- Konu Sahibi prensesciik
Sevgili kızlar siteyi takip ediyordum fakat aranıza yeni katıldım. Eşimle 3 yıllık evliyiz ikimiz arasında güzel bi ilişki var(ne zaman ailesi söz konusu olmazsa). Eşimin ruhsal sorunları doruk noktasında olan bir erkek kardeşi var adı Murat. Bunlar 2 yıl önce aynı şirkette çalışıyorlardı ve eşim sayesinde işe alınmıştı. Murat'ın şirkette sataşmadığı, kavga etmediği tek bi kimse kalmamıştı. Eşim şirketin en iyilerinden biriyken kardeşi yüzünden muratla birlikte o da istenmeyen adam oldu. Eşim erkek kardeşimle 2012 ortalarında yeni bir şirket kurdu. E tabiki Murat'ı işe alma konusunda şüpheleri vardı. Benimde gaz vermem doğrultusunda Murat'a başka bir arkadaşının ofisinde iş bulduk. Eeeee Murat bu Prenses'in erkek kardeşi o şirkette de ben neden yokum diye sen benim kocayı karşına al bunlar zıtlaşsınnn bu Murat'da benimkine girişsin ağız burun bırakmasın. Eşimde suçlu olduğunu biliyor bu olay yüzünden 7-8 aydır küsler. Kayınpederim kanser. Murat evli değil ve kayınpederim ve kayınvalidem ile yaşıyor. Ama o evde bulunduğu için biz hiç gitmezdik. Ne zaman o yok biz o zamanlar gider el öperdik. Eşime kardeşi konusunda çok fazla kızıyorum. Biz 3 yıllık evliysek 2.5 yılımız bu adamın hacizlerini borçlarını ödemekle geçti. Kayınpederle Kayınvalide'de sen arabulucu ol diyorlar. Sağolsun sazan eşimde çark etmek için yer arıyor. Özür dilerim abi dese güle oynaya affeder. Ama ben eşimi tekrar yıpratacagını biliyorum ve bunu ona hep söylüyorum. Burdan da kavga çıkıyo. Bana yardımcı olun kızlar ne yapmalıyım susup eşimin defalarca daha yıpranışını mı seyredeyim, yoksa masaya yumruğu vurup bu iş böyle gitmez mi demeliyim?