eşim çok ilgisiz ve bencil hayattan soğuttu resmen beni

oylem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2013
10
2
86
Konya
eşim çok ilgisiz ve bencil hayattan soğuttu resmen beni 4 yıllık evliyim 4 asır gibi geldi sosyal hayat sıfır zaten boşanmayı bile düşünüyorum oğlum olmasa coktan bitmistide neyapacagımı nasıl davranacagımı sasırdım calısan bır bayanım bazen eve yorgun gelıyorum yemek yapmadıgım zaman oluyo demedik laf bırakmıyo ne anlayıs sıfır oglum asırı derecede bana düskün babasında durmuyo yabancı bırındeymıs gıbı aglıyo oglum bıle farkında sevgısızlıgının alıp karsıma konusuyorum ben boyleyım deyıp cıkıyo ısın ıcınden allah bıde cene vermıs off kızlar bısey soyleyınde ıcım rahatlasın

Canım birbirinizi severekmi evlendiniz?
eşin işinde çokmu yoruluyor genelde erkekler yorgunken daha asabi olabiliyorlar
oğlunuz kaç yaşında? eğer yeni bab olduysa onunda etkisi olabilir
evliliklerde bazı dönmeler çok sorunlu geçebiliyormuş sizde o dönemden geçiyor olabilirsiniz
aslında sorunlarından biraz daha bahsedebilsen daha iyi değerlendirme yapabilirdik

evet severek evlendik oğlum 11 aylık calıstığı isi rahat aslında patron gıbı kadın ruhundan anlamıyo cevreme bakıyorum acaba benımkıne benzer bıtıp koca varmı dıye yok yok yok herkez evıne coluguna cocuguna baglı bızımkı ver elıne kumandayı dunya yıkılıyomu umrunda degıl bısey anlatmaya kalksam dınlemıyor falan falan daha neler neler okadar canım sıkkınkı anlatamam sıze

canım galiba erkekler bu yemek olayına çok takık. akşamdan yapsan yemeklerini. ya da hafif kavurup buzluğa atılcak şeylerin olsa da onları döndürüversen tavada hemen. tabi bu sadece basit bi öneri. eşinin soğuk ve ilgisiz olması başlı başına sorun. umarım kısa zamanda
geçer sorunlarınız.

cvabın ıcın sagol cnm bılıyosunkı kadın ıcın ılgı cok onemlı ılgısız 4 yıl soldum resmen karekter ve yetıstırılmeyle alakalı nasıl kör olmusumda görmemısım ınsan kendını bellı eder aslındasuankı ben ozamanlarda olsaydı ah ah donup bakarmıydımkı acaba hatta hıc evlenmezdım guzelım evlılık muhessesesınden soguttu cocuklar duymasındakı halukla meltem gıbıyız bızı tanıyan doslarımızda oyle dıyo hatta benımkı halugun ıkımıslı daha kotusu sız dusunun artık canlarım okadar ımrenıyorumkı kocalarıyla bır butun olarak hareket eden aılelere hakkımızda hayırlısı bakalım daha 4.yılda boyleysek sonumuz neolacak bakalım

Merhabalar,

esinize size davrandigi gibi davranmayi deneseniz ? Belki etkili olur, ilgsiz - dirdir yapan vs ? :)

Böyle sorunlar çok fazla kadınlar da.. hatta google'a yazın 'kadınlar kulübü eşim ilgisiz' diye konular çıkar bir bir..
Çözümler çok cidden kendi kendinize vakit geçirin vs..

:))))eşimle flört evresinde bize tanık olan bir arkadaşım meltemle haluk gibisiniz demişti,ne demek istediğini anlamamıştım ne alaka demiştim içimden.evet birebir benzemiyoruz onlarla ama sorun ve fark aynıymış meğer.tabi o zamanlar görmek istemiyorsun ki böyle bir şeyi.sonrabir süre sonra nişan,evlilik,çocuk,boşanma,mutsuz geçen 10 yıl.öyle kaybetmişim ki kendimi,resmen kendimle yeniden tanışıyorum.nerde kalmıştık da diyemiyorsun kendine,çünkü aynı yerde değilsin.bilmem anlatabildim mi,düşün taşın..

