Eşim çok sinirli

bir doktora görünsün bence, belkı doktor ilaç yazar.
ama kendinin farkında değilse ve doktora karşı biriyse zor bazı şeyler.

Eşinizin hassas noktalarını tesbit etmeniz gerek bence. Sinirlenebileceği ortamlardan ya da durumlardan uzak tutmak ya da ne bileyim sinirlendirecek sözlerden uzak durmak gerek. Alttan alıp, siniri geçtiğinde alıp karşına konuşmalısın. Beni bu halin çok mutsuz ediyor ne yapmalıyız gibi. Şu an aklıma gelen bunlar. Gerçi kelin ilacı olsa kafasına sürer o da ayrı mesele ya:))

doktorun tavsıye ettiği bile ilaçmı bu

buna rağmen kullanmıyorsa çeklmez

bu durumdan kendısının rahatsız olup bişiler yapması lazım

Ya aslında neye sinirlenip neye sinirlenmeyeceğini kestiremiyorum bir gün evet dediğine yarın hayır diyor ben bu küçük ayrıntıları bile düşünmek zorundayım ben de çok yıprandım

Evet farkında değil yaptığı şeylerin geçmişinde yaşadığı sıkıntılar şimdi daha fazla beni ve onu yıpratıyor ilaçta kullandırtamıyorum

canım doktor eşine ne teşhis koymuş ne ilaç vermiş paykaşırmısın çünkü benimde eşim sinirlidir hele stresli olduğu zamanlar çok fena olur geçen sene sıkıntılı bir dönem geçirmiştik ozamanlar doktora gitmeye ikna etmiştim tüm tahlilleri yapıldı bir sorun çıkmadı doktora derdini anlatmış doktorda sinirlenince en az 10a kadar saymasını derin nefes alıp vermesini önermiş sadece

nasıl yani adama kafanıza göre ezbereden ilaç mı kullandırtacaksınız?
daha neler

nasıl yani adama kafanıza göre ezbereden ilaç mı kullandırtacaksınız?
daha neler

ilaç verildiğine göre teşhis vardır herhalde benzer sorunumuz olduğu için merak ettim nedir nedendir nasıl bir ilaçtır diye tedavi edicimi yoksa bildiğin antidepresanmı ben eşime versemde içmez zaten agrı kesici bile almaz okadar yani

Bence ilaç kullansa daha iyi olur ama tabii ikna etmek zor olacak Benim eşimde çok sinirliydi ilaç kullandı şimdi gayet iyi. Şimdide bende sinir başladı bende ilaç kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…