imkanınız varsa işinden ayrıl dicem ama enazından eşine blöf yapabilirsin canım..
haklısın yetiştiremiyorum günde enaz 10-12 saat dışarda ekmek parası kazanıyorum
gelincede çocuğumuzun ihtiyaçlarını karşılıyor,ütüden çamaşırdan yer silmekten masa hazırlamaktan masa toplamaktan bulaşıkları yıkamak yada yıkananları dizmekten,
vaktim kalırsa da çocuğumun gelişimi için lazım olan anne sevgisini veremiyorum deyiver.
benim çocuğum yokken eşim bana temizlik konusunda baskı yapmıyor ya..
oda titiz biri,ama işten yorgun geldiğim için anlayış gösteriyor,
artık dolapta bişey bozulunca diyor dolabı silermisin diye..
hatta bende "bana söyleyene kadar sende silebilrdin" diye söyleniyorum,tamam silmesinde kulağında da olsun yani:)
eşiniz size hakkınız olan anlayışı göstermiyor,sende işyerinde yoruluyorsun oda yorgun gelmiyormu nasıl anlamaz halinizden?bence ondan yardım iste..mesela perdeleri asmasını iste..boynum tutulmuştu bigün benim perde asaken..ogün bugün hep eşim asar hiç söylenmez bana..
ne bileyim yemekten sonra masadan enazından bikaç bişeyi kaldırmasını sağlayabilirsin,
tamam yeri sildir süpürt demiyorum ama :) anlasın ev işlerinin yorgunluğunu..
ev işleri kolay geliyor onlara çünkü hiç yapmamışlar..sağolsun anneleri yemeği bile çiğneyip atmışlar oğullarının ağzına..
üstelik annesin..bence çok daha yardımcı olması lazım sana..ki kalan zamanda çocuğunuzla
vakit geçirin..hep temizlik hep temizlik,ee bu çocuğa sevgi verecek zaman kalmazki..
ya o her şey temzi olsun düzenli olsun istyor ama bende yoruluyorum zaten dyorum ya temizliğide sevmyrm ama yapıorm ne kadar yaparsam yapaym hep yapmadgmdan skayet edyor.sürekli temzlk yapsam hiç hiç otrmasam yoruldun demez..beni sorgulaması beni deli edyor.bazen ütün var mı ütüyü ne zamn yapmayı düşünüyosun temzilğin yok mu senin buzdolabınıda temizle vs. gbi şeyler söylüyoo deliriyorumm