Esim cok Zayifff :((

trinity__

Guru
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2012
1.177
70
358
İstanbul
Kizlar hepinize merhaba. Benim derdim esimin zayifligi. Ramazanda 4-5 kilo verdi 70 kiloya dustu.. Boyu 1.90 cok zayif duruyor butun kemikleri sayiliyor napcam bilmiyorum cok yemek yemiyor yiyemiyor ikinci tabagi koysam kavga ediyoruz dusunun yani.. Napicam ben Allah korusun hasta olmasindan korkuyorum nasil kilo aldircam bilmiyorum.. Tatlida pek yemez abur cubur yer cekirdek yer ama onlarda kilo yapmiyorki.. Bide sigara iciyor daha ne diyim offf... Herkes evlendikten sonra kilo alir diyordu yok hic almadi aksine bu ramazanda boyle kilo verdi.. Benim gibi esi zayif olan varmii??? Ne yapiyorsunuz sizler??

Kizlar hepinize merhaba. Benim derdim esimin zayifligi. Ramazanda 4-5 kilo verdi 70 kiloya dustu.. Boyu 1.90 cok zayif duruyor butun kemikleri sayiliyor napcam bilmiyorum cok yemek yemiyor yiyemiyor ikinci tabagi koysam kavga ediyoruz dusunun yani.. Napicam ben Allah korusun hasta olmasindan korkuyorum nasil kilo aldircam bilmiyorum.. Tatlida pek yemez abur cubur yer cekirdek yer ama onlarda kilo yapmiyorki.. Bide sigara iciyor daha ne diyim offf... Herkes evlendikten sonra kilo alir diyordu yok hic almadi aksine bu ramazanda boyle kilo verdi.. Benim gibi esi zayif olan varmii??? Ne yapiyorsunuz sizler??

bizim bir yakınımız var onunda eşinin boyu senin eşinle aynı aşağı yukarı ve çok zayıf iskelet gibi :50: bu kış spora başladı kilo almak için spora gidiyor gözle görülür şekilde kilo almış gören ne kadar kilo almışsın diyorlar adama :26: sende teklif et eşine

benim eşim de 189 boyunda 68 kiloyla aldım yani evlendik .şuan 83 lerde hala zayıf duruyor ama iyi çok şükür. 5 senede alabildik. malesef uzun boyluların böyle bi sorunu var

Benim erkek arkadaşım da 1.90 ve 95 kilo. Biraz göbeği var ama abartı durmuyor. Yani uzun boyluların hepsinin böyle bir sorunu yok. Sizin eşiniz baya zayıf. Benim abim 1.75 boyla o kiloda. Bir doktora gitmesini önerin.

Aslında sigarayı bıraksa kilo alır :44:

Soyluyorum birak diye ama birakmiyor bi kere birakmisti 4-5 ay 78 kiloya kadar cikmisti ztn en fazla tartida 78 i gordu..

bizim bir yakınımız var onunda eşinin boyu senin eşinle aynı aşağı yukarı ve çok zayıf iskelet gibi :50: bu kış spora başladı kilo almak için spora gidiyor gözle görülür şekilde kilo almış gören ne kadar kilo almışsın diyorlar adama :26: sende teklif et eşine

Calisip yorgun geliyor hayatta spora gitmez bi kere konustuk gidemem falan demisti 😔

Sigara, kesinlikle birakmali Kilo almak icin.

Keske biraksa yaa offf... Bgn konusucam gene...

benim eşim de 189 boyunda 68 kiloyla aldım yani evlendik .şuan 83 lerde hala zayıf duruyor ama iyi çok şükür. 5 senede alabildik. malesef uzun boyluların böyle bi sorunu var

Ne guzel kilo almis biZimkide 85 falan olsa super olur ama nerdee... 80 e de raziyim ben ama cok zor gozukuyor... Cevremde evlenen herkesin kocasi kilo aldi bi esim almadi gitti ..

Benim erkek arkadaşım da 1.90 ve 95 kilo. Biraz göbeği var ama abartı durmuyor. Yani uzun boyluların hepsinin böyle bir sorunu yok. Sizin eşiniz baya zayıf. Benim abim 1.75 boyla o kiloda. Bir doktora gitmesini önerin.

Ne guzel sizinkiler iyimis benim esim cok zayif sinir oluyorum artik gercekten... En iyisi doktora gitmek ilac fln verir belki istah acici ne bileyim...

erkek kardeşim aynı eşin gibi ciddi ciddi çok zayıf..
23 yaşında grip oldu doktora gittik soyundu bu doktor dediki "başka bi rahatsızlığımı var çok zayıf"...
o derecede yani...
annemin kardeşime yaptıkları kilo alması için ooooooo....
başkası 100 kilo olur en az...
bünyeyle alakalı bişey demekki eşininkide...

