eşim çok ilgisiz ve bencil hayattan soğuttu resmen beni 4 yıllık evliyim 4 asır gibi geldi sosyal hayat sıfır zaten boşanmayı bile düşünüyorum oğlum olmasa coktan bitmistide neyapacagımı nasıl davranacagımı sasırdım calısan bır bayanım bazen eve yorgun gelıyorum yemek yapmadıgım zaman oluyo demedik laf bırakmıyo ne anlayıs sıfır oglum asırı derecede bana düskün babasında durmuyo yabancı bırındeymıs gıbı aglıyo oglum bıle farkında sevgısızlıgının alıp karsıma konusuyorum ben boyleyım deyıp cıkıyo ısın ıcınden allah bıde cene vermıs off kızlar bısey soyleyınde ıcım rahatlasın
evet severek evlendik oğlum 11 aylık calıstığı isi rahat aslında patron gıbı kadın ruhundan anlamıyo cevreme bakıyorum acaba benımkıne benzer bıtıp koca varmı dıye yok yok yok herkez evıne coluguna cocuguna baglı bızımkı ver elıne kumandayı dunya yıkılıyomu umrunda degıl bısey anlatmaya kalksam dınlemıyor falan falan daha neler neler okadar canım sıkkınkı anlatamam sıze
yok değil canım var benim koca da öyle, bana sunduğu en büyük fedakarlık beni sürekli annemlere götürüyo olmasıymış daha ne yapabilirmiş... çene desen aynen laf yetiştirmenin imkanı yok, ilgi sıfır, karnımı doyuruyo ya onu ilgi zannediyo, varya sanki benimkini anlatmışsın, sırf huysuzlukları yüzünden çalışmak istemiyorum.tek farkı bizim bebiş sever babayı (tabi en çok beni)
aynı kaderi paylaştığımıza üzüldüm kaderdaşım sevilmek ilgi görmek nekadar güzel şeyler ama o imzayı attım hepsi tarih oldu senle uzun uzun dertleşmeyi cok isterdim atalarımız nedemiş bana eşekten düşen gelsin bu sorun karsısında sen nasıl davranıyosun yoksa kaderım deyıp cekıyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?