aynı nişanlımla benim durumum gibi... ama tam tersi,o cok konuşkan (siz gibi), ben genelde suskun(eşiniz gibi).... neden biliyormusunuz? nişanlım cok esprilidir, cok konuşkandır, bi espri patlatır 40 yıl gülersiniz, onun böyle oluşu beni geri plana itiyo... nasıl diyeyim, sanki ben söyleyince gülünmeyecek gibi ben rezil olcakmışım gibi geliyo:) biraz susmayı da denediniz mi? yada sizi güldürmek icin söylediği bişeye gerçekten gülmeye çalıştınız mı? bazen farkında olmadan karşı tarafın özgüvenini sindirebiliyoruz, eşiniz de kendini geri planda hissediyo olabilir mi? biraz onun tarafından bakın bence çözümü daha net göreceksiniz ☺
olaya bu yonden hc bakmamıstım arkadas haklı olabılır bıraz da sız susun bakalım ne olacak
aynı nişanlımla benim durumum gibi... ama tam tersi,o cok konuşkan (siz gibi), ben genelde suskun(eşiniz gibi).... neden biliyormusunuz? nişanlım cok esprilidir, cok konuşkandır, bi espri patlatır 40 yıl gülersiniz, onun böyle oluşu beni geri plana itiyo... nasıl diyeyim, sanki ben söyleyince gülünmeyecek gibi ben rezil olcakmışım gibi geliyo:) biraz susmayı da denediniz mi? yada sizi güldürmek icin söylediği bişeye gerçekten gülmeye çalıştınız mı? bazen farkında olmadan karşı tarafın özgüvenini sindirebiliyoruz, eşiniz de kendini geri planda hissediyo olabilir mi? biraz onun tarafından bakın bence çözümü daha net göreceksiniz ☺
damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmışseni en iyi ben anlarım sanırım:) aynen benim eşimde suskundur gereksiz laf etmez :)
bu konudan çok tartıştım ama yapacak bişey yok adamın yapısı bu
ben konuşunca konuşur oda 1-2 kelime,yani konu konuyu açmaz bizim evde,diyelim ki işyerinde bişey oldu anlatırım dinler yorum yapılcaksa 1-2 kelimeyle yapar yada hımm der ,yada arkdaşlarımdan bahsetsem hiç yorum yapmaz ya knouşsana derim ne diyim senin arkadaşların işte banane der:)
tv izleyip saatlerce konuşmadığımız olur,ALLAH tan kızım varda evde bir ses oluyor
kesinlikle... okurken kendimi gördüm ben. belki tarifinzdeki kadar suskun değilim ama, bazen susma sebeplerim de anlattığım gibi... biraz da sukuneti severim ☺ ama söylediklerimi deneyin, inşallah dilini çözersiniz
benim eşimde böyle ben ne kadar luzumsuz kelime ısrafı yapıyosam o da aksine çok cimri kullanır kelimeleri
alıştım artık sevgiliyken ne cool adam az öz konuşuyo derdim
evlenince ne ketum adam ne kadar az konuşuyo demeye başladım
ama iyidir ya bık bık etmez en azından nettir
bişeyi ben 10 dakka anlatırım anlatırım yorulmam hala anlatır yorum yapar karşılaştrıma yaparım
o sadece evet olabilir ya da hayır bence böyle olmalı der
bazı insanın yapısıdır bu ben ne kadar çoşup taşsam da o tam tersi her daim ölçülü oturaklıdır
biz böyle geçinip gidiyoruz ben almak istediğim cevapları alayım da evet desin hayır desin önemli değil
beni dinleyecek sabrı var buna da şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?