Ne guzel sizinkiler iyimis benim esim cok zayif sinir oluyorum artik gercekten... En iyisi doktora gitmek ilac fln verir belki istah acici ne bileyim...
Yemek yemiyor mu? Yemiyorsa almaz tabi. Benimkinin elinden zor alıyorum ben yememesi için. Onun yediklerini ben yesem şimdi obezdim. Bu yemesine göre yine obez olmuyor diye seviniyorum. Acaba uzun boylular daha mı yavaş kilo alıyor? Abim çabuk alır çünkü.

Benim esimde cok zayif hem istah yok hemde sigara kullaniyor. Her yemegide yemiyor cok secici off.. merhemim olsa kendi kelime surecem

Benzimi eşimde boyuna görme zayıf.işyerinde bir arkadaşı vardı onun gibi zayıf olan.spora gidip bayağı kilo almıştı.ben de eşimi spora gitmesi konusunda ikna etmeye çalışıyorum ama ben çocuğumun rızkını veremem öyle yerlere diyo.ben bi işe başlıyim zorla göndermem artık :kkk:

erkek kardeşim aynı eşin gibi ciddi ciddi çok zayıf..
23 yaşında grip oldu doktora gittik soyundu bu doktor dediki "başka bi rahatsızlığımı var çok zayıf"...
o derecede yani...
annemin kardeşime yaptıkları kilo alması için ooooooo....
başkası 100 kilo olur en az...
bünyeyle alakalı bişey demekki eşininkide...

Yemek yemiyor mu? Yemiyorsa almaz tabi. Benimkinin elinden zor alıyorum ben yememesi için. Onun yediklerini ben yesem şimdi obezdim. Bu yemesine göre yine obez olmuyor diye seviniyorum. Acaba uzun boylular daha mı yavaş kilo alıyor? Abim çabuk alır çünkü.

Cok yemez ikinci tabagi zar zor yer oda bazen... Tatli hic yemez cok nadirdir yedigi.. Ben esimden daha cok yiyorum yemek var ya.. Bunyeyle de alakali sanirim cunku ablasida cok zayif.. Hea bide esim yemek yesin hemen afedersiniz tuvalete gider bagirsaklari iyi calisiyor masallah..

eşim 1,83 boyunda ve 70 kilo :)) zayıf

bir ara 80 e kadar çıktı ama iş yogunlugu ve ramazan dolayısıyla yine verdi

Son düzenleme:
Benim esimde cok zayif hem istah yok hemde sigara kullaniyor. Her yemegide yemiyor cok secici off.. merhemim olsa kendi kelime surecem

Heh tam bizimkinin ozellikleri ayni.. İstahsiz sigara icer ve cok yemek secer herseyi yemez... Napicaz biz bu adamlarla..

Benzimi eşimde boyuna görme zayıf.işyerinde bir arkadaşı vardı onun gibi zayıf olan.spora gidip bayağı kilo almıştı.ben de eşimi spora gitmesi konusunda ikna etmeye çalışıyorum ama ben çocuğumun rızkını veremem öyle yerlere diyo.ben bi işe başlıyim zorla göndermem artık :kkk:

Bende spora git dedim ama gitmiyor isi yorucu o yuzden bide spora gidip yorulamam diyor bide dediginiz gibi spor salonlarida oyle ucuz yerler degil gercekten...

Zayıflıktan sanırım çok yoruluyorlar bi de.Benim eşimin de işi çok yorucu.Ben de zayıfım ama doğumdan sonra 2 kilo kaldı çok şükür :40:onu da mahafaza etmeye çalışıyorum yoksa iyice düdük gibi olucam :17:

B12 vitamini ver ve sabahları aç karnına iki kaşık pekmez içir, iştahı açılır
Özellikle B12 içinde midesi tırmalanıyor insanın sürekli aç oluyorsun

benim eşimde o boyda 8 ayda 9 kilo aldı her ay bir kilo alıyor şuanda iyi ama böyle giderse kötü olacak..
evlendiğimizde zayıftı..
sabah kahvaltısını yapıyor öğlen yemek yiyor akşamda baya yiyo aldıböyle..
tatlı olarakta pasta sütlaç felan çok sever yaparım onlarıda yiyo..
sevdiği hiç mi tatlı yok..

evlenmeden önce benim eşimde zayıftı sonradan zamanla aldı
açıkcası özel bir formul uygalamadım
:34::34::34:
ama laf aramızda
hem sağlık için hoş değil
hemde ben şöyle ele avuca gelsin isterim eşimin
:1::1::1::1:

Back
X