eşim çok ilgisiz

ta_nem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2011
464
0
0
İstanbul
KIZLAR 4 YILLIK EVLİYİM 7 AYLIK KIZIM VAR SEVEREK EVLENDİM ama eşim ilgisiz beni sevdiğinden emin olamıyorum off tüm gün bilgisayar başında oyun oynuyor annesi yüzünden çok sorun yaşadık acaba eşim çokmu etkilendi bu durumdan biraz anne kuzusuda ne yapabilirim bilemiyorum offfff

Son düzenleme:
canım insan dönem dönem takıntıları oluyo bil. oyunlarıda öyle sabahtan akşama kadar demişsin eşin çalışmıyor mu ayrıca sen ona karşı nasılsın bak bebeğin daha küçük onunla ilgilenmekten ihmal etmiş olabilirmisin acaba annesine gelince tabi yanlız kalıyolarsa annesiyle sennle ilgili olumsuz şeyler işitiyosa ister istemez etkilenir canım onun iilgisini çekecek bişiler yapmalısın bence canım

canım insan dönem dönem takıntıları oluyo bil. oyunlarıda öyle sabahtan akşama kadar demişsin eşin çalışmıyor mu ayrıca sen ona karşı nasılsın bak bebeğin daha küçük onunla ilgilenmekten ihmal etmiş olabilirmisin acaba annesine gelince tabi yanlız kalıyolarsa annesiyle sennle ilgili olumsuz şeyler işitiyosa ister istemez etkilenir canım onun iilgisini çekecek bişiler yapmalısın bence canım

canım evlendiğimizden beri bilgisayar başında aynı yani eşim memur çoğu zaman evde sayılır artık nasıl dikkatini çekeceğimi şaşırdım öfkemide kontrol edemez oldum

valla ayni benim esim :( ben de care ariyorum bulamiyorum, ben de yazdim forumda BAGIMLI ES adinda baslik var, oku bak ayni valla :( napicaz biz :(

bak canım sennle bi problemi olduğunuben düşünmüyorum gün içinde saat olarak az çalışıyo eğer sana karşı bi tutumu olsaydı dışarı çıkar gezer gideceği yere gider yatma vakti eve gelir sonra uyanır işine giderdi adam evde gözünün önünde he dikkatli ol bu arada msn de veya arkadaşlık sitelerinde dolaşmasın:) dert etme canım sen umarım geçer bu günler

KIZLAR 4 YILLIK EVLİYİM 7 AYLIK KIZIM VAR SEVEREK EVLENDİM ama eşim ilgisiz beni sevdiğinden emin olamıyorum off tüm gün bilgisayar başında oyun oynuyor annesi yüzünden çok sorun yaşadık acaba eşim çokmu etkilendi bu durumdan biraz anne kuzusuda ne yapabilirim bilemiyorum offfff

Senin yine 4 yıllık olmuş bizimki bir seneyi doldurmadan başladı bilgisayara takılmaya. Hipnotize olmuş gibi herif. Ne yapmalı ki dikkat çekmek için striptiz mi yapayım adam kafayı çevirsin baksın diye. Kaynana derdi de var aynen canım ana kuzusu benimki de. Oysa biz çok büyük bir aşkla evlenmiştik.

bak canım sennle bi problemi olduğunuben düşünmüyorum gün içinde saat olarak az çalışıyo eğer sana karşı bi tutumu olsaydı dışarı çıkar gezer gideceği yere gider yatma vakti eve gelir sonra uyanır işine giderdi adam evde gözünün önünde he dikkatli ol bu arada msn de veya arkadaşlık sitelerinde dolaşmasın:) dert etme canım sen umarım geçer bu günler

İyimserliğine hayran oldum süpersin.:34:

İyimserliğine hayran oldum süpersin.:34:

canım benim sağol inan sizin eşiniz bil.. benimki tv ye aşık bizde kocamla bi karr aldık kumanda bendeyse bil. onda yada tam tersi:)bazende 2 sinide kapatırım şimdi benimle ilgileneceksin diğip baskı yaparım gıdıklarım falan öle:)))

benım eısm muhendıs pc basından ayrılmaz 6 ıllık evlıyım artık ılgısılıgı sıze naısl tabır etsme onua gorede superız her sey ıyı halbukı delı oluyorum erkekler basıt dusunen ınsnalar ne yaparsan yap ıstersne soyun elının altında oldugu ıcın genelde cok ıplemıyorlar tabı cok ısteklı degılse o yzuden bu ferıhda kı kaptana asık oldum ya zaten:)))nerde oyle erkekler

