Eşim çok cimri. Ben de orta halli memur bir ailenin kızıyım ve kardeşlerim var lüks içinde büyümedik ve merakım da yok ama eşim çok ama çok kısıtlıyor
((( Ben monoton ve sıkcı geçen hayatımı renklendirmek istiyorum ve parasız yapılacak eğlencelerin yanında para da gereken şeyleri de yapmak istiyorum. Maddi açıdan şu anda sıkıntı yok ilk önce yatırım yapmayı tercih edeceğiz tabi ama bu cimrilikte boğuluyorum... Kuaföre gitmiyorum kendim hallediyorum, dışarda yemeğe çıksak (nadiren) bir porsiyon alıp paylaşıyoruz vs bu tarz cimrilikleri var... Mesela birşey lazım oluyor mağazaya gidiyoruz en ucuzunu alıyoruz, ben farklı birşey beğenip heyecanla ona göstersem Gerekli mi diye soruyor. O an nasıl bir hevesim kırılıyor nasıl haya kırıklığı hissediyorum bilemezsiniz. Zaten çok stresli ve yorucu bir hayatım var eğlenmek istiyorum. Eğlenemiyorum üstüne üstlük daha çok moralim bozuluyor daha çok stres oluyorum
((((
(Ben de çalışıyorum hem de okuyorum ama 6 aylık çocuğum var işten izinliyim şu anda... Ama maddi yönden zorluğumuz yok)

(Ben de çalışıyorum hem de okuyorum ama 6 aylık çocuğum var işten izinliyim şu anda... Ama maddi yönden zorluğumuz yok)
Son düzenleme: