- Konu Sahibi seyma000000
Sen bu heriften kurtulmaya bak böyle hayat mi geçer yaşamak mı bu karın tokluğuna kölelik ? Yazık gencecik insansın seninde insan gibi yaşamaya hakkın var. Allah yardımcın olsun inşallah ne diyim.Anlasam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen bu heriften kurtulmaya bak böyle hayat mi geçer yaşamak mı bu karın tokluğuna kölelik ? Yazık gencecik insansın seninde insan gibi yaşamaya hakkın var. Allah yardımcın olsun inşallah ne diyim.Anlasam
Sakın başka çocuk yapma...Çok zor bu şekil idare etmen...bence boşanma davası aç,kolay kolay demem bunu,tekrar barışmak isterse çalışmanı şart köy,bir kuruşunu da verme kazandığım benim olacak de,kabul etmezse zaten dava günü boşanılınırİstemiyorum hemde hiç ama aile tarafım biraz sıkıntı bilmiyorum yoksa beni korkaklığamı alıştırdı bilemiyorum şöyle büyük bu kusur falan işlese anında bırakıcam ama yapmıyor
Ya bak bunlar çok uç şeyler, bebeğe dön bile almaması o kadar varlığın içinde..tarlalar,arsalar araziler ne yapacak mezara mi götürecekAnlasam
Komsu teyze 5 kuruş görmeden kocası öldü de ancak maaş gördü, ne care yaş 85:/Bu mezarcı tipler canını verir parasını vermez. Değişecek diye süslü hayaller kurma.
Boşan ve çalış. Başka hiçbir yolun yok.
Çalışma şartı koydum en son ama yine durmadı sözünde yaSakın başka çocuk yapma...Çok zor bu şekil idare etmen...bence boşanma davası aç,kolay kolay demem bunu,tekrar barışmak isterse çalışmanı şart köy,bir kuruşunu da verme kazandığım benim olacak de,kabul etmezse zaten dava günü boşanılınır
Ben bu insanlar hasta diyorum insanlar anlam veremiyorlar özelliklede benim ailemYa bak bunlar çok uç şeyler, bebeğe dön bile almaması o kadar varlığın içinde..tarlalar,arsalar araziler ne yapacak mezara mi götürecek
İşe başlayacaksin,yani bu şekil ömür geçmez..o zaman maaş kartını sana verecek ikisinden biri olmazsa böyle hayat geçmezÇalışma şartı koydum en son ama yine durmadı sözünde ya
İnşaallah canımSen bu heriften kurtulmaya bak böyle hayat mi geçer yaşamak mı bu karın tokluğuna kölelik ? Yazık gencecik insansın seninde insan gibi yaşamaya hakkın var. Allah yardımcın olsun inşallah ne diyim.
1 lirasını alsam ruhunu teslim ediyor vallaİşe başlayacaksin,yani bu şekil ömür geçmez..o zaman maaş kartını sana verecek ikisinden biri olmazsa böyle hayat geçmez
Ben olabildiğince çabadan yanayım, biz de bir çok sınavdan geçtik, fakat madden mahrum etmek bir zarftır, içinde hakir görme, hiçe sayma, kendine mahkum etme, iplerini elinde tutma, seni gütme, çaresiz bırakma, buna seni de inandırma hepsi var, maalesef :/Eşim cok az paramız varken de bunu olabildiğince az hissetmem için 2 3 cay parası ayırır kalanı bana verirdi. Bu benim diğer zorluklara dayanmamı kolaylaştırdı. Yarın cok pişman olursun kendine eziyet ettirdiğin için . Boşan demiyorum, fakat bu konuyu rafa kaldırma. Evden birseyler yapıp satmakla başla. İnternetten sat. Ve ASLA cocuk yapma. 2 cocuk olunca iyice mahkum olacaksın, onların mantıgı oyle işliyor, dikkat et, gebelikten korun. Sevmezsin tabi ya insan nefret eder bunu yasatandan:/Biliyomusun çok haklısın bende bunu anlamıyorum bunun içinde yazdım neden gidemiyorum ben kavga anı yanımda oluyo bırakmıyo ama daha sonra bi gün sonra falan işe gidiyo. Ben çokmu kprkağım kendime neden hiç özgüvenim yok. Halbuki sevmiyorum da
Sözünü tutmasını neden bekliyorsun ki internete girebiliyorsunuzÇalışma şartı koydum en son ama yine durmadı sözünde ya
Açlık psikolojisi sanırım, bazıları gerçekten oyle oluyor, deniz suyu içer gibi içtikçe susuyor1 lirasını alsam ruhunu teslim ediyor valla
Evet gerçekten insan bazen bi derdini anlatınca karşıdakine çözümü çok kolay geliyo. Ama hiç öyle değil yani anlatılansan başka bir çok şey daha var yani. Birçok bilmediğimiz yollar sorunlar . Heleki gözünü açmadan daha hapis edildiysen dünya çok gözünde büyüyo ve çok korkuyo insanSözünü tutmasını neden bekliyorsun ki internete girebiliyorsunuz
İş başvurusu yapabilirsiniz
Ama önceliğiniz çocuğa tuvalet alışkanlığı kazandırmak
Bez bırakınca olur çocuklar da altına kaçırma filan
Sabırlı olmak lazım
Sonra da iş bulup kreşe gönderip hayatınıza devam etmek
Burdan yazması kolay ,size zor ama inanın böyle yaşamak daha zor
Açlık psikolojisi sanırım, bazıları gerçekten oyle oluyor, deniz suyu içer gibi içtikçe susuyor
Haklısın, fakat artık annesin. Güçlü ol, oldugundan daha da güclü gorun. Cesaretin artacak. Cocugun da aynı siddeti yaşasın istemezsin, ama bu gidişle yaşar maalesef, ya ona hiç bir sey alamayacaksın, ya da bagrış çagrış içinde büyüyecek, bu sorunu cozmelisinEvet gerçekten insan bazen bi derdini anlatınca karşıdakine çözümü çok kolay geliyo. Ama hiç öyle değil yani anlatılansan başka bir çok şey daha var yani. Birçok bilmediğimiz yollar sorunlar . Heleki gözünü açmadan daha hapis edildiysen dünya çok gözünde büyüyo ve çok korkuyo insan
şöyle büyük bu kusur falan işlese anında bırakıcam ama yapmıyor