Sizi çok iyi anlıyorum.benim eşimde çok ilgisizdi. Açık açık oturun ve konuşun onunla sizi seviyorsa mutlaka bu sorununuza önem verip kendini düzeltmeye çalışacaktık zira benim ki öyle yaptı.

yok değil canım var benim koca da öyle, bana sunduğu en büyük fedakarlık beni sürekli annemlere götürüyo olmasıymış daha ne yapabilirmiş... çene desen aynen laf yetiştirmenin imkanı yok, ilgi sıfır, karnımı doyuruyo ya onu ilgi zannediyo, varya sanki benimkini anlatmışsın, sırf huysuzlukları yüzünden çalışmak istemiyorum.tek farkı bizim bebiş sever babayı (tabi en çok beni)

"Ben böyleyim" diyerek kenara çekilen erkeklere de ayar oluyorum yani...

Hata sende o zaman canım, sen alıştırmışsın bu kadar rahata bu kadar lükse.
Yeri geldiği zaman yemeğinin olmadığı da olur, evinin temiz olmadığı da.
Heleki çalışan çocuklu bir bayan isen, zaten evinde her akşam yemek olması ve evinin temiz pak olması lüks!

Senin yapman gereken o ben böyleyim diyorsa, "bende böyleyim o zaman" diyeceksin.
Hayat şartlarınız eşit, sen de çalışıyorsun, o da çalışıyor.
Üstüne üstlük sen 2 kez çalışıyorsun, hem evin işleri hem ofis işleri...
Bir de üzerine çocuğun bakımı, kaldı ki o ayrı bir uğraş, aşırı özveri ve fedakarlık isteyen birşey...

Eşin konuşmaktan anlamıyorsa eğer, sende faaliyetten yana olacaksın.
Biraz eşini kendisinle başbaşa bırak bakalım neler oluyor...

Eşinizin ilgisizliğini tersine çevirebilirsiniz. bu sitede anlatılan yöntemler işinize yarayabilir.

Off çok can sıkıcı bi durum yaaa insan soğumazmı böle kocadan tabiki. Ama bazıları öle gamsızki benim babamda aynı öle. Ne yaparsan yap görmez anlamazki akıl veriyoruz ama işe yararmı acaba..
Eminim denemiştir arkadaşta ilgisiz davranıp aç bırakmayı sonuçta çalışıyosun ye iç keyfine bak bebişle takıl oda kalsın bi başına tv si ile

aynı kaderi paylaştığımıza üzüldüm kaderdaşım sevilmek ilgi görmek nekadar güzel şeyler ama o imzayı attım hepsi tarih oldu senle uzun uzun dertleşmeyi cok isterdim atalarımız nedemiş bana eşekten düşen gelsin bu sorun karsısında sen nasıl davranıyosun yoksa kaderım deyıp cekıyomusun

arkadaşlar benım esımde sureklı pc oyunları oynuyo ısten gelır gelmez pc basına bazen gec bıle yatıyo..anlayamıyorum neden bızımle mutlu olmuyomu daha m ıyı hıssedıyo kendını bılemıyorum benım durumumda olanlar yazsın lütfen

oylemcim epeydir girememiştim, yeni bakma imkanı buldum ya biçok yolu denedim, şu anda sessiz kalıyorum ama fırtına öncesi sessizlik kıyamet kopacak ama nezaman. en etkili yol kararlı bi şekilde hayatının büyük kısmından onu çıkar bence şöle olabilir geniş bi arkadaş çevren veya ailen kim olursa artık onlarla gez toz eğlen onu da kıskandır, bu arada bakımlı ve hoş olmayı elden bırakma, heran elinin altında olma, senden bişeyler isterse onu ertele, evde yalnızsan bile tvyi yada pcyi aç kendi başına gül eğlen, bu çok etkili oluyo. ben bunu yapamadım o da benim saflığım azcık yaklaşsa hemen yumuşuyorum. ama kararlı olursan sürekli peşinde olur yapanlar var biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…