Esim cok karaktersiz

Babanın adam öldüreceğine inandırmışsın kendini de
o iş öyle kolay değil bence ha diyince babanda kendi hayatını hiçe saymaz :kahve:

İlk önce kendi hatalarını zi kabullenin. Evliliği siz secmissiniz ana babayı suçlamayin. Babası annesini aldatan pekçok kadın evlilikten korkarken siz birsürü olumsuzluga rağmen evlenmiş siniz. Sizin hatanız. Siz sürekli insanları suçlamayi bırakın.

Çok dolusunuz bu kadar nefret iyi değil size zarrar verir. Ailesini bi kenara bırakıp eşinizi bi tartın bence. Eğer eşiniz iyiyse ve ailesi yüzümden geriliyorsanız bunu yapmayın. Kimse için kötü olmaya değmez ki. Ama eşinizi de sevmiyorsunuz belli ki tiksindiğinizi söylediğinize göre

Esiniz de cok pasifse insan ailesinin yaptiklari yuzunden sogur haklisiniz.ama size karsi cok yanlisi yoksa onu ayri tutmaya calissaniz.madem bosanmiyorsunuz bari iskence cekmeyin o acidan diyorum.ailesiyle gorusmeseniz esinizle bir hayat surdurmeye calissaniz mumkun degil mi eger mumkun degilse ve esinizin de bosanmaya deger cok hatalari varsa babanizi bosverin kendinize eziyet etmeyip bosanmayi goze alin

Ben omru hayatimda bu aile kadar karaktersizini ve paraya merakli bir aile daha gormedim kafami duvardan duvara vurmak kendimi öldurmek istiyorum sirf babam yuzunden bu insanlara katlanmayi kendime dunyanin en buyuk kotulugu olarak goruyorum hep gormemisler hem kultursuzler hem cahil yalanci iftiraci ve hatta hirsizlar bosanmak istiyorum ama babam yuzunden bosanamiyorum esimden tiksiniyorim bana dokundukca tecavuz ediliyormusum gibi geliyor ve butun bunlarin tek sebebi karaktersiz cahil ailesi bu hale getirdi buraya yazip duruyorum cunku gurbetteyim ve anlatip dertlesicek kimsem yok

Nasil tecavüz edilmemis gibi hisediyorsunuz? Senin zevk almadigini gördügü halde yanasmadigin halde seninle ola biliyor mu?

Back
X