- 16 Aralık 2016
- 2
- 0
- 1
- 34
- Konu Sahibi Muzeyyen gul
Merhabalar ben eşimle tartışmamıza sebep olan bi durumdan bahsedeceğim.eşim zor bi insandır kendi bildiğinden başka birşeye mümkün değil inandıramazsınız tabi annesi söylemiyorsa. Annesinin her dediğini düşünmeden doğru kabul eden ana kuzusu birisidir. Geçen akşam otururken ((on günden sonra daha yeni barıştığımz akşam )) babası Tlf aradı konuşuyorlar ordan kaynanam tlfnda sesi geliyor berata şunu vermesin diye tembihliyor. Berat oğlum 9 aylık. Eşimde tamam dedi söylerim vermez . Bende çok sinirlenip eşime kızdım yine neyi vermesin diyor . Oda söyledi bende artık dayanamayıp patladım . Oğlum mamayla besleniyor ek gıdaya geçtiğimizden beri kaynanam çocuğa her verdiğim şeye müdahele ediyor. Onu verme bunu verme bana söylüyor yetmiyormuş gibi her defasında eşimi tembihliyor. Müzeyyen biz dersek yapmıyor sen söyle diye tembihliyor.oda emir verilmiş asker gibi bana yaptırmaya Zorluyor.velhasıl annen sürekli böyle yapıyor diyince tartıştık yine . Ve bu durumdn çok sıkıldım on gün küs kalıp birgün barişiyoruz yine küstük. Bana seninle artık sadece kağıt üzerinde evliyiz yüzünü görmek istemiyorum dedi.ne yapacağimi bilmiyorum. Psikolojik tedavi görmeye başlayacağim çünkü baş edemiyorum. Sizce ne yapmalıyım