eşim çok acil....!!!!!!!

HAYAT13

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
1.935
281
163
eşime güvenim sarsılmıştı hqal böyle olunca gözümü açmaya onu takip etmeye başladım sosyal medya hebanına girdim ve iki üç kız arattığını gördüm muhtemeln eskilerden evlilerde elim ayağım titriyor birazdan işten gelicek ve ben patlıcam ama ne yapmalıyım bilmiyorum ne demeliyim hiç bilmiyorum x diye bir kız eklemişti zamanında tanımıyorum dedi oda arattıkları arasında ne olur yardım edin!!! sinirlerim boşalıyor resmen metrelerce yüksekten düşmüşte çakılmış gibiyim :( :((((

Sakın ol zararlı olan sen olursun biraz daha takip et ve yakala hemen üstüne gitme

yakalanacak birişey yok aratmış bakmış aldatma yok aklı başka yerlerde sanırım :( :( :(

cogu kadının yaptıgı hatayı yapma

bosanmıcaksan asla bıldıgını bellı etme gormemezlıkten gel

bosanacaksan ortalıgı ayaga kaldır

zıra yuz goz olup bıldıgını soyleyıp ayrılmazsan cesaretlenır daha beterını yapar olan senın gururuna olur
ıyı dusun

kim olduğunu sorucam isimleri tek tek aldım bakalım ne diyecek
merak ettım arattım dese nolacak?
benım haberım yok aratmadım dese ne olacak
sorunca ne kazancaksın
bence bosver takıpde kal sadece derım

cogu kadının yaptıgı hatayı yapma

bosanmıcaksan asla bıldıgını bellı etme gormemezlıkten gel

bosanacaksan ortalıgı ayaga kaldır

zıra yuz goz olup bıldıgını soyleyıp ayrılmazsan cesaretlenır daha beterını yapar olan senın gururuna olur
ıyı dusun
sırf arattığı içinde ayrılmıcam ama doluyor bu yanına kalmamalı bitti şu saatte sonra kaşını kaldırsa çekeceği var elimden

Kötü bir durum ama merak edip bakmış olabilir.. tabi alttan almayın ama kendinizi de yıpratmayın :KK43:

eşime güvenim sarsılmıştı hqal böyle olunca gözümü açmaya onu takip etmeye başladım sosyal medya hebanına girdim ve iki üç kız arattığını gördüm muhtemeln eskilerden evlilerde elim ayağım titriyor birazdan işten gelicek ve ben patlıcam ama ne yapmalıyım bilmiyorum ne demeliyim hiç bilmiyorum x diye bir kız eklemişti zamanında tanımıyorum dedi oda arattıkları arasında ne olur yardım edin!!! sinirlerim boşalıyor resmen metrelerce yüksekten düşmüşte çakılmış gibiyim :KK43: :KK43:(((
Vur agzina odunla.. uste cikmasina izin verme o an icinden nasil tepki vermek gerekiyorsa oyle davran

Once bi sakin ol eger arattirma yaptiysa mutlaka mesajlar da olacaktir o yuzden bildigini belli edip adami uyandirma biraz takipte kal bakalim napicak akilli oyna

yok mesaj görüşmüyor ama aratması bile büyük birşey interneti pek bilmiyor silmeyide mesajlarıda ta evlenmeden önceki mesajını okumuştum benden çok önce diye birşey dememiştim 1 sene önce aratmış bir yıldır sadece oyunla ilgili aratma yapmış muhtemelen aratmış unutmuş yemin ediyorum kadınlar hissederya arkadaşlarından biri vardı yengesinin kardeşi kızı görünce değişik hissetmiştim onuda aratmış aramış bakmış daha ne olsun birilerinin hayatını merak ediyor ve bu adam benim eşim kocam dediğim adam merak etsin bakalım

şuan işten geldi banyoya girdi yüzüm haliyle normal değil önce yemeğini yesin sonra dökücem malsef

Mesaj falan var mıydı?
Sor hesabını yanına koyma.
Hep kadınlar takip etsin, hep kadınlar susup beklesin. İçinden geldiği gibi davran. Ayağını denk alsın. Üste çıkmasına izin verme.

bnce soyleme takipte kal eger sen smdi soylersen bundan snra daha dikkatli olur arkada iz birakmaz..bi bekle bakalim ne kadar ileri gdecek...boyle durumlarda yuzune vurucaksan cekip gitmen gerekir ama boyle bi dusuncen yoksa sessz kal..

Ben sende bosancak bir yapi goremedim. Telefon edip bekle yanina gelip agzini yuzunu ...... demediysen simdiye, onun yerine buraya girip yazi yazabilecek kadar sakinsen (sakin degilim deme oylesin) mantigini kullanabilirsin otur guzelce düşün hakliyken haksiz duruma düşme. Senin yerinde olsam komple bosveririm.

Ben sende bosancak bir yapi goremedim. Telefon edip bekle yanina gelip agzini yuzunu ...... demediysen simdiye, onun yerine buraya girip yazi yazabilecek kadar sakinsen (sakin degilim deme oylesin) mantigini kullanabilirsin otur guzelce düşün hakliyken haksiz duruma düşme. Senin yerinde olsam komple bosveririm.
boşanmıyacaksan yanına mı bırakayım boşanmak için birini aratması ve bir kıza< bakması yeterli sebepse bu gece evi yakıp yıkmışken bitireyim 2 yaşındaki çocuğuma bu şansı vermiyeyim asla yanına bırakmıcam!!!!

Back
X