ne ki![]()
Adam kisirlastirmak istiyo kendini. Dogal yollardan hamile birakamiyacak kimseyi. Anca tup bebekle.