ilgisin durumunu biraz daha acarmısın cnm ne yapıyo ne yapmıyo sen ne yapmasını ıstıyorsun

canım benim sağol inan sizin eşiniz bil.. benimki tv ye aşık bizde kocamla bi karr aldık kumanda bendeyse bil. onda yada tam tersi:)bazende 2 sinide kapatırım şimdi benimle ilgileneceksin diğip baskı yaparım gıdıklarım falan öle:)))

aynen su an bılg. bende o pes oynuyo bazen saatlerce oynar pes artık derim sonunda allahtan dedığımı yaparda kapatır oyunu tabı bende bılgısayarı :36: :52:

ilgisin durumunu biraz daha acarmısın cnm ne yapıyo ne yapmıyo sen ne yapmasını ıstıyorsun

bır kere en kotusu beraberlıgımız yok cocuk yapana akdar aklan karayı sectım dr duznelı ılıskı dıyordu nerde ben aylarca ugras ugras 2 ayda 1 kere fılan en sonudna cocuk olsun dıye su tarıhte fılan dıye un vermeye basladım benım tek ılgısılıgım bu yonden oda benı bunalıma sokmak ıcın yetıyor neler denedım neler konustum olmadı danısmana gdıelım dedım bızım sorunumuz yok sen cok ısteklısın herkes boyle dıyor daha ne dıyım ....

bu fazla olmus ıste bızde cocuk ıcın uğrasıyoruz ama benımkı havada karada yakalıyo benı gorduğu yerde atlıyo :78:

bır kere en kotusu beraberlıgımız yok cocuk yapana akdar aklan karayı sectım dr duznelı ılıskı dıyordu nerde ben aylarca ugras ugras 2 ayda 1 kere fılan en sonudna cocuk olsun dıye su tarıhte fılan dıye un vermeye basladım benım tek ılgısılıgım bu yonden oda benı bunalıma sokmak ıcın yetıyor neler denedım neler konustum olmadı danısmana gdıelım dedım bızım sorunumuz yok sen cok ısteklısın herkes boyle dıyor daha ne dıyım ....

Allah Allah kusura bakma ama şaşırdım 2 ayda 1 kere bu çok az çocuğun varmı peki biz günaşırı birklikte olduğumuz halde 1 senedir hamile hiç kalamadım bebek için uğraşıyoruz bizde

Bilgisayar oyunlari bagimlilik yapar,
Bende bir ara bazi oyunlara bagimli olmustum,
careyi o oyunlari bilgisayarimdan silmekte buldum
Hala zaman zaman seytan o oyunlari tekrar yukle diyip diyip duruyo,
ama cok fazla zaman kayibi oldugu icin o aliskanligimi tekrar kazanmamak
icin elimden gelen herseyi yapiyorum.
Hatta bir ara blackberry telefonumdaki oyuna bagimli olmustum,
careyi telefonumu kuzenime hediye etmekte buldum.:43:

Bilgisayar oyunlari bagimlilik yapar,
Bende bir ara bazi oyunlara bagimli olmustum,
careyi o oyunlari bilgisayarimdan silmekte buldum
Hala zaman zaman seytan o oyunlari tekrar yukle diyip diyip duruyo,
ama cok fazla zaman kayibi oldugu icin o aliskanligimi tekrar kazanmamak
icin elimden gelen herseyi yapiyorum.
Hatta bir ara blackberry telefonumdaki oyuna bagimli olmustum,
careyi telefonumu kuzenime hediye etmekte buldum.:43:

Amann kendini kurtarmışken sakın başlama tekrar:45:
Az sabırda çok keramet vardır.

benım eısm muhendıs pc basından ayrılmaz 6 ıllık evlıyım artık ılgısılıgı sıze naısl tabır etsme onua gorede superız her sey ıyı halbukı delı oluyorum erkekler basıt dusunen ınsnalar ne yaparsan yap ıstersne soyun elının altında oldugu ıcın genelde cok ıplemıyorlar tabı cok ısteklı degılse o yzuden bu ferıhda kı kaptana asık oldum ya zaten:)))nerde oyle erkekler

benim esiminde isi bu zaten, bilgisayar muhendisi. bilgisayarinin hastasi resmen, elektrikler kesilse veya internet baglanti kopsa cildiriyor.

Son düzenleme:
Back
X